Schutting Arnhem


Schuttingen plaatsen wij door heel Nederland.

Bent u op zoek naar een schutting in Arnhem omdat uw huidige schutting aan vervanging toe is of omdat er in uw nieuwe tuin een schutting geplaatst moet worden? Brink GardenBuildings gaat graag voor u aan de slag om een schutting op maat te maken. Wij zijn specialist in het plaatsen van houten schuttingen en tuinverblijven op maat dus u heeft een ruime keuze uit het assortiment met schuttingen en design schuttingen.

Soorten schuttingen

Het schuttingsysteem bestaat uit betonpalen en -platen met het houten scherm.
Er zijn twee soorten betonnen palen en onderplaten:

  1. Stampbeton: dit heeft een ruw oppervlak met scherpe hoeken. Het beton is poreus waardoor mos en vuil zich gemakkelijk hechten aan het oppervlak.
  2. Gladde betonpalen en betonplaat: de paal is voorzien van een diamantkop en heeft een gesloten en glad oppervlak.

Wij werken uitsluitend met de gladde betonpalen en betonplaat omdat dit langer meegaat en mooier blijft. Het beton kunnen wij leveren in grijs, antraciet en gecoat. Gecoat beton gaat een langer kleurbehoud en een mooie strakke afwerking.

Qua houtscherm- en soorten zijn er verschillende mogelijkheden. Wij werken met geschaafd hout want het geeft een luxe en mooie uitstraling en het kan makkelijk schoongemaakt worden. De standaard houtsoorten die we gebruiken zijn: Geïmpregneerd Grenen, Douglas/Lariks, WaxedWood en Hardhout.

Waarom een schutting in Arnhem?

Een schutting in uw tuin in Arnhem heeft meerdere (praktische) voordelen:

  1. Privacy: een schutting zorgt voor privacy. Wanneer u lekker in de tuin zit, wilt u ongestoord hier zitten en is het niet prettig als andere mensen in de tuin kunnen kijken.
  2. Beveiliging: wanneer er een sterke schutting in de tuin staan, wordt het voor inbrekers een stuk lastiger om kostbare spullen mee te nemen.
  3. Dieren: wanneer u huisdieren heeft hoeft u het huisdier niet in de gaten te houden want hij kan er niet vandoor gaan wanneer er een schutting in de tuin staat.
  4. Gezelligheid: door een schutting kunt u een stijl meegeven aan de tuin door de accessoires die u hierbij gebruikt. U kunt bijvoorbeeld leuke verlichting of schilderijtjes hieraan bevestigen voor meer gezelligheid.
  5. Mogelijkheden: wilt u een schutting maar houdt u van veel groen? Met een schutting is er veel mogelijk waaronder een klimop laten groeien tegen de schutting.

Veelgestelde vragen over een schutting in Arnhem

Bij het uitzetten van de schutting wordt door middel van lijnen en eventueel een laser de lijn en hoogte van de schutting bepaald. Hierbij dient de opdrachtgever aanwezig te zijn. Brink Gardenbuildings kan geen erfgrenzen bepalen of beslissen waar de schutting geplaatst dient te worden.

Als het hoogteverschil tussen uw tuin en de tuin van de buren meer dan 20 cm is, dan kan dit worden opgelost met een dubbele onderplaat. Zit er hoogteverschil in de lengte van de tuin, en bedraagt deze afloop meer dan 20 cm, dan kan dit worden opgelost door de schutting één of meerdere malen te laten verspringen, of de dubbele onderplaat toe te passen. Mocht er sprake zijn van hoogteverschillen meer dan 20 cm, dan graag dit in uw aanvraag duidelijk kenbaar te maken.

Gemiddeld plaatsen wij 25 meter en een poort op één dag. Uiteraard zijn hierbij de grondcondities, het weer en de bereikbaarheid van belang.

Eerder geplaatste schuttingen

Inmiddels hebben wij al vele klanten blij kunnen maken met een nieuwe schutting in Arnhem en omgeving. Om wat ideeën op te kunnen doen voor de schutting in uw tuin, zou u onderstaande geplaatste schuttingen eens kunnen bekijken. Wilt u weten of een bepaalde schutting ook mogelijk is in uw tuin? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Ons werkgebied

Naast dat wij voor u aan de slag kunnen gaan in Arnhem, kunt u ons inschakelen in heel Nederland. Zo staan wij ook voor u klaar om een schutting te plaatsen in Almere, Amersfoort, Apeldoorn, Den Haag, Deventer, Dronten, Emmeloord, Enschede, Kampen, Leeuwarden, Lelystad, Meppel, Rijswijk, Utrecht en Zwolle.

Garden Buildings voor uw schutting in Arnhem

Wij gaan graag aan de slag om in uw tuin in Arnhem een schutting te plaatsen van top kwaliteit. Neem vrijblijvend contact met ons op zodat wij voor u uit kunnen rekenen wat de kosten bedragen van een schutting. U kunt het aantal meters en gewenste materiaal in het contactformulier noteren. Wilt u graag meer weten? Bel, mail of vul het contactformulier in en wij beantwoorden uw vraag over een schutting in Arnhem zo snel mogelijk!

  Schuttingen maken wij op maat aan de hand van uw wensen
 
  Ruime keuze uit verschillende materialen, kleuren en houtsoorten
 
  Van het ontwerpen tot het plaatsen kunt u bij ons terecht
 
  Wij zijn dé specialist als het gaat om schuttingen

Neem contact met ons op

    Producten: