Overkapping Zwolle

Op maat gemaakt, geleverd en geplaatst in heel Nederland.

Wilt u een overkapping in Zwolle? Omdat u graag droog buiten wil zitten op regenachtige dagen? Of omdat u alle tuinmeubels buiten wil laten staan zonder dat ze veel te lijden hebben? GardenBuildings maakt de overkapping in Zwolle op maat, in de kleur en soort zoals u het wil. Wilt u de overkapping niet zelf plaatsen? Dat begrijpen wij! Het is namelijk een grote klus. Wij maken de overkapping op maat én plaatsen deze op locatie.

Overkapping in verschillende soorten en maten

U wilt een overkapping in Zwolle in een speciale maat? Of u nou een veranda, berging of ander tuinverblijf wil, wij leveren onze standaard tuinverblijven in elke maat en is aanpasbaar naar uw wensen. Dit zijn onze eigen lijn tuinverblijven:

Modulair tuinverblijf Maria:

 • Moderne uitstraling
 • Strak uitgevoerd met verticale wanden
 • In meerdere kleuren leverbaar
 • In elke maat leverbaar

Modulair tuinverblijf Monique:

 • Robuuste uitstraling
 • Verticale of horizontale wanden
 • In meerdere kleuren leverbaar
 • In elke maat leverbaar

Modulair tuinverblijf Marleen:

 • Robuust en modern
 • Staanders en ringbalk 20x20 cm of 15x15 cm
 • In meerdere kleuren leverbaar
 • In elke gewenste maat leverbaar
 • Verticale of horizontale wanden

Ervaar de voordelen van een overkapping in Zwolle

Een overkapping bij uw tuin in Zwolle en u kunt genieten van de fijne voordelen:

 • Het hele jaar kunt u buiten zitten want u zit onder de overkapping droog en uit de wind.
 • Een overkapping zorgt voor een verlengstuk van je huis en je neemt een huiselijke sfeer mee naar buiten.
 • De tuinmeubelen kunnen het hele jaar door buiten blijven staan en gaan langer mee. Ook liggen de tuinkussens droog mocht er onverwachts een bui ontstaan.
 • Bij warme dagen zit u lekker koel en in de schaduw onder de overkapping, zonder dat u met een parasol hoeft te slepen.

Geplaatste overkappingen in Zwolle

Bent u nieuwsgierig geworden naar een overkapping in Zwolle maar wilt u nog wat ideeën op doen? Bekijk eens onze eerdere projecten.

Tuin renoveren?

Bent u van plan om de tuin te gaan renoveren? Neem dan ook eens een kijkje bij onze schuttingen in Zwolle. De schutting kunnen wij in dezelfde stijl maken als de overkapping zodat het een mooi geheel wordt. Voor de schutting hebben wij diverse mogelijkheden. Wij werken met geschaafd hout. Dat geeft een luxe en mooie uitstraling aan uw schutting en het kan gemakkelijk schoongemaakt worden. De houtsoorten die we hiervoor gebruiken zijn: geïmpregneerd Grenen, Douglas/Lariks, WaxedWood en Hardhout.

Veelgestelde vragen over een overkapping in Zwolle

Als wij het hebben over een 21 planken schutting, dan bedoelen wij een scherm met 19 planken verticaal en 2 planken horizontaal. Bij het 23 planken scherm is dit 21 planken verticaal en 2 planken horizontaal. Bij hardhouten schermen word er een extra dwars plank toegepast i.v.m. torderen, dit is respectievelijk een 22 planken en 24 planken scherm.

Op de dag de overkapping opgeleverd wordt, ontvangt u onze factuur per e-mail en dient u deze te voldoen bij onze werknemers. Bij voorkeur ontvangen we de betaling per pin, maar natuurlijk mag het ook in contanten. Indien u niet aanwezig kunt zijn bij de oplevering dient de factuur voor afronding van de werkzaamheden per bankoverschrijving te zijn voldaan.

