Design schuttingen

Naast de hout / beton schuttingen voert Brink GardenBuildings een uitgebreid assortiment design schuttingen. 

Design schuttingen 

Deze kunnen geplaatst worden met betonnen palen en onderplaten of alleen met een hardhouten paal zonder betonnen onderplaat.

Betowood schutting

Betowood schuttingen zijn 100% dicht met 2,8 cm dikke planken en is in vurenhout, geïmpregneerd vurenhout of douglas leverbaar. Op aanvraag kan het ook in kleur geleverd worden.

blank

Tuinscherm Linia

Hout-Beton schutting met scherm Linia van Hillhout kan zowel verticaal als horizontaal geplaatst worden. Een afwisselend scherm met een brede en smalle plank.

blank

Tuinscherm Elan

Hout-Beton schutting met scherm Elan van Hillhout kan zowel verticaal als horizontaal geplaatst worden. Het scherm bestaat aan beide zijden uit smalle planken.

Geluidsschermen met Kokosvezel

De Kokowall geluidsschermen hebben een warme uitstraling en passen in elke tuin. Kokowall is een begroeibaar geluidsscherm waarbij de buitenzijde afgewerkt is met duurzame kokosvezels. Behalve een aanzienlijke geluidsisolatie en - absorptie, bieden de met kokosvezels omwikkelde buizen de ideale aanhechting voor diverse klimplanten. Binnen enkele jaren zijn de schermen volldig begroeid. De schermen worden geplaatst met stalen palen maar kunnen ook worden toegepast in het hout/ beton systeem.

Felix Clercx

Een tuinafscheiding definieert uw tuin. Of u deze nu puur als afbakening of als decoratief element wil gebruiken, met de FelixWood tuinschermen kunt u aan al uw wensen invulling geven. Eigenschappen als degelijk en stevig, open of gesloten, fijn of stoer zorgen ervoor dat er voor iedere tuinstijl een tuinscherm in de verschillende productlijnen te vinden is. Binnen iedere productlijn zijn ook weer diverse combinatiemogelijkheden. Zo definieert een tuinafscheiding niet alleen uw tuin, maar ook uw stijl.

blank

Hardhout scherm Modern

Schutting met hardhouten scherm Modern. Dit scherm wordt geplaatst met hardhouten palen en is eenzijdig bekleed. Scherm Modern geeft een strakke uitstraling aan uw tuin.

blank

Hardhout scherm Elegant

Een schutting met scherm Elegant geeft een sfeervolle uitstraling aan uw tuin. Duurzame hardhouten schermen en palen. Het scherm kan ook gecombineerd worden met een betonnen paal en onderplaat.

blank

Hardhout scherm Louvre

Hardhouten schutting met tuinscherm Louvre. De lamellen zijn niet draaibaar. Sfeervol en modern. Deze panelen kunnen ook gecombineerd worden met bijvoorbeeld schutting Elegant

.