Schutting Deventer


Schuttingen plaatsen wij door heel Nederland.

Is uw huidige schutting aan vervanging toe of moet er in uw tuin een nieuwe schutting geplaatst worden? Brink GardenBuildings gaat graag voor u aan de slag! Wij zijn specialist in het plaatsen van houten schuttingen en tuinverblijven op maat. U heeft bij ons de keuze uit een ruim assortiment met schuttingen en design schuttingen.

Materiaal van de schutting

Uw schutting in Deventer is een hout / beton systeem die bestaat uit betonpalen waartussen een betonplaat wordt geplaatst. Hierboven op komt het houten scherm.
Er zijn twee soorten betonnen palen en onderplaten:

  1. Stampbeton heeft een ruw oppervlak, de hoeken zijn scherp en het beton is poreus waardoor mos en vuil gemakkelijk aan het oppervlak hechten.
  2. Wij werken uitsluitend met gladde betonpalen en betonplaten. De paal is voorzien van een diamantkop en heeft een gesloten en glad oppervlak. Wij kunnen dit beton leveren in grijs, antraciet en gecoat. Gecoat beton zorgt voor een langer kleurbehoud en een mooie afwerking.

Qua schermen en houtsoorten hebben wij diverse mogelijkheden. Wij werken met geschaafd hout want dit geeft een luxe en mooie uitstraling aan uw schutting en kan eenvoudig onderhouden worden. Wij gebruiken hier de volgende houtsoorten voor: Geïmpregneerd Grenen, Douglas/Lariks, WaxedWood en Hardhout.

Waarom een schutting in Deventer?

Om te kiezen voor een schutting in Deventer kan meerdere voordelen opleveren:

  1. De grootste reden is meestal vanwege de privacy. Wanneer u ongestoord in de tuin wil zitten, is het niet prettig als andere mensen in uw tuin kunnen kijken.
  2. Een schutting zorgt als extra barricade voor inbrekers. Het wordt hen met een sterke schutting een stuk lastiger gemaakt om kostbare spullen mee te nemen.
  3. Heeft u dieren? Door een schutting kan uw dier veilig buiten lopen zonder dat hij ervandoor gaat.
  4. Een schutting kunt u gebruiken voor het decoreren van de tuin. Het is mogelijk om er een groenrijke schutting van te maken door er een klimop tegenaan te laten groeien.
  5. Weinig tot geen onderhoud, een heg daarentegen kost meer tijd omdat dit gesnoeid moet worden.

Veelgestelde vragen over een schutting in Deventer

Wij raden u aan eerst de schutting te plaatsen en vervolgens het straatwerk aan te leggen. Het (terug)plaatsen van bestrating valt niet onder onze werkzaamheden.

Als het hoogteverschil tussen uw tuin en de tuin van de buren meer dan 20 cm is, dan kan dit worden opgelost met een dubbele onderplaat. Zit er hoogteverschil in de lengte van de tuin, en bedraagt deze afloop meer dan 20 cm, dan kan dit worden opgelost door de schutting één of meerdere malen te laten verspringen, of de dubbele onderplaat toe te passen. Mocht er sprake zijn van hoogteverschillen meer dan 20 cm, dan graag dit in uw aanvraag duidelijk kenbaar te maken.

Gemiddeld plaatsen wij 25 meter en een poort op één dag. Uiteraard zijn hierbij de grondcondities, het weer en de bereikbaarheid van belang.

Portfolio van onze schuttingen

Wilt u een schutting in uw tuin maar weet u nog niet precies hoe u wilt dat dit eruit komt te zien? U kunt wat ideeën opdoen door ons eerder gerealiseerde schuttingen te bekijken. Hier ziet u verschillende soorten hout, schermen en betonnen palen, wij kunnen de schutting op maat maken dus er is veel mogelijk.

Ons werkgebied

Garden Buildings plaats schuttingen door heel het land, naast Deventer kunt u ons ook inschakelen in AlmereApeldoorn, Arnhem, Den Haag, Dronten, Emmeloord, Enschede, Kampen, Leeuwarden, Lelystad, Meppel, Rijswijk, Utrecht en Zwolle. Wij helpen u graag met het transformeren van uw tuin met een nieuwe schutting.

Garden Buildings voor uw schutting in Deventer

Wij gaan graag aan de slag om in uw tuin in Deventer een schutting te plaatsen van top kwaliteit. Neem vrijblijvend contact met ons op zodat wij voor u uit kunnen rekenen wat de kosten bedragen van een schutting. U kunt het aantal meters en gewenste materiaal in het contactformulier noteren. Wilt u graag meer weten? Bel, mail of vul het contactformulier in en wij beantwoorden uw vraag over een schutting in Deventer zo snel mogelijk!

  Schuttingen maken wij op maat aan de hand van uw wensen
 
  Ruime keuze uit verschillende materialen, kleuren en houtsoorten
 
  Van het ontwerpen tot het plaatsen kunt u bij ons terecht
 
  Wij zijn dé specialist als het gaat om schuttingen

Neem contact met ons op

    Producten: