Schutting Lelystad

Op maat gemaakt, geleverd en geplaatst in heel Nederland.

Een schutting in Lelystad kunt u om verschillende redenen willen. De meest voorkomende reden is privacy. Als u in de zomer lekker ligt te ontspannen, is het natuurlijk niet prettig als de buren of voorbijgangers u zien. Ook is een schutting erg makkelijk in onderhoud terwijl een heg daarentegen gesnoeid moet worden en meer onderhoud nodig heeft. De tuin is met een schutting goed afgeschermd dus u kunt uw (huis)dier veilig in de tuin laten lopen.

Schutting naar wens gemaakt in Lelystad

Bij de schutting in Lelystad heeft u keuze uit verschillende soorten hout. Wij werken met geschaafd hout omdat het een luxe en mooie uitstraling aan uw schutting geeft. Onze standaard houtsoorten zijn: Geïmpregneerd Grenen, Douglas/Lariks, WaxedWood en Hardhout.

Voor de betonnen palen werken wij met een gladde betonpaal en betonplaat. De paal is voorzien van een diamantkop en heeft een gesloten en glad oppervlak. Het beton is leverbaar in het grijs, antraciet en gecoat. Gecoat beton heeft een langer kleurbehoud en een mooie strakke afwerking.

Naast onze houten/betonnen schuttingen hebben wij ook een uitgebreid assortiment design schuttingen. De design schuttingen kunnen wij plaatsen met betonnen palen en onderplaten of alleen een hardhouten paal zonder betonnen onderplaat. De verschillende soorten design schuttingen kunt u hier bekijken.

Red Class Wood: nieuw in ons assortiment

Nieuw in Nederland en in ons assortiment is de Red Class Wood schutting. Deze schutting biedt vele voordelen:

  1. Kunstmatig gedroogd voor behandeling waardoor hij maatvaster is.
  2. Tot 4 keer langer kleurbehoud t.o.v. Douglas/Lariks.
  3. Door selectie knoestvaster hout.
  4. Mooie en diepe kleur.
  5. PEFC en FSC goedgekeurd hout.
  6. Aantrekkelijk geprijsd.
  7. Inclusief BTW en plaatsing

GardenBuildings voor uw schutting in Lelystad

GardenBuildings gaat graag aan de slag om bij u in Lelystad de perfecte schutting te plaatsen. Neem vrijblijvend contact met ons op zodat wij voor u uit kunnen rekenen wat de kosten bedragen van een schutting. In het contactformulier kunt u het aantal meters en gewenste materiaal noteren. Heeft u vragen? Bel, mail of vul het contactformulier in en wij beantwoorden uw vragen over de schutting in Lelystad graag.