Schutting Amersfoort


Schuttingen plaatsen wij door heel Nederland.

Een schutting in Amersfoort heeft verschillende doeleinden zoals het maken van een erfafscheiding, het biedt u privacy want vreemde mensen kijken niet zomaar naar binnen, het vormt een obstakel voor indringers en het is onderhoudsvrij.

Bij GardenBuildings is geen schutting standaard want wij maken iedere schutting op maat en naar wens. U heeft de keuze uit ontzettend veel verschillende houtsoorten en meerdere kleuren beton.

Houten / betonnen schutting laten plaatsen

De schuttingen die wij plaatsen bestaan uit betonpalen waartussen een betonplaat wordt geplaatst. Bovenop deze betonplaat wordt het houten scherm geplaatst.

Er bestaan twee soorten betonnen palen en onderplaten: stampbeton en gladde betonpaal. Stampbeton heeft een ruw oppervlak, scherpe hoeken en het beton is poreus waardoor mos en vuil zich makkelijk aan het oppervlak hechten. Wij werken alleen met de gladde betonpaal en betonplaat. Deze paal is voorzien van een diamantkop en heeft een gesloten en glad oppervlak. Het beton kunnen wij leveren in grijs, antraciet en gecoat. Gecoat beton heeft een langer kleurbehoud en een mooie strakke afwerking.

Voor de houten schermen werken wij met geschaafd hout want dit geeft een luxe en mooie uitstraling aan uw schutting en het kan eenvoudig worden schoongemaakt. We gebruiken hier de volgende standaard houtsoorten voor: Geïmpregneerd Grenen, Douglas/Lariks, WaxedWood en Hardhout.

Naast de houten / betonnen schuttingen hebben wij een uitgebreid assortiment met design schuttingen onder andere:

  1. Betowood schutting: deze schuttingen zijn 100% dicht met 2,8 cm dikke planken en is in vurenhout, geïmpregneerd vurenhout of douglas leverbaar.
  2. Tuinscherm Linia: de hout-beton schutting kan zowel verticaal als horizontaal geplaatst worden en heeft een afwisselend scherm met brede en smalle planken.
  3. Tuinscherm Elan: het scherm bestaat aan beide zijden uit smalle planken die zowel verticaal als horizontaal geplaatst kunnen worden.
  4. Geluidsscherm met kokosvezel: wilt u voor duurzaam gaan? Onze Kokowall geluidsschermen hebben een warme uitstraling en zijn afgewerkt met duurzame kokosvezels.

Bekijk schuttingen die wij eerder geplaatst hebben

Wilt u graag een nieuwe schutting maar weet u nog niet wat voor soort schutting u wilt? Neem een kijkje bij de eerdere schuttingen die wij geplaatst hebben zodat u ideeën op kunt doen. Heeft u specifieke wensen voor de nieuwe schutting? Bijvoorbeeld een klimop die tegen de schutting aan kan groeien of een schutting die van hoog naar laag afloopt? De schuttingen worden op maat gemaakt dus er is ontzettend veel mogelijk.

Veelgestelde vragen over schutting in Amersfoort

U ontvangt van ons een bevestigingsmail met daarin een samenvatting van uw aanvraag. Brink Gardenbuildings zal uw aanvraag controleren en uw een definitieve offerte per mail toe zenden.

Standaard poorten zijn leverbaar met een breedte van 100 cm oplopend per 10 cm tot een maximum van 150 cm. Bij dubbele poorten zelfs tot een breedte van 300 cm. Moet er door een specifieke situatie worden afgeweken van deze maten is er tegen een meerprijs een aangepaste poort mogelijk. Bij het bepalen van de voor de poort beschikbare ruimte is het belangrijk hierbij ook rekening te houden met eventuele betonpalen en het kozijn.

Wij raden u aan eerst de schutting te plaatsen en vervolgens het straatwerk aan te leggen. Het (terug)plaatsen van bestrating valt niet onder onze werkzaamheden.

Ons werkgebied

Garden Buildings is naast Amersfoort ook op andere locaties in Nederland te vinden. Vanaf onze verschillende locaties in het land helpen wij u graag met het renoveren van uw tuin. Onze werkgebieden zijn Almere, AmersfoortApeldoorn, Arnhem, Den Haag, Deventer, Dronten, Emmeloord, Enschede, Kampen, Leeuwarden, Lelystad, Meppel, Rijswijk, Utrecht en Zwolle.

Aan de slag met uw nieuwe schutting in Amersfoort!

Wilt u graag meer informatie over uw schutting in Amersfoort of wilt u de mogelijkheden bespreken? Dat is natuurlijk mogelijk! Bel, mail of vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Schuttingen maken wij op maat aan de hand van uw wensen
  Ruime keuze uit verschillende materialen, kleuren en houtsoorten
  Van het ontwerpen tot het plaatsen kunt u bij ons terecht
  Wij zijn dé specialist als het gaat om schuttingen

Neem contact met ons op

    Producten: