Schutting Leeuwarden


Schuttingen plaatsen wij door heel Nederland.

Bent u op zoek naar een stijlvolle en functionele schutting in Leeuwarden? Dan ben u bij GardenBuildings aan het juiste adres. Wij maken hoogwaardige schuttingen die praktisch zijn qua onderhoud maar er ook mooi uitzien. Onze schuttingen zijn gemaakt van goed materiaal en zijn bestand tegen alle weersomstandigheden.

Bij ons kunt u terecht voor professioneel advies op maat en een snelle, vakkundige installatie. Laat uw tuin of terrein in Leeuwarden stralen met een mooie, onderhoudsvrije schutting!

Waarom een schutting in Leeuwarden?


Een schutting kan zowel praktisch als visueel aantrekkelijk zijn. Het biedt niet alleen privacy wanneer u lekker in de tuin zit maar het biedt ook bescherming voor uw tuin of terrein bij indringers. Daarnaast zijn de schuttingen die wij plaatsen van hoge kwaliteit én van onderhoudsvrij materiaal.

Materiaal van de schutting

De schuttingen die wij plaatsen in Leeuwarden bestaan uit betonpalen waartussen een betonplaat wordt geplaatst. Bovenin de betonplaat komt het houten scherm. Er bestaan twee soorten betonnen palen en onderplaten:

  1. Stampbeton: stampbeton heeft een ruw oppervlak, scherpe hoeken en het beton is poreus waardoor mos en vuil zich gemakkelijk aan het oppervlak hechten. Dat is natuurlijk niet wat we willen. Daarom werken wij uitsluitend met de gladde betonpaal en betonplaat.
  2. Gladde betonpaal en betonplaat: deze paal is voorzien van een diamantkop en heeft een gesloten en glad oppervlak. Het beton kunnen wij leveren in drie verschillende kleuren: grijs, antraciet en gecoat. Gecoat beton heeft een langer kleurbehoud en een mooie strakke afwerking.

Voor de houten schermen werken wij met geschaafd hout. Geschaafd hout geeft een luxe en mooie uitstraling aan de schutting en het kan eenvoudig worden schoongemaakt. Hier worden de volgende houtsoorten voor gebruikt: Geïmpregneerd Grenen, Douglas/Lariks, WaxedWood en Hardhout.

Luxe design schuttingen

Naast ons standaard assortiment met schuttingen, kunnen wij ook luxe design schuttingen maken. Een aantal uit ons assortiment:

  1. Tuinscherm Elan: het houten scherm kan zowel verticaal als horizontaal geplaatst worden. Het scherm bestaat aan beide zijden uit smalle planken voor een speciaal effect.
  2. Kokosvezel schermen: de schermen van kokosvezel hebben een warme uitstraling. Het is een begroeibaar geluidsscherm waarbij de buitenzijde afgewerkt is met duurzame kokosvezels.
  3. Elegant: de schutting ‘’Elegant’’ geeft een sfeervolle uitstraling aan uw tuin. Het houten scherm en de palen zijn gemaakt van duurzaam materiaal en kan ook worden gecombineerd met een betonnen paal en onderplaat.
  4. Louvre: een hardhouten schutting met lamellen wat een sfeervol en modern uiterlijk heeft.

Eerder geplaatste schuttingen in Leeuwarden en omgeving

Wilt u ideeën op doen voor een schutting in uw tuin in Leeuwarden? U kunt altijd eens een kijkje nemen bij de eerdere schuttingen die wij hebben geplaatst. Heeft u speciale wensen voor een schutting? Zoals een klimop die tegen de schutting aangroeit? Wij maken de schuttingen op maat waardoor er ontzettend veel mogelijk is.

Veelgestelde vragen over een schuttingen in Leeuwarden

Wij raden u aan eerst de schutting te plaatsen en vervolgens het straatwerk aan te leggen. Het (terug)plaatsen van bestrating valt niet onder onze werkzaamheden.

Met afwerklatjes bedoelen wij de latjes die worden aangebracht over de RVS-hoekjes waarmee het scherm aan de paal bevestigd wordt. Deze latjes hebben alleen een optische functie.
Vaak worden de afwerklatjes verward met de afdeklatten die bovenop het scherm worden gemonteerd. Deze afdeklatten zijn, indien van toepassing, altijd bij de prijs inbegrepen en staan omschreven in de specificaties op uw offerte.

Ja u dient zelf de schutting/ heg te verwijderen. Let hierbij op dat ook resten van palen, wortels en/of andere zaken die in de grond zitten ook verwijderd worden. Het is ook mogelijk deze werkzaamheden door Brink Gardenbuildings te laten uitvoeren. Wilt u dit dan aangeven in uw aanvraag.

Ons werkgebied

Naast dat u ons kan inschakelen in Leeuwarden, transformeren wij de tuinen van onze klanten door heel Nederland. U kunt ons vinden in Almere, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Den Haag, Deventer, Dronten, Emmeloord, Enschede, Kampen, Lelystad, Meppel, Rijswijk, Utrecht en Zwolle. Vanuit al onze werkgebieden helpen wij u graag met het plaatsen van uw nieuwe schutting.

Contacteer ons voor de perfecte schutting in Leeuwarden

Wilt u de mogelijkheden bespreken voor een schutting in uw tuin? Dat is natuurlijk mogelijk! Bel, mail of vul het contactformulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

  Schuttingen maken wij op maat aan de hand van uw wensen.
 
  Ruime keuze uit verschillende materialen, kleuren en houtsoorten.
 
  Van het ontwerpen tot het plaatsen van de schutting kunt u bij ons terecht.
 
  Wij zijn dé specialist als het gaat om schuttingen.

Neem contact met ons op

    Producten: