Schuttingen

Geleverd en geplaatst in heel Nederland.

Hout / beton schuttingen 

Het hout / beton schuttingsysteem bestaat uit betonpalen waartussen een betonplaat wordt geplaatst. Bovenop deze betonplaat komt het houten scherm.

Er zijn twee soorten betonnen palen en onderplaten.

Stampbeton heeft een ruw oppervlak, op de hoeken is het scherp en het beton is poreus waardoor mos en vuil zich makkelijk aan het oppervlak hechten.

Brink GardenBuildings heeft er voor gekozen om uitsluitend met de gladde betonpaal en betonplaat te werken. De paal is voorzien van een diamantkop en heeft een gesloten en glad oppervlak. Het beton is leverbaar in grijs, antraciet en gecoat. Gecoat beton geeft een langer kleurbehoud en een mooie strakke afwerking.

Er zijn diverse mogelijkheden qua schermen en houtsoorten. Brink GardenBuildings kiest ervoor om met geschaafd hout te werken. Dit geeft een luxe en mooie uitstraling aan uw schutting en kan makkelijk schoongemaakt worden. De houtsoorten die we hier standaard voor gebruiken zijn: Geïmpregneerd Grenen, Douglas / Lariks, WaxedWood en Hardhout.

U kunt uw offerte middels ons contactformulier aanvragen. Vergeet hierbij niet het aantal meters en gewenste uitvoering te benoemen.