Schutting Lelystad

Op maat gemaakt, geleverd en geplaatst in heel Nederland.

Een schutting in Lelystad kunt u om verschillende redenen willen. De meest voorkomende reden is privacy. Als u in de zomer lekker ligt te ontspannen, is het natuurlijk niet prettig als de buren of voorbijgangers u zien. Ook is een schutting erg makkelijk in onderhoud terwijl een heg daarentegen gesnoeid moet worden en meer onderhoud nodig heeft. De tuin is met een schutting goed afgeschermd dus u kunt uw (huis)dier veilig in de tuin laten lopen.

Wij maken en plaatsen schuttingen in Lelystad

Bij de schutting in Lelystad heeft u keuze uit verschillende soorten hout. Wij werken met geschaafd hout omdat het een luxe en mooie uitstraling aan uw schutting geeft. Onze standaard houtsoorten zijn: Geïmpregneerd Grenen, Douglas/Lariks, WaxedWood en Hardhout. Voor de betonnen palen werken wij met een gladde betonpaal en betonplaat. De paal is voorzien van een diamantkop en heeft een gesloten en glad oppervlak. Het beton is leverbaar in het grijs, antraciet en gecoat. Gecoat beton heeft een langer kleurbehoud en een mooie strakke afwerking. Naast onze houten/betonnen schuttingen hebben wij ook een uitgebreid assortiment design schuttingen. De design schuttingen kunnen wij plaatsen met betonnen palen en onderplaten of alleen een hardhouten paal zonder betonnen onderplaat.

Wilt u uw tuin renoveren? Naast een schutting, is het ook mogelijk om door ons een tuinhuis in Lelystad te maken en te plaatsen. Wij maken tuinhuizen op maat en in de soort zoals u het wil.

Red Class Wood: nieuw in ons assortiment

Nieuw in Nederland en in ons assortiment is de Red Class Wood schutting. Deze schutting biedt vele voordelen:

 1. Kunstmatig gedroogd voor behandeling waardoor hij maatvaster is.
 2. Tot 4 keer langer kleurbehoud t.o.v. Douglas/Lariks.
 3. Door selectie knoestvaster hout.
 4. Mooie en diepe kleur.
 5. PEFC en FSC goedgekeurd hout.
 6. Aantrekkelijk geprijsd.
 7. Inclusief BTW en plaatsing

Bekijk hier wat anderen over ons zeggen

“De mannen van Brink Gardenbuildings hebben hier in 1 dag even een schutting neergezet! Naast dat het makkelijk geregeld was qua administratie, werkten de uitvoerende jongens als een trein. Ze zijn op elkaar ingespeeld en houden van aanpakken. Pauzes waren kort, maar lekkere hapjes worden gewaardeerd! 😉 En het resultaat mag er zijn!”

Hermen Musch
Nieuwe schutting

“Al vanaf de offerte aanvraag dik tevreden, super snelle reactie(s) en over de plaatsing niks dan lof. In de stromende regen aan de slag zonder zeuren en een prachtig resultaat. Ik raad iedereen aan om te kiezen voor Brink schuttingbouw!”

Angelique Mooij
Nieuwe schutting

“Nick en Ryan waren zeer attent, buitengewoon professioneel en super snel. Ze hebben fantastisch werk geleverd. De communicatie met Brink Gardenbuildings was uitstekend, Monique heeft me zeer veel geholpen, daar ben ik heel dankbaar voor.”

Pat Bon Jovi
Overkapping plaatsen

“Mooie schutting geplaatst door Brink schuttingbouw, helemaal volgens onze wensen. Door een uitvaller ook snel aan de beurt. Problemen ter plekke in goed overleg aangepakt, harde werkers (Dominique en Ryan). De schutting stond er binnen een dag.”

Gerald en Deborah Email
Nieuwe schutting

Ons werkgebied

Wilt u ook een schutting laten plaatsen door Garden Buildings, maar woont u niet in Lelystad? Wij plaatsen schuttingen in verschillende gebieden door heel Nederland. Onze werkgebieden zijn Almere, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Den Haag, Deventer, Dronten, Emmeloord, Enschede, Kampen, Leeuwarden, Meppel, Rijswijk, Utrecht en Zwolle.

GardenBuildings voor uw schutting in Lelystad

GardenBuildings gaat graag aan de slag om bij u in Lelystad de perfecte schutting te plaatsen. Neem vrijblijvend contact met ons op zodat wij voor u uit kunnen rekenen wat de kosten bedragen van een schutting. In het contactformulier kunt u het aantal meters en gewenste materiaal noteren. Heeft u vragen? Bel, mail of vul het contactformulier in en wij beantwoorden uw vragen over de schutting in Lelystad graag.

  Schuttingen maken wij op maat aan de hand van uw wensen
 
  Ruime keuze uit verschillende materialen, kleuren en houtsoorten
 
  Van schuttingen ontwerpen tot het plaatsen kunt u bij ons terecht
 
  Wij zijn dé specialist als het gaat om schuttingen

Neem contact met ons op

  Producten:

  Veelgestelde vragen over een schutting in Lelystad

  Bij BrinkGardenBuildings kunt u ervoor kiezen om uw schutting meteen met begroeiing te bestellen. Geef dit duidelijk aan bij uw aanvraag.

  Gemiddeld plaatsen wij 25 meter en een poort op één dag. Uiteraard zijn hierbij de grondcondities, het weer en de bereikbaarheid van belang.

  U ontvangt van ons een bevestigingsmail met daarin een samenvatting van uw aanvraag. Brink Gardenbuildings zal uw aanvraag controleren en uw een definitieve offerte per mail toe zenden.