Design schuttingen

Naast de hout / beton schuttingen voert Brink GardenBuildings een uitgebreid assortiment design schuttingen. 

Design schuttingen 

Deze kunnen geplaatst worden met betonnen palen en onderplaten of alleen met een hardhouten paal zonder betonnen onderplaat.

Betowood schutting

Betowood schuttingen zijn 100% dicht met 2,8 cm dikke planken en is in vurenhout, geïmpregneerd vurenhout of douglas leverbaar. Op aanvraag kan het ook in kleur geleverd worden.

Tuinscherm Linia

Hout-Beton schutting met scherm Linia van Hillhout kan zowel verticaal als horizontaal geplaatst worden. Een afwisselend scherm met een brede en smalle plank.

Tuinscherm Elan

Hout-Beton schutting met scherm Elan van Hillhout kan zowel verticaal als horizontaal geplaatst worden. Het scherm bestaat aan beide zijden uit smalle planken.

BEAUFOR schuttingen

Een schutting kan zo veel meer zijn dan een afscheiding tussen uw tuin en de omgeving. Het Beaufor concept biedt een uitgebreide collectie van luxe, kunststof tuinschermen met ongekend veel mogelijkheden. Kies uw persoonlijke stijl en combineer met kleuren en afmetingen zoals u wilt. Zo bent u, naast bescherming en privacy, verzekert van een stijlvolle schutting die altijd perfect bij uw tuin en huis past. Een andere smaak dan de buren? Geen probleem; met onze 2-tone uitvoering werken we de tuinschermen aan elke zijde af met een andere kleur of patroon! Beaufor tuinschermen zijn gemaakt van kunststof panelen en sterke aluminium palen. Deze combinatie zorgt voor een onverwoestbare schutting die zich – zonder speciaal onderhoud – jaren goed houdt in weer, wind en zon. Door de hoge kwaliteit van het materiaal zijn de schermen bestand tegen vocht en hiermee rot- en schimmelvrij.

Beaufor Pintura Chamonix

BEAUFOR schutting van gerecycled plastic met aluminium palen en panelen in de kleur Chamonix. Een duurzame schutting met kleurbehoud.

Beaufor Pintura Atlantique

BEAUFOR schutting van gerecycled plastic met aluminium palen en panelen in de kleur Atlantique. Een duurzame schutting met kleurbehoud.

Beaufor Arkobaleno

BEAUFOR schutting van gerecycled plastic met aluminium palen uit de Arkobaleno serie. In de Arkobaleno serie zijn 120 kleuren beschikbaar. Aan iedere zijde van het paneel is een andere kleur mogelijk. Eindeloos combineren om uw tuin in te richten naar eigen smaak.

Felix Clercx

Een tuinafscheiding definieert uw tuin. Of u deze nu puur als afbakening of als decoratief element wil gebruiken, met de FelixWood tuinschermen kunt u aan al uw wensen invulling geven. Eigenschappen als degelijk en stevig, open of gesloten, fijn of stoer zorgen ervoor dat er voor iedere tuinstijl een tuinscherm in de verschillende productlijnen te vinden is. Binnen iedere productlijn zijn ook weer diverse combinatiemogelijkheden. Zo definieert een tuinafscheiding niet alleen uw tuin, maar ook uw stijl.

Hardhout scherm Modern

Schutting met hardhouten scherm Modern. Dit scherm wordt geplaatst met hardhouten palen en is eenzijdig bekleed. Scherm Modern geeft een strakke uitstraling aan uw tuin.

Hardhout scherm Elegant

Een schutting met scherm Elegant geeft een sfeervolle uitstraling aan uw tuin. Duurzame hardhouten schermen en palen. Het scherm kan ook gecombineerd worden met een betonnen paal en onderplaat.

Hardhout scherm Louvre

Hardhouten schutting met tuinscherm Louvre. De lamellen zijn niet draaibaar. Sfeervol en modern. Deze panelen kunnen ook gecombineerd worden met bijvoorbeeld schutting Elegant

.