In principe komen we altijd. Mochten de weersomstandigheden zeer slecht zijn, zoals vorst in de grond of zware regenval, dan kan het zijn dat we het plaatsen moeten uitstellen. Indien mogelijk geven wij dit tijdig aan, anders wordt dit ter plekke overlegd.

Bekijk hier wat anderen over ons zeggen

“Vanmorgen is de nieuwe schutting geplaatst. Eerst leek het me grootspraak dat ze met de lunch al klaar zouden zijn. Het ging immers wel om 30 meter. Maar de mannen hebben super werk geleverd. Heel tevreden over. Dus als je een schutting nodig hebt: Brink Garden Buildings uit Zwolle.
Ook zeer tevreden met het voortraject. Nette, duidelijke offerte en een goede prijs. 's Avonds gemaild en de volgende ochtend om 8:15 al antwoord. Stuk beter dan de conculega waar we eerder mee in gesprek waren. Van te voren is beoordelen moeilijk, dus we hopen dat dit anderen helpt om voor Brink Garden Buildings te kiezen. Niets dan lof!”

Paul LamanNieuwe schutting

“Een super ervaring.

Monique en team hebben service en een prachtige schutting met poort geleverd. Wil je ook een beton-houtschutting? Dan raden wij Brink Gardenbuildings van harte aan. Het was erg gezellig met de mannen, en ze hebben keurig en keihard doorgewerkt. In een ochtend stond deze schutting. Wij zijn er erg blij mee.”

 

Familie BrandenburgNieuwe schutting met poort

“De mannen van Brink Gardenbuildings hebben hier in 1 dag even een schutting neergezet! Naast dat het makkelijk geregeld was qua administratie, werkten de uitvoerende jongens als een trein. Ze zijn op elkaar ingespeeld en houden van aanpakken. Pauzes waren kort, maar lekkere hapjes worden gewaardeerd! 😉
En het resultaat mag er zijn!”

Hermen MuschNieuwe schutting

“Afgelopen maandag en dinsdag 17 en 18 mei zijn bij ons de schuttingen geplaatst, ook bij de buren van ons.(4 huishoudens)
Maandag was het verschrikkelijk rotweer met veel regen, sneu voor de mannen!! We zijn erg blij met de snelheid en proffesionaliteit waarme Nick, Jaron en Tony de schuttingen hebben geplaatst!
Op de dinsdag zijn de deur en 2 poorten op een zeer nette manier geplaatst door Kees en Kaj. Vooral de klantvriendelijkheid, service en de precisie van Kees wil ik graag benadrukken. Chapeau!!
Zo'n medewerker mag je blij mee zijn! Alles met al kunnen wij Brink Gardenbuildings ten zeerste aanraden!
groet Eddy Stoffer”

Eddy StofferNieuwe schutting

Neem contact op met Gardenbuildings voor een overkapping in Zwolle

U kunt vrijblijvend een offerte bij ons opvragen. Wij nemen z.s.m. contact met u op om uw ideeën te bespreken. Heeft u vragen over een overkapping in Zwolle? Bel, mail of vul het contactformulier in en wij beantwoorden graag uw vragen. GardenBuildings, dé specialist voor een overkapping in Zwolle!

Ons werkgebied

Naast Zwolle kunt u ook in AlmereApeldoorn, Arnhem, Deventer, Dronten, Enschede, Leeuwarden, Lelystad, Meppel, Rijswijk en Utrecht gebruik maken van Garden Buildings. Wij helpen u graag met het plaatsen van een overkapping in uw tuin.

  Schuttingen en tuinverblijven maken wij op maat aan de hand van uw wensen
 
  Ruime keuze uit verschillende materialen, kleuren en houtsoorten
 
  Van het ontwerpen tot het plaatsen kunt u bij ons terecht
 
  Wij zijn dé specialist als het gaat om schuttingen en tuinverblijven

Neem contact met ons op

  Producten: