Overkapping Meppel

Op maat gemaakt, geleverd en geplaatst in heel Nederland.

Wilt u een overkapping in Meppel? Dan kunnen wij van Brink GardenBuildings u daarmee helpen. Wij plaatsen al jaren overkappingen door heel Nederland en helpen u graag verder met het transformeren van uw tuin.

Als u ervan houdt om het liefst het hele jaar buiten te zitten, maar kan dat niet tijdens slecht weer? Dan is een overkapping perfect. Met een overkapping bent u niet meer afhankelijk van het weer en kunt u rustig het hele jaar buiten genieten van de natuur.

Voordelen van een overkapping

Het plaatsen van een overkapping brengt verschillende voordelen met zich mee. Naast dat een terrasoverkapping er mooi uitziet, brengt het ook vele praktische voordelen met zich mee. Een van de grootste voordelen van het laten plaatsen van een overkapping is dat u niet meer afhankelijk bent van het weer.

Een ander voordeel van het laten plaatsen van een overkapping is dat deze de waarde van uw huis verhoogt. Als u uw huis verkoopt, zullen potentiële kopers eerder geneigd zijn om een bod te plaatsen als er een mooie overkapping staat.

 

Overkappingen bij GardenBuildings

Modulair tuinverblijf Maria:

 • Moderne uitstraling
 • Strak uitgevoerd met verticale wanden
 • In meerdere kleuren leverbaar
 • In elke maat leverbaar

Modulair tuinverblijf Monique:

 • Robuuste uitstraling
 • Verticale of horizontale wanden
 • In meerdere kleuren leverbaar
 • In elke maat leverbaar

Modulair tuinverblijf Marleen:

 • Robuust en modern
 • Staanders en ringbalk 20x20 cm of 15x15 cm
 • In meerdere kleuren leverbaar
 • In elke gewenste maat leverbaar
 • Verticale of horizontale wanden

Terrasoverkapping op maat

Bij GardenBuildings hebben wij een divers assortiment van verschillende typen terrasoverkappingen in verschillende afwerkingen. Als u binnen ons assortiment geen terrasoverkapping vindt die voldoet aan uw smaak, dan is er ook altijd de mogelijkheid om een overkapping op maat te laten maken.

Met een terrasoverkapping op maat heeft u de keuze uit verschillende houtsoorten, formaten, afwerkingen en kleuren. Zo stelt u een terrasoverkapping samen die bij uw smaak en tuin past. Met ons vakmanschap in combinatie met uw eisen en persoonlijke smaak transformeren wij samen uw tuin.

Geplaatste overkappingen 

Bent u opzoek naar een overkapping in Meppel, maar weet u nog niet wat u precies wilt? Neem dan een kijkje bij overkappingen die wij eerder hebben geplaatst.

Ons werkgebied

Bij GardenBuildings plaatsen wij, naast Meppel, ook overkappingen in verschillende plaatsen door heel het land. Wilt u gebruikmaken van onze diensten? Schakel ons dan in op de volgende locaties: Almere, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Den Haag, Deventer, Dronten, Emmeloord, Enschede, Leeuwarden, Lelystad, Rijswijk, Utrecht en Zwolle.

Veelgestelde vragen over een overkapping in Meppel

U ontvangt van ons een bevestigingsmail met daarin een samenvatting van uw aanvraag. Brink Gardenbuildings zal uw aanvraag controleren en uw een definitieve offerte per mail toe zenden.

Ja, al het door ons geleverde houtwerk heeft het FSC keurmerk

In principe komen we altijd. Mochten de weersomstandigheden zeer slecht zijn, zoals vorst in de grond of zware regenval, dan kan het zijn dat we het plaatsen moeten uitstellen. Indien mogelijk geven wij dit tijdig aan, anders wordt dit ter plekke overlegd.

Bekijk hier wat anderen over ons zeggen

“Vanmorgen is de nieuwe schutting geplaatst. Eerst leek het me grootspraak dat ze met de lunch al klaar zouden zijn. Het ging immers wel om 30 meter. Maar de mannen hebben super werk geleverd. Heel tevreden over. Dus als je een schutting nodig hebt: Brink Garden Buildings uit Zwolle.
Ook zeer tevreden met het voortraject. Nette, duidelijke offerte en een goede prijs. 's Avonds gemaild en de volgende ochtend om 8:15 al antwoord. Stuk beter dan de conculega waar we eerder mee in gesprek waren. Van te voren is beoordelen moeilijk, dus we hopen dat dit anderen helpt om voor Brink Garden Buildings te kiezen. Niets dan lof!”

Paul LamanNieuwe schutting

“Een super ervaring.

Monique en team hebben service en een prachtige schutting met poort geleverd. Wil je ook een beton-houtschutting? Dan raden wij Brink Gardenbuildings van harte aan. Het was erg gezellig met de mannen, en ze hebben keurig en keihard doorgewerkt. In een ochtend stond deze schutting. Wij zijn er erg blij mee.”

 

Familie BrandenburgNieuwe schutting met poort

“De mannen van Brink Gardenbuildings hebben hier in 1 dag even een schutting neergezet! Naast dat het makkelijk geregeld was qua administratie, werkten de uitvoerende jongens als een trein. Ze zijn op elkaar ingespeeld en houden van aanpakken. Pauzes waren kort, maar lekkere hapjes worden gewaardeerd! 😉
En het resultaat mag er zijn!”

Hermen MuschNieuwe schutting

“Afgelopen maandag en dinsdag 17 en 18 mei zijn bij ons de schuttingen geplaatst, ook bij de buren van ons.(4 huishoudens)
Maandag was het verschrikkelijk rotweer met veel regen, sneu voor de mannen!! We zijn erg blij met de snelheid en proffesionaliteit waarme Nick, Jaron en Tony de schuttingen hebben geplaatst!
Op de dinsdag zijn de deur en 2 poorten op een zeer nette manier geplaatst door Kees en Kaj. Vooral de klantvriendelijkheid, service en de precisie van Kees wil ik graag benadrukken. Chapeau!!
Zo'n medewerker mag je blij mee zijn! Alles met al kunnen wij Brink Gardenbuildings ten zeerste aanraden!
groet Eddy Stoffer”

Eddy StofferNieuwe schutting

Neem contact met ons op

Bent u geïnteresseerd in het laten plaatsen van een overkapping in Meppel? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor advies of een offerte. U kunt ons bereiken via de telefoon, e-mail of ons contactformulier. Wij helpen u graag verder met het transformeren van uw tuin.

  Schuttingen en tuinverblijven maken wij op maat aan de hand van uw wensen
 
  Ruime keuze uit verschillende materialen, kleuren en houtsoorten
 
  Van het ontwerpen tot het plaatsen kunt u bij ons terecht
 
  Wij zijn dé specialist als het gaat om schuttingen en tuinverblijven

Neem contact met ons op

  Producten: