Overkapping Rijswijk

Op maat gemaakt, geleverd en geplaatst in heel Nederland.

Een overkapping in Rijswijk is ideaal als u op zoek bent naar een plek waar u tot rust kunt komen in uw eigen achtertuin. Met een overkapping bent u niet meer afhankelijk van het weer en kunt u gewoon genieten van de natuur wanneer u wilt.

Bij GardenBuildings plaatsen wij overkappingen door heel het land. Onze specialisten beschikken over de juiste kennis en vakmanschap om uw overkapping te realiseren.

Overkappingen bij GardenBuildings

Bij GardenBuildings hebben wij een divers assortiment dat bestaat uit verschillende modulaire tuinverblijven. De overkappingen in ons standaard assortiment zijn hieronder te zien.

Naast onze standaard overkapping, bieden wij ook de mogelijkheid om een overkapping op maat te laten maken. Met een overkapping op maat stelt u zelf uw droom terrasoverkapping samen.

Modulair tuinverblijf Maria

Het modulaire tuinverblijf Maria is leverbaar in verschillende formaten en afwerkingen. Het verblijf heeft een modern uiterlijk met strak uitgevoerde verticale wanden.

Modulair tuinverblijf Monique

Als u op zoek bent naar een robuuste overkapping, dan is tuinverblijf Monique perfect voor u. Een overkapping met horizontale wanden die leverbaar is in verschillende formaten en kleuren.

Modulair tuinverblijf Marleen

Tuinverblijf Marleen is een perfecte combinatie tussen robuust en modern. Leverbaar in elk gewenst formaat en verschillende kleuren.                                                           

Voordelen van een terrasoverkapping in Rijswijk

Het plaatsen van een terrasoverkapping in Rijswijk brengt verschillende voordelen met zich mee, zoals:

  1. Droog: Een van de grootste voordelen van een terrasoverkapping is dat u bijna altijd droog zit. U bent niet meer afhankelijk van de elementen en kunt gerust het hele jaar rustig buiten zitten.
  2. Meer ruimte: Met behulp van een terrasoverkapping heeft u meer ruimte die u kunt gebruiken. Naast uw huis heeft u met een terrasoverkapping ook een plek in de tuin waar u kunt zitten.
  3. Flexibel: Een terrasoverkapping is flexibel, u kunt de overkapping naast zitplaats ook gebruiken als opslagruimte of als kamer waar u uw hobby's kunt uitoefenen.
  4. Verhoogde waarde van het huis: Een ander voordeel van een overkapping is dat deze de waarde van uw huis verhoogt. Een terrasoverkapping is een gewild onderdeel van een tuin waar potentiële kopers vaak naar op zoek zijn.

Onze werkgebieden

Naast Rijswijk kunt u ons ook inschakelen in Almere, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Den Haag, Deventer, Dronten, Emmeloord, Enschede, Leeuwarden, Lelystad, Meppel, Utrecht en Zwolle voor het plaatsen van een overkapping.

Veelgestelde vragen over een overkapping in Enschede

U bent ten alle tijde zelf verantwoordelijk voor kabels en/of leidingwerk. U dient eventuele aanwezigheid hiervan vooraf kenbaar te maken. Als u vermoed dat er kabels en/of leidingwerk aanwezig is, raden wij u aan een klic-melding te doen. Hiervoor kunt u terecht bij het Kadaster (www.kadaster.nl/klic/melding).

Op de dag de overkapping opgeleverd wordt, ontvangt u onze factuur per e-mail en dient u deze te voldoen bij onze werknemers. Bij voorkeur ontvangen we de betaling per pin, maar natuurlijk mag het ook in contanten. Indien u niet aanwezig kunt zijn bij de oplevering dient de factuur voor afronding van de werkzaamheden per bankoverschrijving te zijn voldaan.

In principe komen we altijd. Mochten de weersomstandigheden zeer slecht zijn, zoals vorst in de grond of zware regenval, dan kan het zijn dat we het plaatsen moeten uitstellen. Indien mogelijk geven wij dit tijdig aan, anders wordt dit ter plekke overlegd.

Bekijk hier wat anderen over ons zeggen

“Vanmorgen is de nieuwe schutting geplaatst. Eerst leek het me grootspraak dat ze met de lunch al klaar zouden zijn. Het ging immers wel om 30 meter. Maar de mannen hebben super werk geleverd. Heel tevreden over. Dus als je een schutting nodig hebt: Brink Garden Buildings uit Zwolle.
Ook zeer tevreden met het voortraject. Nette, duidelijke offerte en een goede prijs. 's Avonds gemaild en de volgende ochtend om 8:15 al antwoord. Stuk beter dan de conculega waar we eerder mee in gesprek waren. Van te voren is beoordelen moeilijk, dus we hopen dat dit anderen helpt om voor Brink Garden Buildings te kiezen. Niets dan lof!”

Paul LamanNieuwe schutting

“Een super ervaring.

Monique en team hebben service en een prachtige schutting met poort geleverd. Wil je ook een beton-houtschutting? Dan raden wij Brink Gardenbuildings van harte aan. Het was erg gezellig met de mannen, en ze hebben keurig en keihard doorgewerkt. In een ochtend stond deze schutting. Wij zijn er erg blij mee.”

 

Familie BrandenburgNieuwe schutting met poort

“De mannen van Brink Gardenbuildings hebben hier in 1 dag even een schutting neergezet! Naast dat het makkelijk geregeld was qua administratie, werkten de uitvoerende jongens als een trein. Ze zijn op elkaar ingespeeld en houden van aanpakken. Pauzes waren kort, maar lekkere hapjes worden gewaardeerd! 😉
En het resultaat mag er zijn!”

Hermen MuschNieuwe schutting

“Afgelopen maandag en dinsdag 17 en 18 mei zijn bij ons de schuttingen geplaatst, ook bij de buren van ons.(4 huishoudens)
Maandag was het verschrikkelijk rotweer met veel regen, sneu voor de mannen!! We zijn erg blij met de snelheid en proffesionaliteit waarme Nick, Jaron en Tony de schuttingen hebben geplaatst!
Op de dinsdag zijn de deur en 2 poorten op een zeer nette manier geplaatst door Kees en Kaj. Vooral de klantvriendelijkheid, service en de precisie van Kees wil ik graag benadrukken. Chapeau!!
Zo'n medewerker mag je blij mee zijn! Alles met al kunnen wij Brink Gardenbuildings ten zeerste aanraden!
groet Eddy Stoffer”

Eddy StofferNieuwe schutting

Neem contact met ons op

Als u van plan bent om een overkapping te plaatsen in Rijswijk, neem dan vrijblijvend contact met ons op via de mail, telefoon of contactformulier. Samen met uw mening/eisen en ons vakmanschap werken wij samen om uw droomtuin te realiseren.

  Schuttingen en tuinverblijven maken wij op maat aan de hand van uw wensen
 
  Ruime keuze uit verschillende materialen, kleuren en houtsoorten
 
  Van het ontwerpen tot het plaatsen kunt u bij ons terecht
 
  Wij zijn dé specialist als het gaat om schuttingen en tuinverblijven

Neem contact met ons op

    Producten: