Schutting Apeldoorn


Schuttingen plaatsen wij door heel Nederland.

Is de schutting in Apeldoorn aan vervanging toe? Of heeft u een nieuwe tuin en ontbreekt er nog een schutting? Een onverwoestbare schutting is onmisbaar om meerdere redenen:

  • De meest gehoorde reden is een schutting laten plaatsen vanwege de privacy. Als u lekker in de tuin geniet van de zon, is het niet prettig als andere mensen in de tuin kunnen kijken.
  • Daarnaast dient een schutting ter beveiliging. Voor inbrekers wordt het een stuk lastiger om kostbare spullen mee te nemen wanneer er een sterke schutting in de tuin staat.
  • Heeft u dieren? Dan is het fijn als uw dier veilig buiten kan lopen zonder dat hij ervandoor kan gaan.
  • Met een schutting kunt u gezelligheid creëren. Aan een schutting kunt u leuke verlichting of schilderijtjes hangen.
  • Houdt u van veel groen? Een schutting biedt de mogelijkheid om er een klimop tegen aan te laten groeien.

Materiaal van de schuttingen die wij plaatsen

Voor uw schutting in Apeldoorn zorgen wij ervoor dat dit van de beste materialen wordt gemaakt zodat u er lang van kunt genieten.

Qua schermen en houtsoorten zijn er diverse mogelijkheden. Wij werken met geschaafd hout. Dit geeft namelijk een luxe en mooie uitstraling aan uw schutting en het kan eenvoudig schoongemaakt worden. Wij gebruiken hier standaard houtsoorten voor: Geïmpregneerd Grenen, Douglas/Lariks, WaxedWood en Hardhout. 

Wij werken met een gladde betonpaal en betonplaat. De paal is voorzien van een diamantkop en heeft een glad en gesloten oppervlak. Hierin heeft u de keuze uit grijs, antraciet en gecoat. Gecoat beton geeft een langer kleurbehoud en een mooie strakke afwerking.

Recent geplaatste schuttingen in Apeldoorn en omgeving

Inmiddels hebben wij al veel klanten blij kunnen maken met een mooie schutting. Wilt u ideeën opdoen of bekijken wat wij kunnen plaatsen? Bekijk hieronder een aantal schuttingen die wij in Apeldoorn en omgeving hebben geplaatst.

Complete tuinrenovatie


Wilt u naast een nieuwe schutting, de hele tuin aanpakken? Bekijk dan ook eens onze tuinhuis in Apeldoorn. Wij kunnen tuinhuizen op maat maken aan de hand van uw wensen: met of zonder overkapping, alleen bergruimte of juist een groot zitgedeelte.

Veelgestelde vragen over een schutting in Apeldoorn

Als wij het hebben over een 21 planken schutting, dan bedoelen wij een scherm met 19 planken verticaal en 2 planken horizontaal. Bij het 23 planken scherm is dit 21 planken verticaal en 2 planken horizontaal. Bij hardhouten schermen word er een extra dwars plank toegepast i.v.m. torderen, dit is respectievelijk een 22 planken en 24 planken scherm.

Ja u dient zelf de schutting/ heg te verwijderen. Let hierbij op dat ook resten van palen, wortels en/of andere zaken die in de grond zitten ook verwijderd worden. Het is ook mogelijk deze werkzaamheden door Brink Gardenbuildings te laten uitvoeren. Wilt u dit dan aangeven in uw aanvraag.

De onderplaten bij een hout / beton schutting zitten altijd in de berekening. En staan vermeld in de specificaties op uw offerte.

Bekijk hier wat anderen over ons zeggen

“Zeer tevreden over dit bedrijf dit in alle opzichten. Uitgebreide o.a. uitleg welk materiaal, suggesties, ideeën. Prettig beleefde en professionele werklieden. Erg blij met het prachtige hekwerk voor en achter. Zou andere mensen dit bedrijf zeker aanbevelen omdat men beloofd wat men zegt dus een dikke 5 sterren van mij!”

Monique KlinkNieuwe schutting

“Nick en Ryan waren zeer attent, buitengewoon professioneel en super snel. Ze hebben fantastisch werk geleverd. De communicatie met Brink Gardenbuildings was uitstekend, Monique heeft me zeer veel geholpen, daar ben ik heel dankbaar voor.”

Pat Bon JoviOverkapping plaatsen

“Al vanaf de offerte aanvraag dik tevreden, super snelle reactie(s) en over de plaatsing niks dan lof. In de stromende regen aan de slag zonder zeuren en een prachtig resultaat. Ik raad iedereen aan om te kiezen voor Brink schuttingbouw!”

Angelique MooijNieuwe schutting

“Mooie schutting geplaatst door Brink schuttingbouw, helemaal volgens onze wensen. Door een uitvaller ook snel aan de beurt. Problemen ter plekke in goed overleg aangepakt, harde werkers (Dominique en Ryan). De schutting stond er binnen een dag.”

Gerald en Deborah EmailNieuwe schutting

Ons werkgebied

Garden Buildings werkt niet alleen in Appeldoorn, maar plaats schutting in heel Nederland. Wij komen graag een schutting bij u plaatsen, Onze werkgebieden zijn Almere, Amersfoort, Arnhem, Den Haag, Deventer, Dronten, Emmeloord, Enschede, Kampen, Leeuwarden, Lelystad, Meppel, Rijswijk, Utrecht en Zwolle.

Neem contact op met Garden Buildings

Heeft u vragen over een schutting in Apeldoorn of wilt u dat wij voor u aan de slag gaan? Dat doen wij graag! Bel, mail of vul het contactformulier in. Wij zullen zo snel mogelijk reageren.

  Schuttingen en tuinverblijven maken wij op maat aan de hand van uw    wensen
 
  Ruime keuze uit verschillende materialen, kleuren en houtsoorten
 
  Van het ontwerpen tot het plaatsen kunt u bij ons terecht
 
  Wij zijn dé specialist als het gaat om schuttingen en tuinverblijven

Neem contact met ons op

    Producten: