Veranda Zwolle

Op maat gemaakt, geleverd en geplaatst in heel Nederland.

Ziet u het ook zitten om in de zomermaanden heerlijk te vertoeven onder de veranda in Zwolle, in uw eigen tuin? Op de warme zomerdagen heeft u een koel en schaduwrijk terras en hoeft u geen parasol op te zetten en te verplaatsen. Komt er onverwachts regen aan? U zit lekker droog onder de veranda en de kussens kunnen blijven liggen.

5 grote voordelen van een veranda in Zwolle

Een veranda in uw tuin in Zwolle brengt veel voordelen met zich mee:

 1. Het hele jaar door plezier van: ook wanneer het minder mooi weer is, biedt de veranda de mogelijkheid dat u droog buiten kan zitten.
 2. Extra leefruimte: door de veranda heeft u extra woonruimte dat u kunt gebruiken voor verschillende doeleinden. Denk bijvoorbeeld aan een gezellige zithoek of een kantoorruimte.
 3. Op maat gemaakt a.d.h.v. uw wensen: wij hebben onze eigen lijn met veranda’s maar dit is in elke maat leverbaar en aanpasbaar.
 4. De zonwerende functie: u hoeft niet meer te sjouwen met parasols want over de veranda is het lekker koel en het beschermt u tegen de zon.
 5. Snelle plaatsing: onze vakmannen kunnen de veranda snel en goed plaatsen. Wij raden het af om dit zelf te plaatsen omdat er met allerlei factoren rekening moet worden gehouden.

Veelgestelde vragen over een veranda in Zwole

U ontvangt van ons een bevestigingsmail met daarin een samenvatting van uw aanvraag. Brink Gardenbuildings zal uw aanvraag controleren en uw een definitieve offerte per mail toe zenden.

Als het hoogteverschil tussen uw tuin en de tuin van de buren meer dan 20 cm is, dan kan dit worden opgelost met een dubbele onderplaat. Zit er hoogteverschil in de lengte van de tuin, en bedraagt deze afloop meer dan 20 cm, dan kan dit worden opgelost door de veranda één of meerdere malen te laten verspringen, of de dubbele onderplaat toe te passen. Mocht er sprake zijn van hoogteverschillen meer dan 20 cm, dan graag dit in uw aanvraag duidelijk kenbaar te maken.

Normaal gesproken ontvangt u binnen enkele minuten een bevestiging van uw aanvraag per e-mail. Hebt u geen email ontvangen, controleer dan eerst de map "spam" of "ongewenste mail".  Soms word deze email gezien als ongewenst.

Veranda in Zwolle op maat gemaakt

Een veranda in Zwolle kunnen wij in elke soort en maat voor u maken. Wij ontwerpen de veranda in overleg met u, daarna ontwikkelen en plaatsen we de veranda. Onze eigen lijn veranda’s bestaat uit drie veranda’s, deze zijn volledig aanpasbaar naar uw wens:

Modulair tuinverblijf Maria:

 • Moderne uitstraling
 • Strak uitgevoerd met verticale wanden
 • In meerdere kleuren leverbaar
 • In elke maat leverbaar

Modulair tuinverblijf Monique:

 • Robuuste uitstraling
 • Verticale of horizontale wanden
 • In meerdere kleuren leverbaar
 • In elke maat leverbaar

Modulair tuinverblijf Marleen:

 • Robuust en modern
 • Staanders en ringbalk 20x20 cm of 15x15 cm
 • In meerdere kleuren leverbaar
 • In elke gewenste maat leverbaar
 • Verticale of horizontale wanden

Bekijk hier wat anderen over ons zeggen

“Nick en Ryan waren zeer attent, buitengewoon professioneel en super snel. Ze hebben fantastisch werk geleverd. De communicatie met Brink Gardenbuildings was uitstekend, Monique heeft me zeer veel geholpen, daar ben ik heel dankbaar voor.”

Pat Bon JoviNieuwe veranda

“Mooie schutting geplaatst door Brink schuttingbouw, helemaal volgens onze wensen. Door een uitvaller ook snel aan de beurt. Problemen ter plekke in goed overleg aangepakt, harde werkers (Dominique en Ryan). De schutting stond er binnen een dag.”

Gerald en Deborah EmailNieuwe schutting

“Wat een top bedrijf we zijn zo ontzettend blij met onze schutting en met de steenkorf schutting. Ze komen optijd werken hard komen afspraken na. Ga eens bij hun langs de moeite waard.
Super mannen bedankt.
Kees en janneke”

Janneke VerweijNieuwe schutting

“Afgelopen februari '21 een nieuwe schuur met overkapping laten zetten door Brink Gardenbuildings. Daarnaast hebben zij ook een schuur bij ons mogen zetten. De mannen werken hard door en tevens is de klantenservice goed te bereiken voor vragen. Wij kunnen dit voorjaar heerlijk genieten van onze nieuwe tuin!”

Nancy VoortmanVeranda met overkapping

Ideeën opdoen?

Inmiddels hebben wij al vele veranda’s in Zwolle geplaatst. Hieronder kunt u onze eerdere projecten bekijken zodat u ideeën op kan doen. Mocht er iets tussen zitten dat u in uw eigen tuin wilt alleen hij is te groot of te klein, wij maken dit naar de juiste maat in uw tuin.

Schakel Garden Buildings in voor de veranda in Zwolle

Wilt u graag weten of een veranda in Zwolle bij u mogelijk is? Neem vrijblijvend contact met ons op. Bel, mail of vul het contactformulier hieronder in. Wij zullen uw vragen over een veranda in Zwolle z.s.m. beantwoorden.

  Schuttingen en tuinverblijven maken wij op maat aan de hand van uw    wensen
 
  Ruime keuze uit verschillende materialen, kleuren en houtsoorten
 
  Van het ontwerpen tot het plaatsen kunt u bij ons terecht
 
  Wij zijn dé specialist als het gaat om schuttingen en tuinverblijven

Ons werkgebied

Garden Buildings plaats veranda’s door heel Nederland, naast Zwolle kunt u ook bij ons terecht in Almere, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Den Haag, Deventer, Dronten, Emmeloord, Enschede, Kampen, Lelystad en Utrecht. Wij helpen u graag in al onze werkgebieden door heel Nederland met het plaatsen van uw veranda.

Neem contact met ons op

  Producten: