Schutting Dronten

Op maat gemaakt, geleverd en geplaatst in heel Nederland.

Een schutting in uw tuin in Dronten heeft verschillende doeleinden. Een schutting geeft namelijk privacy. In de zomer wilt u natuurlijk lekker kunnen ontspannen in de tuin zonder blikken van voorbijgangers of de buren. Daarnaast zorgt een schutting voor weinig tot geen onderhoud. Een heg daarentegen kost meer tijd omdat dit gesnoeid moet worden. Ook geeft de schutting een verzorgde uitstraling van uw tuin.

Materiaal van de schutting in Dronten

De schutting in Dronten bestaat uit betonnen palen met daartussen een betonplaat. Bovenop de betonplaat komt het houten scherm.

Stampbeton heeft een ruw oppervlak, op de hoeken is het scherp en het beton is poreus zodat mos en vuil zich gemakkelijk aan het oppervlak kan hechten. Daarom werken wij uitsluitend met gladde betonpalen en betonplaten. De paal heeft een diamantkop en een gesloten en glad oppervlak. U kunt kiezen uit de kleuren grijs, antraciet en gecoat. Gecoat beton geeft een langer kleurbehoud en een mooie strakke afwerking.

Daarnaast zijn er ook verschillende mogelijk qua schermen en houtsoorten voor de schutting. Wij werken met geschaafd hout omdat dit een luxe en mooie uitstraling aan uw schutting geeft. Ook is het materiaal makkelijk in onderhoud. Wij gebruiken standaard houtensoorten: Geïmpregneerd Grenen, Douglas/Lariks, WaxedWood en HardHout.

Eerder geplaatste schuttingen

Om idee├źn op te kunnen doen laten wij u eerder door ons geplaatste schuttingen zien. U ziet hier verschillende soorten hout, schermen en betonnen palen zodat u kunt bekijken wat u het mooiste vindt voor in uw tuin. De schuttingen worden op maat gemaakt, dus er is ontzettend veel mogelijk.

Prijs van de schutting in Dronten berekenen

Om de prijs van de schutting in Dronten te kunnen bereken maken wij voor u een offerte aan de hand van het aantal meters en de gewenste uitvoering. Dit kunt u onderaan deze pagina invullen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Ga aan de slag met GardenBuildings

Naast een schutting in Dronten, kunt u bij ons terecht voor het plaatsen van verschillende tuinverblijven. Bel, mail of vul het contactformulier hieronder in voor vragen over de tuinverblijven of een schutting in Dronten.