Tuinhuis Zwolle

Geleverd en geplaatst in heel Nederland.

Lijkt het u ook fijn om in de zomermaanden te vertoeven in een tuinhuis in Zwolle? In de tuinhuis kunt u helemaal tot rust komen met heerlijke loungebanken of -stoelen na een lange dag werken. Naast dat u er kunt relaxen, is een tuinhuisje ook ideaal voor het creëren van meer opslagruimte. Om het tuinmeubilair en de tuinkussens te beschermen tegen de regen en kou, kan het in het tuinhuisje worden opgeslagen.

Verschillende soorten tuinhuizen in Zwolle

GardenBuildings ontwerpt, ontwikkelt en plaatst tuinhuizen in Zwolle in elke soort en maat. Wij hebben een eigen lijn met tuinhuizen. Deze tuinhuizen zijn in elke maat leverbaar en aanpasbaar naar de wensen van u:

Modulair tuinverblijf Maria:

 • Moderne uitstraling
 • Strak uitgevoerd met verticale wanden
 • In meerdere kleuren leverbaar
 • In elke maat leverbaar

 

Modulair tuinverblijf Monique:

 • Robuuste uitstraling
 • Verticale of horizontale wanden
 • In meerdere kleuren leverbaar
 • In elke maat leverbaar

 

Modulair tuinverblijf Marleen:

 • Robuust en modern
 • Staanders en ringbalk 20x20 cm of 15x15 cm
 • In meerdere kleuren leverbaar
 • In elke gewenste maat leverbaar
 • Verticale of horizontale wanden

Projecten

Wilt u nog graag wat meer ideeën opdoen? Bekijk hieronder een aantal van onze eerdere projecten. Wilt u graag weten of één van onze eerdere projecten bij u mogelijk is? Neem vrijblijvend contact met ons op zodat wij kunnen bekijken wat er in uw tuin mogelijk is.

Veelgestelde vragen over een tuinhuis in Zwolle

Dit is mogelijk, wij zijn echter niet verantwoordelijk voor de eventuele schade. Daarnaast is het mogelijk dat wij een meerprijs berekenen aangezien dit de werkzaamheden zal vertragen. Verder is het een voorwaarde dat er voldoende ruimte is om met lange en zware materialen en gereedschappen van voordeur naar achterdeur te lopen. Tot slot adviseren wij u de vloer af te dekken.

Ja, al het door ons geleverde houtwerk heeft het FSC keurmerk

Standaard poorten zijn leverbaar met een breedte van 100 cm oplopend per 10 cm tot een maximum van 150 cm. Bij dubbele poorten zelfs tot een breedte van 300 cm. Moet er door een specifieke situatie worden afgeweken van deze maten is er tegen een meerprijs een aangepaste poort mogelijk. Bij het bepalen van de voor de poort beschikbare ruimte is het belangrijk hierbij ook rekening te houden met eventuele betonpalen en het kozijn.

Bekijk hier wat anderen over ons zeggen

“Zij hebben ons en onze buren enorm uit de brand geholpen. Wij zouden door een ander bedrijf de schutting laten plaatsen, , maar dat is volledig uit de hand gelopen. Wij willen niet weten hoe de schutting en poortdeur er dan uit had gezien. Mijn buurvrouw doet 1 telefoontje naar Brink Gardenbuildings, heeft ons verhaal verteld, ze vonden het erg vervelend voor ons en hebben de klus overgenomen. Die gasten kwamen zeer op tijd, waren heel opgewekt en vrolijk! Werken ook nog eens erg professioneel. Alle vragen beantwoorden ze gewoon en duidelijk en overleggen alles met ons. Het resultaat was ook nog eens FANTASTISCH!! Het is zeker een aanrader! Kan niet anders zeggen.”

Merlin van ReedeNieuwe schutting en poortdeur

“Een hele mooie schutting geplaatst!!
We zijn zeer tevreden en er blij mee. Vakwerk.

Onze oude schutting was met spoed aan vervanging toe en ze konden al op zeer korte termijn komen om een nieuwe te plaatsen, binnen een dag de oude schutting verwijderd en een nieuwe geplaatst!
Super dat het zo snel kon!”

Rebecca HagedoornNieuwe schutting

“Eind december 2019 contact opgenomen en donderdag 23 januari stond onze nieuwe schutting inclusief overkapping. Vanaf het eerste moment snel en duidelijke respons gekregen op vragen. Het eind resultaat is prachtig. Wij zijn heel blij met onze keuze om voor Brink GardenBuildings te kiezen. Zeker een aanbeveling waard!”

DievitoNieuwe schutting en overkapping

“Al vanaf de offerte aanvraag dik tevreden, super snelle reactie(s) en over de plaatsing niks dan lof. In de stromende regen aan de slag zonder zeuren en een prachtig resultaat. Ik raad iedereen aan om te kiezen voor Brink schuttingbouw!”

Angelique MooijNieuwe schutting

Voordelen van een tuinhuis in Zwolle

Naast dat een tuinhuis in Zwolle handig kan zijn voor meer opbergruimte, biedt een tuinhuis meer voordelen:

 • De ruimte van een tuinhuis kunt u gebruiken voor het uitoefenen van uw hobby. Als u houdt van lezen en dit het liefste in een rustige omgeving doet, is dat heerlijk in uw eigen tuin met een lekkere stoel waarin u tot rust kunt komen.
 • Met een tuinhuisje bent u niet afhankelijk van het weer. Mocht het regenen of erg koud zijn dan kunt u alsnog buiten zitten. U kunt het behaaglijk maken met een kacheltje. Daarnaast is de overkapping erg handig zodat de tuinmeubels altijd droog staan. U hoeft dus niet te sjouwen met de kussens want dit kan droog blijven liggen.
 • Met een tuinhuis in uw tuin, bent u dichtbij de natuur en kunt u genieten van de bloemen die in de bloei staan en het zonnetje dat schijnt.

Tuin renoveren?

Gaat u uw tuin renoveren en is de schutting ook wel aan vervanging toe? Een schutting is onmisbaar in uw tuin. In eerste instantie vanwege de privacy, maar een schutting dient ook als beveiliging. Het wordt voor inbrekers een stuk lastiger om kostbare spullen mee te nemen wanneer er een schutting in de tuin staat. Bekijk schutting in Zwolle voor meer informatie.

Offerte aanvragen voor uw perfecte tuinhuis in Zwolle

Lijkt het u ook heerlijk om een tuinhuis in Zwolle te hebben? Wij helpen u graag met het tuinhuis dat u voor ogen heeft. Bel, mail of vul het contactformulier hieronder in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op over de tuinhuis in Zwolle.

  Schuttingen en tuinverblijven worden op maat gemaakt aan de hand van uw wensen
 
  Ruime keuze uit verschillende materialen, kleuren en houtsoorten
 
  Van het ontwerpen tot het plaatsen kunt u bij ons terecht
 
  Wij zijn dé specialist als het gaat om schuttingen en tuinverblijven.

Ons werkgebied

Zwolle is een van de vele werkgebieden waar Garden Buildings actief is. Wij plaatsen tuinhuizen in verschillende plaatsen door Nederland. De gebieden waar u Garden Buildings kan inschakelen zijn Almere, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Den Haag, Deventer, Dronten, Emmeloord, Kampen, Lelystad, Meppel en Utrecht.

Neem contact met ons op

  Producten: