Tuinhuis Lelystad


Tuinhuis met terrasoverkapping voor een heerlijke zomerplek

Wilt u een tuinhuis of blokhut met terrasoverkapping in Lelystad voor meer opslagruimte of om er een gezellige plek van te maken waar u in de zomermaanden kunt zitten? Een tuinhuis is erg veelzijdig en biedt zoveel voordelen:

 • het zorgt voor extra opslag- en bergruimte;
 • u kunt langer en meer van de zomer genieten want u zit droog en warm;
 • zitkussens kunnen blijven liggen wanneer er een wolkbreuk ontstaat;
 • door een tuinhuis kunt u in de schaduw zitten mocht het te warm worden in de zon;
 • de perfecte plek om er een gezellig en knus zitje van te maken;
 • met een houtkacheltje of terrasverwarming kun je ook in de koudere maanden, warm buiten zitten.

Tuinhuis met overkapping in Lelystad op maat gemaakt

De ene tuin is de andere niet, daarom maken wij tuinhuizen met terrasoverkappingen altijd op maat zodat u er zeker van kunt zijn dat het past in uw tuin. Wij ontwerpen, ontwikkelen en plaatsen tuinhuizen in elke soort en maat. Wij hebben een aantal standaard tuinverblijven die wij in meerdere kleuren en in iedere maat kunnen maken:

Modulair tuinverblijf Maria:

 • Moderne uitstraling
 • Strak uitgevoerd met verticale wanden
 • In meerdere kleuren leverbaar
 • In elke maat leverbaar

 

Modulair tuinverblijf Monique:

 • Robuuste uitstraling
 • Verticale of horizontale wanden
 • In meerdere kleuren leverbaar
 • In elke maat leverbaar

 

Modulair tuinverblijf Marleen:

 • Robuust en modern
 • Staanders en ringbalk 20x20 cm of 15x15 cm
 • In meerdere kleuren leverbaar
 • In elke gewenste maat leverbaar
 • Verticale of horizontale wanden

Complete tuinrenovatie?

Ook voor een complete tuinrenovatie kunt u ons inschakelen. Wij plaatsen niet alleen tuinhuizen, maar wij zijn ook gespecialiseerd in het plaatsen van (luxe) schuttingen in Lelystad. De schuttingen worden gemaakt van hoge kwaliteit waardoor ze lang mooi blijven. Wij gebruiken geïmpregneerd grenen, douglas/lariks, WaxedWood en hardhout.

Wij werken met een gladde betonpaal en betonplaat. De paal is voorzien van een diamantkop en heeft een glad en gesloten oppervlak. Wij kunnen dit leveren in grijs, antraciet en gecoat. Gecoat beton geeft een langer kleurbehoud en een mooie strakke afwerking.

Veelgestelde vragen over een tuinhuis in Lelystad

Standaard poorten zijn leverbaar met een breedte van 100 cm oplopend per 10 cm tot een maximum van 150 cm. Bij dubbele poorten zelfs tot een breedte van 300 cm. Moet er door een specifieke situatie worden afgeweken van deze maten is er tegen een meerprijs een aangepaste poort mogelijk. Bij het bepalen van de voor de poort beschikbare ruimte is het belangrijk hierbij ook rekening te houden met eventuele betonpalen en het kozijn.

Ja, al het door ons geleverde houtwerk heeft het FSC keurmerk

Op de dag de schutting of tuinverblijf opgeleverd wordt, ontvangt u onze factuur per e-mail en dient u deze te voldoen bij onze werknemers. Bij voorkeur ontvangen we de betaling per pin, maar natuurlijk mag het ook in contanten. Indien u niet aanwezig kunt zijn bij de oplevering dient de factuur voor afronding van de werkzaamheden per bankoverschrijving te zijn voldaan.

Bekijk hier wat anderen over ons zeggen

“Zij hebben ons en onze buren enorm uit de brand geholpen. Wij zouden door een ander bedrijf de schutting laten plaatsen, , maar dat is volledig uit de hand gelopen. Wij willen niet weten hoe de schutting en poortdeur er dan uit had gezien. Mijn buurvrouw doet 1 telefoontje naar Brink Gardenbuildings, heeft ons verhaal verteld, ze vonden het erg vervelend voor ons en hebben de klus overgenomen. Die gasten kwamen zeer op tijd, waren heel opgewekt en vrolijk! Werken ook nog eens erg professioneel. Alle vragen beantwoorden ze gewoon en duidelijk en overleggen alles met ons. Het resultaat was ook nog eens FANTASTISCH!! Het is zeker een aanrader! Kan niet anders zeggen.”

Merlin van ReedeNieuwe schutting en poortdeur

“Een hele mooie schutting geplaatst!!
We zijn zeer tevreden en er blij mee. Vakwerk.

Onze oude schutting was met spoed aan vervanging toe en ze konden al op zeer korte termijn komen om een nieuwe te plaatsen, binnen een dag de oude schutting verwijderd en een nieuwe geplaatst!
Super dat het zo snel kon!”

Rebecca HagedoornNieuwe schutting

“Eind december 2019 contact opgenomen en donderdag 23 januari stond onze nieuwe schutting inclusief overkapping. Vanaf het eerste moment snel en duidelijke respons gekregen op vragen. Het eind resultaat is prachtig. Wij zijn heel blij met onze keuze om voor Brink GardenBuildings te kiezen. Zeker een aanbeveling waard!”

DievitoNieuwe schutting en overkapping

“Al vanaf de offerte aanvraag dik tevreden, super snelle reactie(s) en over de plaatsing niks dan lof. In de stromende regen aan de slag zonder zeuren en een prachtig resultaat. Ik raad iedereen aan om te kiezen voor Brink schuttingbouw!”

Angelique MooijNieuwe schutting

Aan de slag met uw tuinhuis in Lelystad

Bent u klaar om aan de slag te gaan met het tuinhuis of blokhut met of zonder een terrasoverkapping in uw tuin? Wij wel! Wilt u nog graag meer informatie of heeft u vragen? Bel, mail of vul het contactformulier in. Wij beantwoorden graag uw vragen over het tuinhuis in Lelystad.

Ons werkgebied

Naast Lelystad plaatst Garden Building Tuinhuizen door heel het land. Vanuit al onze werkgebieden helpen wij u graag met het plaatsen van uw tuinhuis. U kunt ons inschakelen in de gebieden Almere, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Den Haag, Deventer, Dronten, Emmeloord, Kampen, Meppel, Utrecht en Zwolle.

  Tuinhuizen en blokhutten worden op maat gemaakt aan de hand van uw wensen
 
  Ruime keuze uit verschillende materialen, kleuren en houtsoorten
 
  Van het ontwerpen tot het plaatsen kunt u bij ons terecht
 
  Wij zijn dé specialist als het gaat om tuinhuizen en blokhutten.

Neem contact met ons op

  Producten: