Veranda Amersfoort


Heerlijk vertoeven onder de veranda.

Veranda’s in alle soorten en verschillende maten kunnen wij maken in Amersfoort. Aan de hand van uw wensen ontwerpen, ontwikkelen en plaatsen wij de veranda. Hieronder ziet u een aantal foto’s van onze standaard veranda’s maar die kunnen we aanpassen naar uw wensen. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Modulair tuinverblijf Maria:

 • Moderne uitstraling
 • Strak uitgevoerd met verticale wanden
 • In meerdere kleuren leverbaar
 • In elke maat leverbaar

 

Modulair tuinverblijf Monique:

 • Robuuste uitstraling
 • Verticale of horizontale wanden
 • In meerdere kleuren leverbaar
 • In elke maat leverbaar

 

Modulair tuinverblijf Marleen:

 • Robuust en modern
 • Staanders en ringbalk 20x20 cm of 15x15 cm
 • In meerdere kleuren leverbaar
 • In elke gewenste maat leverbaar
 • Verticale of horizontale wanden

Voordelen van een veranda

Een veranda in Amersfoort is een verlengstuk aan uw woning en zorgt daarmee voor waardevermeerdering van uw huis. Daarnaast heeft een veranda nog meer (praktische) voordelen:

 1. Met een klein schuurtje aan de veranda heeft u extra opslag- en bergruimte voor gereedschap, tuinspullen, etc.
 2. U bent niet weersafhankelijk om in de tuin te kunnen zitten. Mocht er een wolkbreuk ontstaan dan kunnen de kussens onder de veranda blijven liggen en u zit lekker droog.
 3. Door onder andere het toevoegen van decoratie aan de veranda maakt u hier een gezellig en knus plekje van.
 4. Ook in de herfst- en wintermaanden kunt u gebruik maken van de veranda. Maak het op een lekkere temperatuur met een houtkacheltje of terrasverwarming.
 5. De door ons gemaakte veranda’s kunnen voor iedere woning omdat ze op maat en in de stijl van de woning gemaakt (kunnen) worden.

Veelgestelde vragen over veranda in Amersfoort

In principe komen we altijd. Mochten de weersomstandigheden zeer slecht zijn, zoals vorst in de grond of zware regenval, dan kan het zijn dat we het plaatsen moeten uitstellen. Indien mogelijk geven wij dit tijdig aan, anders wordt dit ter plekke overlegd.

U bent te allen tijde zelf verantwoordelijk voor kabels en/of leidingwerk. U dient eventuele aanwezigheid hiervan vooraf kenbaar te maken. Als u vermoed dat er kabels en/of leidingwerk aanwezig is, raden wij u aan een klic-melding te doen. Hiervoor kunt u terecht bij het Kadaster (www.kadaster.nl/klic/melding).

Op de dag de schutting of tuinverblijf opgeleverd wordt, ontvangt u onze factuur per e-mail en dient u deze te voldoen bij onze werknemers. Bij voorkeur ontvangen we de betaling per pin, maar natuurlijk mag het ook in contanten. Indien u niet aanwezig kunt zijn bij de oplevering dient de factuur voor afronding van de werkzaamheden per bankoverschrijving te zijn voldaan.

Meer door ons gemaakte veranda’s bekijken?


Wilt u wat ideeën opdoen en bekijken welke veranda’s wij eerder gerealiseerd hebben? Neem dan eens een kijkje bij de volgende veranda’s. Wilt u weten wat er mogelijk is in uw tuin? Bel, mail of vul het contactformulier in voor vrijblijvende informatie.

Ons werkgebied

Bent u geïnteresseerd in het plaatsen van een veranda? Naast Amersfoort werken wij ook in andere gebieden in Nederland. U kunt ons vinden in AlmereApeldoorn, Arnhem, Den Haag, Deventer, Dronten, Emmeloord, Lelystad, Utrecht en Zwolle. Vanaf al onze locaties helpen wij u graag met het plaatsen van een veranda.

Heeft u vragen over de veranda in Amersfoort?

Wilt u graag meer informatie over een mogelijke veranda bij u in de tuin in Amersfoort? Stel vrijblijvend uw vraag door ons te bellen, mailen of het contactformulier in te vullen. Wij beantwoorden graag uw vragen!

  Veranda's maken wij op maat aan de hand van uw wensen
 
  Ruime keuze uit verschillende materialen, kleuren en houtsoorten
 
  Van het ontwerpen tot het plaatsen kunt u bij ons terecht
 
  Wij zijn dé specialist als het gaat om veranda's

Neem contact met ons op

  Producten: