Schutting Den Haag


Schuttingen ontwikkelen en plaatsen wij door heel Nederland.

Wilt u een schutting laten plaatsen in uw nieuwe tuin in Den Haag? Of is uw huidige schutting aan vervanging toe? GardenBuildings gaat graag voor u aan de slag! Wij zijn specialist in het plaatsen van houten schuttingen en tuinverblijven. De schuttingen en tuinverblijven worden op maat gemaakt aan de hand van uw wensen.

Waarom een schutting laten plaatsen in Den Haag?

Wilt u een schutting in Den Haag laten plaatsen, maar twijfelt u nog? Een schutting biedt vele voordelen:

  1. De meest voorkomende reden is privacy. Wanneer u lekker in de tuin zit, is het niet prettig als andere mensen in de tuin kijken want u wilt hier ongestoord kunnen zitten.
  2. Een schutting zorgt voor extra beveiliging. Het wordt voor inbrekers een stuk lastiger om kostbare spullen mee te nemen wanneer er een sterke schutting in de tuin staat.
  3. Wanneer u dieren heeft, hoeft u uw huisdier niet in de gaten te houden want door de schutting kan hij niet weglopen.
  4. De schutting kunt u gezelliger maken met leuke accessoires zoals lampjes of schilderijtjes.
  5. Ideaal aan een houten schutting is dat het onderhoudsvrij is. Een heg daarentegen kost meer onderhoud omdat dit ieder jaar weer opnieuw gesnoeid moet worden.

Materiaal van de schutting

De schutting betstaat uit betonpalen en -platen met het houten scherm.
Er zijn twee soorten betonnen palen en onderplaten:

  1. Stampbeton: dit heeft een ruw oppervlak met scherpe hoeken. Het beton is poreus waardoor mos en vuil zich gemakkelijk hechten aan het oppervlak.
  2. Gladde betonpalen en betonplaat: de paal is voorzien van een diamantkop en heeft een gesloten en glad oppervlak.

Gladde betonpalen en betonplaten gaat langer mee en het blijft mooier. Daarom werken wij uitsluitend hiermee. Het beton kunnen wij leveren in grijs, antraciet en gecoat. Gecoat beton heeft een langer kleurbehoud en een mooie strakke afwerking.

Bekijk eerder geplaatste schuttingen in Den Haag en omgeving

Om wat ideeën op te kunnen doen voor de schutting in uw tuin in Den Haag, kunt u eens een kijkje nemen bij onze eerder geplaatste schuttingen. Ziet u hieronder een schutting die u aanspreekt? En wilt u weten of het ook mogelijk is in uw tuin? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Veelgestelde vragen over een schutting in Den Haag

Als wij het hebben over een 21 planken schutting, dan bedoelen wij een scherm met 19 planken verticaal en 2 planken horizontaal. Bij het 23 planken scherm is dit 21 planken verticaal en 2 planken horizontaal. Bij hardhouten schermen word er een extra dwars plank toegepast i.v.m. torderen, dit is respectievelijk een 22 planken en 24 planken scherm.

U ontvangt van ons een bevestigingsmail met daarin een samenvatting van uw aanvraag. Brink Gardenbuildings zal uw aanvraag controleren en uw een definitieve offerte per mail toe zenden.

Op de dag de overkapping of tuinverblijf opgeleverd wordt, ontvangt u onze factuur per e-mail en dient u deze te voldoen bij onze werknemers. Bij voorkeur ontvangen we de betaling per pin, maar natuurlijk mag het ook in contanten. Indien u niet aanwezig kunt zijn bij de oplevering dient de factuur voor afronding van de werkzaamheden per bankoverschrijving te zijn voldaan.

Ons werkgebied

Naast Den Haag plaats Garden Buildings ook schuttingen op andere plekken in Nederland. Wij hebben een groot werkgebied waaruit wij veel mensen kunnen helpen met het plaatsen van hun schuttingen. De gebieden waar u ons kunt inschakelen zijn Almere, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Dronten, Emmeloord, Enschede, Kampen, Leeuwarden, Lelystad, Meppel, Rijswijk, Utrecht en Zwolle.

Meer informatie over de schutting in Den Haag?

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden voor een schutting in uw tuin te bespreken. U kunt ons bellen, mailen of het contactformulier invullen. Wij komen zo spoedig mogelijk met een reactie!

  Schuttingen maken wij op maat aan de hand van uw wensen.
 
  Ruime keuze uit verschillende materialen, kleuren en houtsoorten.
 
  Van het ontwerpen tot het plaatsen kunt u bij ons terecht.
 
  Wij zijn dé specialist als het gaat om schuttingen.

Neem contact met ons op

    Producten: