Schutting Kampen


Schuttingen plaatsen wij door heel Nederland.

Een schutting in Kampen is onmisbaar om meerdere redenen. De belangrijkste reden om een schutting te laten plaatsen is vanwege de privacy die daarmee gecreëerd wordt. U wilt waarschijnlijk ongestoord in de tuin kunnen zitten zonder dat voorbijgangers in de tuin kunnen kijken. Daarnaast biedt een schutting ook veiligheid, het wordt voor inbrekers een stuk lastiger om kostbare spullen mee te nemen wanneer de tuin is afgeschermd met een schutting.

Heeft u een huisdier? Uw huisdier krijgt niet de kans om weg te kunnen lopen als het terrein is afgeschermd met een schutting.

Materiaal van de schutting

Voor uw schutting in Kampen heeft u de keuze uit verschillende soorten hout. Wij werken met geschaafd hout, dat geeft namelijk een luxe en mooie uitstraling aan uw schutting en het kan makkelijk schoongemaakt worden. De standaard houtsoorten die we daarvoor gebruiken zijn Geïmpregneerd Grenen, Douglas/Lariks, WaxedWood en Hardhout.

Wij werken met een gladde betonpaal en betonplaat. De paal heeft een glad en gesloten oppervlak en is voorzien van een diamantkop. Het beton kunnen wij leveren in grijs, antraciet en gecoat. Gecoat beton geeft een langer kleurbehoud en een mooie strakke afwerking.

Bekijk onze eerder geplaatste schuttingen in Kampen en omgeving


Wij hebben inmiddels al vele klanten blij gemaakt met het plaatsen van een mooie schutting. Bekijk onze eerder geplaatste schuttingen zodat u ideeën kunt opdoen voor in uw eigen tuin. Heeft u speciale wensen bij uw schutting? Zoals een klimop tegenaan laten groeien? Wij denken graag met u mee!

Ons werkgebied

Naast Kampen plaatsen wij ook schuttingen in Almere, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Den Haag, Deventer, Dronten, Emmeloord, EnschedeLeeuwarden, Lelystad, Meppel, Rijswijk, Utrecht en Zwolle. In al onze werkgebieden staan klaar voor het plaatsen van uw schutting.

Onze klanten vertellen over GardenBuildings


Het belangrijkste vinden wij dat onze klanten tevreden zijn met de werkzaamheden die wij hebben uitgevoerd. Wij zijn dan ook trots op onze reviews, hieronder ziet u een greep uit onze reviews:

“We zijn super tevreden over de service. Ze waren zeer vriendelijk. Ze werken goed en snel! Binnen 5 uurtjes (rondom) zaten we van open tuin naar beschutte tuin. Ze staan je via de telefoon/mail snel te woord!

Ik raad hun zeker aan!”

JR KornelNieuwe schutting

“Vanmorgen is de nieuwe schutting geplaatst. Eerst leek het me grootspraak dat ze met de lunch al klaar zouden zijn. Het ging immers wel om 30 meter. Maar de mannen hebben super werk geleverd. Heel tevreden over. Dus als je een schutting nodig hebt: Brink Garden Buildings uit Zwolle.

Ook zeer tevreden met het voortraject. Nette, duidelijke offerte en een goede prijs. 's Avonds gemaild en de volgende ochtend om 8:15 al antwoord. Stuk beter dan de conculega waar we eerder mee in gesprek waren. Van te voren is beoordelen moeilijk, dus we hopen dat dit anderen helpt om voor Brink Garden Buildings te kiezen. Niets dan lof!”

Paul LamanNieuwe schutting

“Een super ervaring. Monique en team hebben service en een prachtige schutting met poort geleverd. Wil je ook een beton-houtschutting? Dan raden wij Brink Gardenbuildings van harte aan. Het was erg gezellig met de mannen, en ze hebben keurig en keihard doorgewerkt. In een ochtend stond deze schutting. Wij zijn er erg blij mee.''

Familie BrandenburgNieuwe schutting met poort

“Afgelopen maandag en dinsdag 17 en 18 mei zijn bij ons de schuttingen geplaatst, ook bij de buren van ons.(4 huishoudens). Maandag was het verschrikkelijk rotweer met veel regen, sneu voor de mannen!! 

We zijn erg blij met de snelheid en professionaliteit waarmee Nick, Jaron en Tony de schuttingen hebben geplaatst! Op de dinsdag zijn de deur en 2 poorten op een zeer nette manier geplaatst door Kees en Kaj. Vooral de klantvriendelijkheid, service en de precisie van Kees wil ik graag benadrukken. Chapeau!! Zo'n medewerker mag je blij mee zijn! Alles met al kunnen wij Brink Gardenbuildings ten zeerste aanraden!

groet Eddy Stoffer”

Eddy StofferNieuwe schutting

Aan de slag met de schutting in Kampen

Wij gaan graag aan de slag met het plaatsen van een schutting in uw tuin in Kampen. Wilt u uw wensen doorgeven of heeft u andere vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op door ons te bellen, mailen of het contactformulier in te vullen.

  Schuttingen maken wij op maat aan de hand van uw wensen
 
  Ruime keuze uit verschillende materialen, kleuren en houtsoorten
 
  Van het ontwerpen tot het plaatsen kunt u bij ons terecht
 
  Wij zijn dé specialist als het gaat om schuttingen

Veelgestelde vragen over een schutting in Kampen

Als wij het hebben over een 21 planken schutting, dan bedoelen wij een scherm met 19 planken verticaal en 2 planken horizontaal. Bij het 23 planken scherm is dit 21 planken verticaal en 2 planken horizontaal. Bij hardhouten schermen word er een extra dwars plank toegepast i.v.m. torderen, dit is respectievelijk een 22 planken en 24 planken scherm.

In principe komen we altijd. Mochten de weersomstandigheden zeer slecht zijn, zoals vorst in de grond of zware regenval, dan kan het zijn dat we het plaatsen moeten uitstellen. Indien mogelijk geven wij dit tijdig aan, anders wordt dit ter plekke overlegd.

Op de dag de schutting opgeleverd wordt, ontvangt u onze factuur per e-mail en dient u deze te voldoen bij onze werknemers. Bij voorkeur ontvangen we de betaling per pin, maar natuurlijk mag het ook in contanten. Indien u niet aanwezig kunt zijn bij de oplevering dient de factuur voor afronding van de werkzaamheden per bankoverschrijving te zijn voldaan.

Neem contact met ons op

    Producten: