Veranda Emmeloord

Op maat gemaakt aan de hand van uw wensen.

Een veranda is niet zomaar een extra ruimte aan uw woning in Emmeloord. Het is veel meer dan dat. Of het nu zomerse avonden zijn waar u wilt genieten van een verkoelend briesje of herfstochtenden waarop u gehuld in dekens lekker buiten wil zitten, een veranda zorgt ervoor dat u het hele jaar kunt genieten van het buitenleven, ongeacht het weer.

Waarom een veranda in Emmeloord?

Een veranda in Emmeloord biedt veel voordelen, zo is het een verlengstuk aan uw woning wat zorgt voor waardevermeerdering van uw huis. Daarnaast heeft een veranda vele (praktische) voordelen:

 • Veel extra opbergruimte: bij het ontwerpen van een veranda, kunt u ervoor kiezen om opbergruimte toe te voegen aan de veranda zodat u spullen hierin kan opbergen. Bijvoorbeeld fietsen, tuingereedschap maar in de winter is het ook ideaal voor tuinmeubels en -kussens zodat ze worden beschermd tegen de weersomstandigheden.
 • Meer leefruimte: een veranda zorgt voor een verlengstuk van uw woning waar u al vroeg in het seizoen kunt zitten tot laat in het jaar. Ongeacht het weer.
 • Luxueuze uitstraling aan uw woning: een veranda geeft een luxueuze uitstraling aan uw woning en tuin en het brengt meer sfeer in de tuin omdat het kan worden aangekleed met lampjes, decoraties en andere accessoires.
 • Beschutting bij het weer: een veranda zorgt ervoor dat u beschermd bent tegen alle weeromstandigheden. Bij regen zit u lekker droog en wanneer de zon schijnt kunt u voor verkoeling in de schaduw zitten.
 • Voor diverse toepassingen: gezellig buiten zitten met familie en vrienden of klussen in een droge en beschutte omgeving.
 • Geen vergunning nodig: in bijna alle gevallen heeft u geen vergunning nodig voor een veranda in Emmeloord. Wanneer u in de voortuin een veranda wil plaatsen, heeft u wel een vergunning nodig. Hetzelfde geldt voor een veranda die hoger dan vijf meter is.

Veranda op maat gemaakt

Bij GardenBuildings ontwerpen, ontwerpen en plaatsen wij veranda’s in elke soort en maat. Of het nu gaat om een veranda met opbergruimte, met (glazen) schuifdeuren etc. wij helpen u graag! Wij hebben een standaard lijn met veranda’s die wij kunnen aanpassen naar uw wensen:

Modulair tuinverblijf Maria:

 • Moderne uitstraling
 • Strak uitgevoerd met verticale wanden
 • In meerdere kleuren leverbaar
 • In elke maat leverbaar

 

Modulair tuinverblijf Monique:

 • Robuuste uitstraling
 • Verticale of horizontale wanden
 • In meerdere kleuren leverbaar
 • In elke maat leverbaar

 

Modulair tuinverblijf Marleen:

 • Robuust en modern
 • Staanders en ringbalk 20x20 cm of 15x15 cm
 • In meerdere kleuren leverbaar
 • In elke gewenste maat leverbaar
 • Verticale of horizontale wanden

Wilt u ook opties in uw veranda?

Aan de veranda’s kunnen wij meerdere opties meegeven, waaronder:

Glazen schuifwand: u kunt ervoor kiezen om uw veranda uit te breiden met glazen schuifwanden zodat u de veranda winddicht kan maken. Ook hieraan kunnen opties worden meegegeven, waaronder: RVS slot, borstelprofielen en industrial look stalen elementen.

Led inbouwspots: led inbouwspots geven een warm licht wat de veranda compleet maakt en waardoor u in het donker ’s avonds in de veranda kan zitten. De spots zijn verstelbaar en dimbaar.

Betonvloer: onze veranda’s kunnen worden voorzien van een gestorte betonnen vloer in plaats van betonnen funderingsbalken. Eventueel leidingwerk kunnen we in deze fundering meenemen. Ook kunnen we de vloer gevlinderd opleveren.

Gelijmde borstwering: bij een verdiepte veranda, ongelijke ondergrond of voor de uitstraling, kunnen we een borstwering maken van gladde betonelementen waar bovenop het houtwerk van de veranda geplaatst wordt.

Houtkachel en/of rookgasdoorvoer: uw veranda verwarmen met een houtkachel (diverse modellen en kleuren beschikbaar). De rook wordt afgevoerd middels een dubbelwandige RVS rookgasafvoer op het dak.

Een kijkje nemen bij onze eerder geplaatste veranda’s in Emmeloord en omgeving

Wilt u zien wat ideeën opdoen? Bekijk dan eens onze eerder geplaatste veranda’s. Wilt u weten wat er mogelijk is in uw tuin? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Veelgestelde vragen

Dit is mogelijk, wij zijn echter niet verantwoordelijk voor de eventuele schade. Daarnaast is het mogelijk dat wij een meerprijs berekenen aangezien dit de werkzaamheden zal vertragen. Verder is het een voorwaarde dat er voldoende ruimte is om met lange en zware materialen en gereedschappen van voordeur naar achterdeur te lopen. Tot slot adviseren wij u de vloer af te dekken.

In principe komen we altijd. Mochten de weersomstandigheden zeer slecht zijn, zoals vorst in de grond of zware regenval, dan kan het zijn dat we het plaatsen moeten uitstellen. Indien mogelijk geven wij dit tijdig aan, anders wordt dit ter plekke overlegd.

GardenBuildings probeert altijd tussen 07:00 – 08:00 uur aanwezig te zijn. Mocht dit anders zijn, dan wordt dat met u afgestemd.

Ons werkgebied

Naast veranda’s in Emmeloord, plaatsen wij ook veranda’s in heel Nederland onder andere in Almere, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Den Haag, Deventer, Kampen, Lelystad, Meppel, Rijswijk, Utrecht en Zwolle.


Meer informatie over de veranda in Emmeloord?

Wilt u meer weten over veranda’s in Emmeloord? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de telefoon, mail of het contactformulier. Wij helpen u graag verder met het realiseren van uw droomtuin.

  Schuttingen en veranda's worden op maat gemaakt aan de hand van uw wensen
 
  Ruime keuze uit verschillende materialen, kleuren en houtsoorten
 
  Van het ontwerpen tot het plaatsen kunt u bij ons terecht
 
  Wij zijn dé specialist als het gaat om schuttingen en veranda's.

Neem contact met ons op

  Producten: