Tuinhuis Kampen

Heerlijk vertoeven in uw eigen tuinhuis

Woont u in Kampen en bent u op zoek naar een plek om heerlijk in de zomer te vertoeven of juist naar meer opslagruimte, al nagedacht over een tuinhuis? Met een tuinhuis met eventueel een terrasoverkapping heeft u een plek waar u lekker tot rust kan komen met een knusse lounge set of juist meer ruimte om uw eigendommen in op te slaan.

Waarom een tuinhuis in Kampen?

Zoals als eerder benoemd heeft het plaatsen van een tuinhuis met terrasoverkapping in Kampen verschillende voordelen zoals meer opslagruimte en een mooie zit plek in de zomer, maar er zitten nog meer voordelen aan zoals:

1. Niet meer afhankelijk van het weer: Met een tuinhuis bent u niet meer afhankelijk van weer. Nederland is een land waar het weer zo kan omslaan van zon naar regen. Met een tuinhuis kunt u droog blijven zitten en genieten van de natuur.

2. Kom dichter bij de natuur: Een tuinhuis zorgt ervoor dat u vaker buiten te vinden bent. Geniet van de buitenlucht en kom tot rust in uw eigen tuinhuis in de openlucht.

3. Meer ruimte voor hobby’s: Een tuinhuis is een ideale plek voor het uitoefenen van uw hobby’s. Bent u sportfanaat of wilt u een plek waar u tot rust kan komen, een tuinhuis kunt u zelf inrichten naar uw eigen smaak en benodigdheden voor het uitoefenen van uw hobby’s.

Verschillende soorten tuinhuizen met een terrasoverkapping


Bij het plaatsen van een tuinhuis in Kampen heeft u bij ons de keuze uit verschillende ontwerpen en maten. Garden buildings ontwerpt en ontwikkeld tuinhuizen in verschillende formaten en materialen, daarnaast kunt u ook kiezen voor tuinhuizen uit onze eigen lijn. Onze eigen lijn bestaat uit:

Modulair tuinverblijf Maria:

 • Moderne uitstraling
 • Strak uitgevoerd met verticale wanden
 • In meerdere kleuren leverbaar
 • In elke maat leverbaar

 

Modulair tuinverblijf Monique:

 • Robuuste uitstraling
 • Verticale of horizontale wanden
 • In meerdere kleuren leverbaar
 • In elke maat leverbaar

 

Modulair tuinverblijf Marleen:

 • Robuust en modern
 • Staanders en ringbalk 20x20 cm of 15x15 cm
 • In meerdere kleuren leverbaar
 • In elke gewenste maat leverbaar
 • Verticale of horizontale wanden

Tuinhuis plaatsen in Kampen

Bij het plaatsen van een tuinhuis met terrasoverkapping in Kampen kunt u denken dat dit veel werk is, maar dat hoeft niet want Garden Buildings neemt alles voor u uithanden zodat u uiteindelijk alleen maar hoeft te genieten van uw tuinhuis. Wij hebben een gespecialiseerd team die bekend zijn met het plaatsen van tuinhuizen op verschillende locaties in diverse formaten.

Onze werkgebieden

Garden Buildings plaats tuinhuizen door heer Nederland, naast Kampen kunt u ons ook inschakelen in AlmereApeldoorn, Arnhem, Deventer, Dronten, Lelystad, Meppel, Utrecht en Zwolle. Wij helpen u graag met het plaatsen van uw eigen tuinhuis door het hele land.

Aan de slag met uw tuinhuis in Kampen

Wilt u dat Garden Buildings voor u aan de slag gaat? Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op, door ons te bellen, mailen of het contactformulier in te vullen. Wij beantwoorden zo snel mogelijk uw vraag!

blank  Veranda's, terrasoverkappingen en tuinhuizen maken wij op maat
 
blank  Ruime keuze uit verschillende materialen, kleuren en houtsoorten
 
blank  Van het ontwerpen tot het plaatsen kunt u bij ons terecht
 
blank  Wij zijn dé specialist als het gaat om schuttingen en tuinhuizen

Neem contact met ons op

  Producten: