Schutting Rijswijk


Schuttingen ontwikkelen en plaatsen wij door heel Nederland.

Bent u op zoek naar een partij die in uw (nieuwe) tuin een schutting kan plaatsen? Wij staan graag voor u klaar! De schutting maken wij volledig op maat aan de hand van uw wensen zodat u een ruime keuze heeft uit het assortiment met schuttingen en design schuttingen. Wij bieden ontzettend veel mogelijkheden.

Voordelen van een schutting in Rijswijk

Privacy is een veel gehoorde reden voor het laten plaatsen van een schutting. Wanneer u lekker in de tuin zit, wilt u dit natuurlijk ongestoord kunnen doen. Daarnaast biedt een schutting meer voordelen:

  1. Dieren: mocht u (huis)dieren hebben dan is het prettig als u het huisdier niet in de gaten hoeft te houden. Met een schutting is dat niet nodig want hij kan er niet van doorgaan.
  2. Beveiliging: de schuttingen die wij plaatsen zijn van zeer stevige kwaliteit waardoor het zorgt voor een obstakel voor inbrekers om in te breken.
  3. Decoratie: met de schutting kunt u meer sfeer creëren door leuke verlichting, schilderijtjes of spiegeltjes te bevestigen hieraan.
  4. Veel mogelijkheden: aangezien de schuttingen bij Gardenbuildings op maat worden gemaakt, is er ontzettend veel mogelijk. Houdt u van groen? De houten schermen kunnen afgewisseld worden met gaaspanelen waar een klimop tegenaan kan worden gezet.
  5. Op maat gemaakt: heeft u specifieke wensen bij de schutting? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Het materiaal waarmee wij werken

Wij vinden het belangrijk dat u lang kunt genieten van uw schutting in Rijswijk. Wij werken dan ook met de beste materialen waar geen onderhoud bij nodig is. Er bestaan twee soorten betonnen palen en onderplaten:

  1. Stampbeton: dit heeft een ruw oppervlak met scherpe hoeken. Het beton is poreus waardoor mos en vuil zich gemakkelijk hechten aan het oppervlak.
  2. Gladde betonpalen en betonplaat: de paal is voorzien van een diamantkop en heeft een gesloten en glad oppervlak.

Zoals u al wel vermoedt, werken wij uitsluitend met de gladde betonpalen en betonplaten omdat dit langer meegaat en mooier blijft. Het beton kunnen wij leveren in grijs, antraciet en gecoat. Gecoat beton heeft een langer kleurbehoud en een mooie strakke afwerking.

Qua houtscherm- en soorten hebben wij verschillende mogelijkheden. Wij werken met geschaafd hout omdat het een luxe en mooie uitstraling geeft. Daarnaast is dit eenvoudig in het onderhoud. De standaard houtsoorten waar wij gebruik van maken zijn: Geïmpregneerd Grenen, Douglas/Lariks, WaxedWood en Hardhout.

Eerder geplaatste schuttingen in Rijswijk en omgeving

Wilt u graag weten of de schutting die u in gedachten heeft mogelijk is? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. U zou ook eens een kijkje kunnen nemen bij de onderstaande eerder geplaatste schuttingen om ideeën op te kunnen doen. Dit zijn schuttingen die wij door heel Nederland hebben geplaatst.

Veelgestelde vragen over een schutting in Rijswijk

Wij raden u aan eerst de schutting te plaatsen en vervolgens het straatwerk aan te leggen. Het (terug)plaatsen van bestrating valt niet onder onze werkzaamheden.

Gemiddeld plaatsen wij 25 meter en een poort op één dag. Uiteraard zijn hierbij de grondcondities, het weer en de bereikbaarheid van belang.

Bij BrinkGardenBuildings kunt u ervoor kiezen om uw schutting meteen met begroeiing te bestellen. Geef dit duidelijk aan bij uw aanvraag.

Ons werkgebied

Naast dat wij in Rijswijk schuttingen plaatsen kunt u ook bij ons terecht als u op een andere plek in Nederland woont. Garden Buildings plaats schuttingen door heel het land, en wij helpen u graag met uw schutting in Almere, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Den Haag, Deventer, Dronten, Emmeloord, Enschede, Kampen, Leeuwarden, Lelystad, Meppel, Utrecht en Zwolle.

Meer informatie over de schutting in Rijswijk?

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden voor een schutting in uw tuin te bespreken. U kunt ons bellen, mailen of het contactformulier invullen. Wij komen zo spoedig mogelijk met een reactie!

 
  Schuttingen maken wij op maat aan de hand van uw wensen.
  Ruime keuze uit verschillende materialen, kleuren en houtsoorten.
  Van het ontwerpen tot het plaatsen kunt u bij ons terecht.
  Wij zijn dé specialist als het gaat om schuttingen.

Neem contact met ons op

    Producten: