Opties Tuinverblijven

 

Opties Tuinverblijven

Bij al onze tuinverblijven zijn er veel opties mogelijk. Zoals glazen schuifwanden, isolatie, bekabeling etc.  Hieronder een greep uit de mogelijkheden.

Glazen Schuifwand

U kunt ervoor kiezen uw tuinverblijf uit te breiden met glazen schuifwanden. Hiermee wordt u de mogelijkheid geboden om uw tuinverblijf winddicht af te sluiten.

En er zijn opties de glazen schuifwand compleet te maken.

  • RVS slot
  • Borstelprofielen
  • Industrial look stalen elementen
opties tuinverblijven

Led inbouwspots

Led inbouwspots geven een warme licht wat het tuinverblijf helemaal compleet maakt. Deze zwarte spots zijn verstelbaar en dimbaar.

Let op: Led inbouwspots zijn alleen mogelijk in combinatie met dakisolatie

Groendak / Sedumdak

Groendaken, sedumdaken of vegetatiedaken worden steeds populairder. Geen wonder, want een groen dak ziet er niet alleen mooi uit, maar kan ook bijdragen aan de biodiversiteit. Bovendien is een groendak een goede beschermlaag voor de dakbedekking. Zo gaat bitumineuze dakbedekking met een sedumlaag bij goed onderhoud tientallen jaren mee. Daarnaast vormt een groendak een ideale waterbuffer en voorkomt daarmee wateroverlast.

Betonvloer-gestort

Betonvloer 

Onze tuinverblijven kunnen worden voorzien van een gestorte betonnen vloer ipv betonpoeren/ betonnen funderingsbalken. Eventueel leidingwerk kunnen we in deze fundering meenemen.  Ook kunnen we de vloer gevlinderd op leveren. 

Gelijmde borstwering.

Bij bijvoorbeeld een verdiept tuinverblijf, ongelijke ondergrond of voor de uitstraling, kunnen we een borstwering maken van gladde betonelementen waar bovenop het houtwerk van het tuinverblijf geplaatst word. 

Houtkachel en/of Rookgasdoorvoer.

Uw tuinverblijf verwarmen met een houtkachel (diverse modellen en kleuren beschikbaar). De rook word afgevoerd middels een dubbelwandige RVS rookgasafvoer op het dak.