Design schuttingen

Naast de hout / beton schuttingen voert Brink GardenBuildings een uitgebreid assortiment design schuttingen. 

Onze design schuttingen zijn de perfecte oplossing om privacy en stijl te combineren in uw tuin. Met onze hoogwaardige design tuinschermen en tuinafscheidingen kunt u een prachtige buitenruimte creëren die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk is. De schuttingen kunnen geplaatst worden met betonnen palen en onderplaten of alleen met een hardhouten paal zonder betonnen onderplaat.

Tuinscherm Waxed Wood bruin

Nieuw in ons assortiment

WaxedWood is ontwikkeld om de levensduur en uitstraling van houtproducten naar een hoger niveau te brengen. Het biedt een combinatie van hoogwaardige houtproducten met een impregnatie van een verduurzaming met een waterafstotende werking.

Schutting Leeuwarden

Betowood schutting

Betowood schuttingen zijn 100% dicht met 2,8 cm dikke planken en is in vurenhout, geïmpregneerd vurenhout of douglas leverbaar. Op aanvraag kan het ook in kleur geleverd worden.

Tuinscherm Elan

Hout-Beton schutting met scherm Elan van Hillhout kan zowel verticaal als horizontaal geplaatst worden. Het scherm bestaat aan beide zijden uit smalle planken.

Tuinscherm Elan douglas

Nieuw in ons assortiment

Hout-Beton schutting met scherm Elan Douglas van Hillhout kan horizontaal geplaatst worden. Het scherm bestaat aan beide zijden uit smalle planken.

Hardhout scherm Makkum

Hout-Beton schutting met scherm Makkum, kan horizontaal geplaatst worden. Het scherm bestaat aan 1 zijde uit smalle planken. Het is ook mogelijk om 2 schermen tegen elkaar aan te plaatsen zodat beide zijden dezelfde uitstraling hebben.

De design schuttingen zijn speciaal ontworpen om een unieke en eigentijdse uitstraling te geven aan uw tuin. Met een uitgebreide keuze uit verschillende stijlen, kleuren en materialen voldoen we aan al uw wensen. Of u op zoek bent naar een strakke en moderne schutting, of een meer natuurlijke uitstraling, onze design tuinschermen bieden talloze mogelijkheden om uw tuin nog mooier te maken.

Op maat gemaakte design schuttingen die passen bij uw stijl

Bent u op zoek naar een design schutting die perfect aansluit bij uw persoonlijke stijl en de tuin? Wij bieden op maat gemaakte design schuttingen aan, die voldoen aan al uw wensen en eisen. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden voor de design schutting op maat te bespreken.

Functionaliteit van design schuttingen

Naast dat de design schuttingen er mooi uitzien, zijn de schuttingen ook functioneel. Ze bieden namelijk privacy en bescherming tegen nieuwsgierige blikken, waardoor u optimaal kunt genieten van uw tuin zonder gestoord te worden. Of u nu lekker aan het ontspannen bent op het terras, een tuinfeest organiseert of lekker aan het genieten bent van een barbecue met het gezin, onze design tuinschermen zorgen voor de nodige afzondering en creëren een oase van rust.

Het gebruik van hoogwaardige materialen staat bij ons centraal. We maken gebruik van weerbestendige materialen die jarenlang meegaan en minimaal onderhoud nodig hebben.

Design schutting laten plaatsen?

Wilt u een design schutting (op maat) laten maken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Wij gaan graag voor u aan de slag! Bel of mail ons.