Schutting Emmeloord

Schuttingen plaatsen wij door heel Nederland.

Wilt u een prachtige schutting laten plaatsen in Emmeloord? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij GardenBuildings zijn wij gespecialiseerd in het plaatsen van verschillende soorten schuttingen die uw tuin een afgewerkte uitstraling geven.

Een schutting ziet er niet alleen mooi uit, maar heeft ook vele functionele voordelen, zoals veiligheid, privacy en het creëren van een duidelijke eigendomsgrens rond uw huis.

Verschillende soorten schuttingen in Emmeloord

Bij GardenBuildings hebben wij een breed assortiment van verschillende soorten schuttingen in diverse materialen, formaten en afwerkingen. Naast ons standaard assortiment kunt u ook bij ons terecht voor maatwerk en design schuttingen. Hieronder vindt u een paar schuttingen die wij in ons standaard assortiment hebben:

Tuinscherm Linia: een stijlvolle schutting die bestaat uit hout en beton. De schutting bestaat uit een afwisselend scherm met brede en smalle planken.


Betowood Schutting: dit type schutting is perfect voor huishoudens die hun privacy willen behouden. Deze schuttingen zijn 100% afgedicht, zodat er niet doorheen kan worden gekeken. De Betowood schutting is beschikbaar in verschillende houtsoorten, zoals vurenhout, geïmpregneerd vurenhout of douglas hout.


Tuinscherm Elan: een schutting die bestaat uit smalle planken aan beide kanten van het scherm. Bij aanschaf heeft u de keuze om het tuinscherm horizontaal of verticaal te plaatsen naar uw eigen smaak.


Geluidsscherm met kokosvezel: ideaal als u op zoek bent naar een duurzame schutting. Dit type tuinscherm heeft een warme uitstraling en geeft uw tuin een afgewerkte look.

Onze eerder geplaatste schuttingen in Emmeloord en omgeving

Bent u van plan om uw schutting te laten plaatsen door GardenBuildings, maar twijfelt u nog een beetje? Neem dan een kijkje bij de schuttingen en tuinschermen die wij eerder hebben geplaatst in Emmeloord en de regio.

Bent u op zoek naar iets specifieks of een schutting op maat? Dan is dat geen probleem. Wij helpen u graag verder met het realiseren van uw visie en het transformeren van uw tuin.

Veelgestelde vragen over schutting in Emmeloord

Wij raden u aan eerst de schutting te plaatsen en vervolgens het straatwerk aan te leggen. Het (terug)plaatsen van bestrating valt niet onder onze werkzaamheden.

U kunt ervan uitgaan dat wij bij slecht weer meestal komen. Het kan voorkomen dat de weersomstandigheden ons ervan weerhouden om de werkzaamheden uit te voeren, maar dan nemen wij contact met u op.

Standaardpoorten zijn leverbaar met een breedte van 100 cm oplopend per 10 cm tot een maximum van 150 cm. Bij dubbele poorten zelfs tot een breedte van 300 cm. Als er vanwege een specifieke situatie moet worden afgeweken van deze maten, is er tegen een meerprijs een aangepaste poort mogelijk. Bij het bepalen van de beschikbare ruimte voor de poort is het belangrijk ook rekening te houden met eventuele betonpalen en het kozijn.

Het werkgebied van GardenBuildings

Naast Emmeloord zijn wij ook werkzaam in andere gebieden door heel Nederland. Als u niet in Emmeloord woont maar wel gebruik wilt maken van onze diensten, dan kan dat in de volgende werkgebieden: Almere, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Den Haag, Deventer, Dronten, Enschede, Kampen, Leeuwarden, Lelystad, Meppel, Rijswijk, Utrecht en Zwolle.

Wilt u meer weten over schuttingen of de diensten die wij aanbieden? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via de mail, telefoon of het contactformulier. Onze specialisten kunnen u helpen met vragen en u passend advies geven.

  Schuttingen maken wij op maat aan de hand van uw wensen
  Ruime keuze uit verschillende materialen, kleuren en houtsoorten
  Van het ontwerpen tot het plaatsen kunt u bij ons terecht
  Wij zijn dé specialist als het gaat om schuttingen

Neem contact met ons op

    Producten: