Schutting Meppel

Schuttingen plaatsen wij door heel Nederland.

Bent u op zoek naar een schutting in Meppel? Dan bent u bij GardenBuildings aan het juiste adres. Bij ons is geen schutting hetzelfde, schuttingen worden op maat gemaakt naar uw wensen. Het laten plaatsen van een schutting heeft meerdere voordelen, zoals meer privacy, erfafscheiding en het vormt een obstakel voor indringers. Een schutting heeft relatief weinig onderhoud nodig en gaat daarnaast ook een lange tijd mee.

Houten/betonnen schutting

Onze schuttingen bestaan uit betonnen palen waartussen een betonplaat wordt geplaatst. Boven op de geplaatste betonplaat wordt dan de schutting geplaatst. Wij maken gebruik van een gladde betonpaal met diamanten kop en een glad gesloten oppervlak. Het beton kan geleverd worden in de kleuren grijs, antraciet en gecoat. Wij raden u aan om voor gecoate beton te kiezen, aangezien dit een langer kleurbehoud heeft met een mooie strakke afwerking.

Voor de houten schermen werken wij met geschaafd hout wat zorgt voor een luxe en verfijnde uitstraling aan uw schutting. Bij de houten schermen heeft u de keuze uit verschillende soorten hout. De standaard houtsoorten die wij gebruiken voor onze schuttingen zijn: Geïmpregneerd Grenen, Douglas/Lariks, WaxWood en hardhout.

Nieuwe schutting in ons assortiment

Sinds kort hebben wij ook een nieuwe schutting in ons assortiment: de Red Class Wood schutting, een mooie eyecatcher voor in uw tuin. Naast het mooie uiterlijk heeft de Red Class Wood schutting ook vele praktische voordelen, zoals:


1. Kunstmatig gedroogd voor behandeling, dus maatvaster.
2. Behoudt tot 4 keer langer zijn kleur ten opzichte van Douglas/Lariks.
3. Mooie diepe kleur.
4. PEFC- en FSC-goedgekeurd hout.
5. Aantrekkelijke prijs inclusief BTW en plaatsing

Bekijk onze eerder geplaatste schuttingen in de omgeving Meppel

Naast Meppel plaatsen wij ook schuttingen op andere locaties in het land. Wij hebben inmiddels al meerdere klanten blij gemaakt met het plaatsen van een stijlvolle schutting. Bent u geïnteresseerd in een schutting, maar weet u nog niet precies wat u wilt, bekijk dan op deze pagina onze eerder geplaatste schuttingen in de omgeving van Meppel. De schuttingen kunnen wij naar wens maken.

Veelgestelde vragen over een Schuttingen in Meppel

Nee, dit hoeft niet zolang er maar niet meer dan ca. 50 cm verschil in zit. Wij nemen altijd ruim voldoende materiaal mee. Bij de facturatie gaan we uit van de werkelijk aantal geplaatste meters.

Bij BrinkGardenBuildings kunt u ervoor kiezen om uw schutting meteen met begroeiing te bestellen. Geef dit duidelijk aan bij uw aanvraag.

- Geïmpregneerd grenen is onder hoge druk en warmte geïmpregneerd hout.
- Douglas is een naaldhoutsoort dat veel natuurlijke harsen heeft en om die reden niet geïmpregneerd hoeft te worden. Het heeft de hoogste duurzaamheid klasse (klasse 3) van de Europese naaldhoutsoorten.
- Hardhout is een houtsoort die meestal uit Azië komt en vanwege de hoge transportkosten duurder is dan Europees hout. Hardhout heeft een bruine kleur en een lange levensduur.

Naast bovengenoemde schermen kan Brink Gardenbuildings ook tegen meerprijs op kleur gespoten schermen leveren.

Onze werkgebieden

Zoals eerder vermeld plaatsen wij, naast Meppel, ook schuttingen op andere plaatsen in Nederland. U kunt ons inschakelen in Almere, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Den Haag, Deventer, Dronten, Emmeloord, Enschede, Kampen, Leeuwarden, Lelystad, Rijswijk, Utrecht en Zwolle.

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via e-mail, telefoon of het contactformulier hieronder.

Garden Buildings voor uw schutting in Meppel

Wij gaan graag aan de slag om in uw tuin in Meppel een schutting te plaatsen van top kwaliteit. Neem vrijblijvend contact met ons op zodat wij voor u uit kunnen rekenen wat de kosten bedragen van een schutting. U kunt het aantal meters en gewenste materiaal in het contactformulier noteren. Wilt u graag meer weten? Bel, mail of vul het contactformulier in en wij beantwoorden uw vraag over een schutting in Meppel zo snel mogelijk!

  Schuttingen maken wij op maat aan de hand van uw wensen.
 
  Ruime keuze uit verschillende materialen, kleuren en houtsoorten.
 
  Van het ontwerpen tot het plaatsen kunt u bij ons terecht.
 
  Wij zijn dé specialist als het gaat om schuttingen.

Neem contact met ons op

    Producten: