Schutting Dronten

Op maat gemaakt, geleverd en geplaatst in heel Nederland.

Een schutting in uw tuin in Dronten heeft verschillende doeleinden. Een schutting geeft namelijk privacy. In de zomer wilt u natuurlijk lekker kunnen ontspannen in de tuin zonder blikken van voorbijgangers of de buren. Daarnaast zorgt een schutting voor weinig tot geen onderhoud. Een heg daarentegen kost meer tijd omdat dit gesnoeid moet worden. Ook geeft de schutting een verzorgde uitstraling van uw tuin.

Materiaal van de schutting in Dronten

De schuttingen die wij plaatsen in Dronten bestaan uit betonnen palen met daartussen een betonplaat. Bovenop de betonplaat komt het houten scherm.

Stampbeton heeft een ruw oppervlak, op de hoeken is het scherp en het beton is poreus zodat mos en vuil zich gemakkelijk aan het oppervlak kan hechten. Daarom werken wij uitsluitend met gladde betonpalen en betonplaten. De paal heeft een diamantkop en een gesloten en glad oppervlak. U kunt kiezen uit de kleuren grijs, antraciet en gecoat. Gecoat beton geeft een langer kleurbehoud en een mooie strakke afwerking.

Daarnaast zijn er ook verschillende mogelijk qua schermen en houtsoorten voor de schutting. Wij werken met geschaafd hout omdat dit een luxe en mooie uitstraling aan uw schutting geeft. Ook is het materiaal makkelijk in onderhoud. Wij gebruiken standaard houtensoorten: Geïmpregneerd Grenen, Douglas/Lariks, WaxedWood en HardHout.

Eerder geplaatste schuttingen

Om ideeën op te kunnen doen laten wij u eerder door ons geplaatste schuttingen zien. U ziet hier verschillende soorten hout, schermen en betonnen palen zodat u kunt bekijken wat u het mooiste vindt voor in uw tuin. De schuttingen worden op maat gemaakt en wij plaatsen de schuttingen, dus er is ontzettend veel mogelijk.

Ons werkgebied

Naast dat wij actief zijn in Dronten kunt u ons ook inschakelen in andere delen van Nederland. Garden Buildings plaatst schutting door heel het land en transformeert hier door uw tuin. U kunt ons vinden in Almere, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Den Haag, Deventer, Kampen, Leeuwarden, Lelystad, Rijswijk, Utrecht en Zwolle.

Bekijk hier wat anderen over ons zeggen

Zeer tevreden over dit bedrijf dit in alle opzichten. Uitgebreide o.a. uitleg welk materiaal, suggesties, ideeën. Prettig beleefde en professionele werklieden. Erg blij met het prachtige hekwerk voor en achter. Zou andere mensen dit bedrijf zeker aanbevelen omdat men beloofd wat men zegt dus een dikke 5 sterren van mij !

Monique Klink
Nieuwe schutting

De mannen van Brink Gardenbuildings hebben hier in 1 dag even een schutting neergezet! Naast dat het makkelijk geregeld was qua administratie, werkten de uitvoerende jongens als een trein. Ze zijn op elkaar ingespeeld en houden van aanpakken. Pauzes waren kort, maar lekkere hapjes worden gewaardeerd! 😉 En het resultaat mag er zijn!

Hermen Musch
Nieuwe schutting

Al vanaf de offerte aanvraag dik tevreden, super snelle reactie(s) en over de plaatsing niks dan lof. In de stromende regen aan de slag zonder zeuren en een prachtig resultaat. Ik raad iedereen aan om te kiezen voor Brink schuttingbouw!

Angelique Mooij
Nieuwe schutting

Nick en Ryan waren zeer attent, buitengewoon professioneel en super snel. Ze hebben fantastisch werk geleverd. De communicatie met Brink Gardenbuildings was uitstekend, Monique heeft me zeer veel geholpen, daar ben ik heel dankbaar voor.

Pat Bon Jovi
Overkapping plaatsen

Tuin renoveren met een veranda?

Naast schuttingen plaatsen kunt u ons ook inschakelen voor het ontwerpen, op maat maken en plaatsen van veranda's. Wij maken veranda's met en zonder opslagruimte zodat u ook spullen zoals tuinkussens, gereedschap en fietsen hierin kunt opbergen. Bekijk hieronder een aantal eerder geplaatste veranda's door Garden Buildings. De veranda's worden op maat gemaakt dus mocht u wat anders in gedachten hebben, neem gerust contact met ons op!

Aan de slag met de schutting in Dronten

Bel, mail of vul het contactformulier hieronder in voor vragen over een veranda of schutting in Dronten.

blank  Schuttingen en veranda's maken wij op maat aan de hand van uw    wensen
 
blank  Ruime keuze uit verschillende materialen, kleuren en houtsoorten
 
blank  Van schuttingen ontwerpen tot het plaatsen kunt u bij ons terecht
 
blank  Wij zijn dé specialist als het gaat om schuttingen en veranda's
 

Neem contact met ons op

    Producten: