Schutting Utrecht


Schuttingen plaatsen wij door heel Nederland.

Wilt u een schutting in uw tuin in Utrecht om een erfafscheiding te kunnen maken of een obstakel te vormen voor indringers? Wij maken schuttingen volledig op maat en naar wens. U heeft de keuze uit veel verschillende soorten hout en meerdere kleuren beton. Weet u niet wat het beste past bij uw huis en tuin? Wij denken graag met u mee!

Voordelen van een schutting in Utrecht


Een veelvoorkomende reden van het aanschaffen van een schutting is privacy. Als u lekker in de tuin zit, is het niet prettig als er andere mensen in de tuin kunnen kijken. Daarnaast dient een schutting ter beveiliging en als een obstakel voor inbrekers. Door de stevige schutting is het voor inbrekers een stuk lastiger om kostbare spullen mee te nemen.

Materiaal van de schutting


Het houten/betonnen schutting systeem bestaat uit betonpalen waartussen een betonplaat wordt geplaatst. Bovenop de betonplaat wordt het houten scherm bevestigd.

Wij werken uitsluitend met gladde betonpaal en -plaat en niet met stampbeton. Stampbeton heeft namelijk een ruw oppervlak waardoor mos en vuil zich makkelijk aan het oppervlak hechten. Dat is uiteraard niet wat we willen. De gladde betonpaal en -plaat is voorzien van een diamantkop en heeft een gesloten en glad oppervlak. Dit kunnen wij leveren in het grijs, antraciet en gecoat. Gecoat beton geeft een langer kleurbehoud en een mooie strakke afwerking.

Qua schermen en houtsoorten hebben wij diverse mogelijkheden. Wij werken met geschaafd hout omdat dit een mooie en luxe uitstraling geeft aan uw schutting. Daarnaast kan het ook eenvoudig worden schoongemaakt. U kunt kiezen uit: Geïmpregneerd Grenen, Douglas/Lariks, WaxedWood en Hardhout.

Bekijk eerder geplaatste schuttingen


Al veel klanten hebben wij blij gemaakt met een op maat gemaakte schutting. Om ideeën op te kunnen doen voor de schutting in uw tuin, kunt u een kijkje nemen bij de schuttingen die wij eerder geplaatst hebben. Er is ontzettend veel mogelijk, denk bijvoorbeeld aan een schutting met een klimop zodat er beplanting tegenaan kan groeien, een schutting die afloopt van hoog naar laag etc.

Veelgestelde vragen over een schutting in Utrecht

Als wij het hebben over een 21 planken schutting, dan bedoelen wij een scherm met 19 planken verticaal en 2 planken horizontaal. Bij het 23 planken scherm is dit 21 planken verticaal en 2 planken horizontaal. Bij hardhouten schermen word er een extra dwars plank toegepast i.v.m. torderen, dit is respectievelijk een 22 planken en 24 planken scherm.

Brink GardenBuildings gebruikt uitsluitend hoogwaardige materialen voor de door haar geplaatste schuttingen en tuinverblijven en geeft daar standaard 10 jaar garantie op, tenzij anders in uw offerte vermeld. Op de montage zit 1 jaar garantie.

Brink GardenBuildings probeert altijd tussen 07.00 en 08.00 uur aanwezig te zijn. Mocht dit anders zijn, dan wordt dat met u afgestemd.

Ons werkgebied

Voor het plaatsen van uw schutting kunt u terecht bij Garden Buildings, ook als u niet in Utrecht woont. Wij werken in verschillende gebieden door heel Nederland, en wij helpen u graag met het plaatsen van uw schutting in Almere, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Den Haag, Deventer, Dronten, Emmeloord, Enschede, Kampen, Leeuwarden, Lelystad, Meppel, Rijswijk en Zwolle.

Schakel Garden Buildings in voor een schutting in Utrecht!

Wilt u graag meer informatie over een schutting in uw tuin in Utrecht? Dat geven wij u vrijblijvend! Bel, mail of vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Schuttingen maken wij op maat aan de hand van uw wensen
 
  Ruime keuze uit verschillende materialen, kleuren en houtsoorten
 
  Van het ontwerpen tot het plaatsen kunt u bij ons terecht
 
  Wij zijn dé specialist als het gaat om schuttingen

Neem contact met ons op

    Producten: