Schutting Enschede

Schuttingen plaatsen wij door heel Nederland.

Wilt u een nieuwe schutting in uw tuin in Enschede? Wij staan voor u klaar! Ook als u niet in Enschede woont gaan wij graag voor u aan de slag.

Twijfelt u tussen een schutting of een heg in Enschede? Beide heeft zijn voordelen, zo zorgt een heg voor meer groen in uw tuin maar een schutting is onderhoudsvrij. Maar ook bij een schutting is het mogelijk om er meer groen van te maken door er een klimop tegenaan te laten groeien. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden!

Verschillende soorten schuttingen

Wij werken uitsluitend met gladde betonpalen en betonplaten omdat de paal is voorzien van een diamantkop en een gesloten en glad oppervlak heeft. Wanneer het beton een ruw oppervlak heeft, kan mos en vuil zich gemakkelijk hechten aan het oppervlak. Qua houtsoorten bieden wij ook verschillende opties aan. Wij werken met geschaafd hout omdat dit een luxe en mooie uitstraling geeft aan uw schutting en gemakkelijk schoongemaakt kan worden.

Naast de hout / beton schuttingen kunnen wij ook design schuttingen laten maken:

  1. Tuinscherm Nobifix: nieuw in ons assortiment! Gemaakt van duurzaam hout.
  2. Betowood schutting: de schuttingen van Betowood zijn 100% dicht met 2,8 cm
  3. Tuinscherm Elan: dit scherm bestaat uit smalle planken aan beide zijden en kan zowel verticaal als horizontaal geplaatst worden.
  4. Tuinscherm Elan douglas: nieuw in ons assortiment! Het houten scherm van Hillhout kan horizontaal geplaatst worden en bestaat aan beide zijden uit smalle planken.
  5. Hardhout scherm Makkum: dit scherm bestaat aan één zijde uit smalle planken. Het is ook mogelijk om 2 schermen tegen elkaar aan te plaatsen zodat beide zijden dezelfde uitstraling hebben.

Eerder geplaatste schuttingen in Enschede en omgeving

Wij zitten niet graag stil, zo hebben wij al op veel adressen de tuin van een schutting voorzien. Om wat ideeën op te kunnen doen, kunt u een kijkje nemen bij onze eerder geplaatste schuttingen in de omgeving van Enschede. Heeft u specifieke wensen zoals de eerder genoemde klimop tegen de schutting? Wij maken de schuttingen zelf op maat dus er is ontzettend veel mogelijk. Neem vrijblijvend contact met ons op door te bellen, mailen of het formulier in te vullen en stel uw vraag.

Het werkgebied van Garden Buildings

Wij staan voor u klaar in Enschede! Maar ook in andere plaatsen wij schuttingen zoals, Almere, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Den Haag, Deventer, Dronten, Emmeloord, Kampen, Leeuwarden, Lelystad, Meppel, Rijswijk, Utrecht en Zwolle.

Veelgestelde vragen over een schuttingen in Enschede

De onderplaten bij een hout / beton schutting zitten altijd in de berekening. En staan vermeld in de specificaties op uw offerte.

Bij het uitzetten van de schutting wordt door middel van lijnen en eventueel een laser de lijn en hoogte van de schutting bepaald. Hierbij dient de opdrachtgever aanwezig te zijn. Brink Gardenbuildings kan geen erfgrenzen bepalen of beslissen waar de schutting geplaatst dient te worden.

Brink GardenBuildings gebruikt uitsluitend hoogwaardige materialen voor de door haar geplaatste schuttingen en tuinverblijven en geeft daar standaard 10 jaar garantie op, tenzij anders in uw offerte vermeld. Op de montage zit 1 jaar garantie.

Schakel ons in voor een nieuwe schutting in Enschede

Wilt u een nieuwe schutting in Enschede? Maar wilt u nog meer informatie? Dat kan! Bel, mail of vul het contactformulier in. Wilt u graag weten wat de kosten voor het plaatsen van een schutting zijn? In het contactformulier kunt u het aantal meters en gewenste materiaal noteren, dan maken wij een offerte voor u.

Garden Buildings voor uw schutting in Enschede

Wij gaan graag aan de slag om in uw tuin in Enschede een schutting te plaatsen van top kwaliteit. Neem vrijblijvend contact met ons op zodat wij voor u uit kunnen rekenen wat de kosten bedragen van een schutting. U kunt het aantal meters en gewenste materiaal in het contactformulier noteren. Wilt u graag meer weten? Bel, mail of vul het contactformulier in en wij beantwoorden uw vraag over een schutting in Enschede zo snel mogelijk!

  Schuttingen maken wij op maat aan de hand van uw wensen.
 
  Ruime keuze uit verschillende materialen, kleuren en houtsoorten.
 
  Van het ontwerpen tot het plaatsen kunt u bij ons terecht.
 
  Wij zijn dé specialist als het gaat om schuttingen.

Neem contact met ons op

    Producten: