Design schuttingen

Naast de hout / beton schuttingen voert Brink GardenBuildings een uitgebreid assortiment design schuttingen. 

Design schuttingen 

Deze kunnen geplaatst worden met betonnen palen en onderplaten of alleen met een hardhouten paal zonder betonnen onderplaat.

Tuinscherm Nobifix

Nieuw in ons assortiment

Het gaat minstens zo lang mee als tropisch hardhout en groeit bij u om de hoek: Nobifix! Dit naaldhout komt uit duurzaam beheerde bossen, wordt op natuurlijke wijze verduurzaamd en is veilig voor mens, dier en milieu. Zowel verticaal als horizontaal toepasbaar

Schutting Leeuwarden

Betowood schutting

Betowood schuttingen zijn 100% dicht met 2,8 cm dikke planken en is in vurenhout, geïmpregneerd vurenhout of douglas leverbaar. Op aanvraag kan het ook in kleur geleverd worden.

blank

Tuinscherm Elan

Hout-Beton schutting met scherm Elan van Hillhout kan zowel verticaal als horizontaal geplaatst worden. Het scherm bestaat aan beide zijden uit smalle planken.

blank

Tuinscherm Elan douglas

Nieuw in ons assortiment

Hout-Beton schutting met scherm Elan Douglas van Hillhout kan horizontaal geplaatst worden. Het scherm bestaat aan beide zijden uit smalle planken.

blank

Hardhout scherm Makkum

Hout-Beton schutting met scherm Makkum, kan horizontaal geplaatst worden. Het scherm bestaat aan 1 zijde uit smalle planken. Het is ook mogelijk om 2 schermen tegen elkaar aan te plaatsen zodat beide zijden dezelfde uitstraling hebben.

.