Overkapping Den Haag

Op maat gemaakt, geleverd en geplaatst in heel Nederland.

Bent u op zoek naar een overkapping in Den Haag? Dan bent u bij GardenBuildings aan het juiste adres. GardenBuildings is gespecialiseerd in het plaatsen van diverse overkappingen die uw tuin transformeren. Door middel van een overkapping kunt u lekker buiten zitten, zelfs als het minder fijn weer is.

Wij hebben een divers assortiment van overkappingen en terrasoverkappingen in verschillende stijlen en afwerkingen. Heeft u wat specifieks in gedachten? Naast ons standaard assortiment maken wij overkappingen op maat zodat ze volledig aan uw wens voldoen.

Terrasoverkapping plaatsen Den Haag

Als u een terrasoverkapping wilt laten plaatsen in Den Haag, dan heeft u niet alleen een plek waar u tot rust kunt komen en kunt genieten van de natuur. Door een terrasoverkapping transformeert u het uiterlijk van uw tuin. Zoals eerder vermeld leveren wij onze terrasoverkappingen in verschillende stijlen en afwerkingen, zodat er altijd een overkapping is die bij uw tuin en huis past.

Hieronder staan paar van onze terrasoverkappingen uit het standaard assortiment.

Modulair tuinverblijf Maria:

 • Moderne uitstraling
 • Strak uitgevoerd met verticale wanden
 • In meerdere kleuren leverbaar
 • In elke maat leverbaar

Modulair tuinverblijf Monique:

 • Robuuste uitstraling
 • Verticale of horizontale wanden
 • In meerdere kleuren leverbaar
 • In elke maat leverbaar

Modulair tuinverblijf Marleen:

 • Robuust en modern
 • Staanders en ringbalk 20x20 cm of 15x15 cm
 • In meerdere kleuren leverbaar
 • In elke gewenste maat leverbaar
 • Verticale of horizontale wanden

Voordelen overkapping

Het hebben van een overkapping heeft naast dat het er mooi uitziet ook verschillende praktische voordelen. De voordelen van een overkapping zijn:

 1. Bescherming tegen slecht weer: Als u ervan houdt om vaak buiten te zitten, dan is een overkapping ideaal voor u. In een land zoals Nederland waar het vaak regent, komt een overkapping goed van pas. Door middel van een overkapping kunt u rustig buiten blijven zitten, zelfs als het regent, aangezien de overkapping alle regen opvangt en laat wegstromen.
 2. Vergroot uw leefruimte: Door een overkapping te laten plaatsen, vergroot u de leefruimte van uw huis. Door middel van een overkapping heeft u een extra ruimte waar u gebruik van kunt maken.
 3. Veelzijdig: Een overkapping kan voor verschillende toepassingen gebruikt worden, zoals opslag, zitplek of een plek waar u uw hobby kunt uitvoeren. Met een terrasoverkapping kunt u zelf beslissen waarvoor de ruimte gebruikt gaat worden.
 4. Rustgevend: Zoek de rust op en geniet van de buitenlucht onder uw overkapping. Met een terrasoverkapping kunt u even het huis uit en genieten van de rustgevende natuur.

Veelgestelde vragen over een overkapping in Den Haag

Ja, al het door ons geleverde houtwerk heeft het FSC keurmerk

U bent ten alle tijde zelf verantwoordelijk voor kabels en/of leidingwerk. U dient eventuele aanwezigheid hiervan vooraf kenbaar te maken. Als u vermoed dat er kabels en/of leidingwerk aanwezig is, raden wij u aan een klic-melding te doen. Hiervoor kunt u terecht bij het Kadaster (www.kadaster.nl/klic/melding).

 

Nee, dit hoeft niet zolang er maar niet meer dan ca. 50 cm verschil in zit. Wij nemen altijd ruim voldoende materiaal mee. Bij de facturatie gaan we uit van de werkelijk aantal geplaatste meters.

Geplaatste overkappingen 

Bent u nieuwsgierig geworden naar een overkapping in Den Haag maar wilt u nog wat ideeën op doen? Bekijk eens onze eerdere projecten.

Onze werkgebieden

Bent u op zoek naar een overkapping of terrasoverkapping, maar woont u niet in Den Haag? Dat is geen probleem, GardenBuildings is werkzaam in verschillende gebieden in Nederland. De gebieden waar u ons kunt inschakelen zijn Almere, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Den Haag, Deventer, Dronten, Enschede, Leeuwarden, Lelystad, Meppel, Rijswijk en Zwolle.

Bekijk hier wat anderen over ons zeggen

“Vanmorgen is de nieuwe schutting geplaatst. Eerst leek het me grootspraak dat ze met de lunch al klaar zouden zijn. Het ging immers wel om 30 meter. Maar de mannen hebben super werk geleverd. Heel tevreden over. Dus als je een schutting nodig hebt: Brink Garden Buildings uit Zwolle.
Ook zeer tevreden met het voortraject. Nette, duidelijke offerte en een goede prijs. 's Avonds gemaild en de volgende ochtend om 8:15 al antwoord. Stuk beter dan de conculega waar we eerder mee in gesprek waren. Van te voren is beoordelen moeilijk, dus we hopen dat dit anderen helpt om voor Brink Garden Buildings te kiezen. Niets dan lof!”

Paul LamanNieuwe schutting

“Een super ervaring.

Monique en team hebben service en een prachtige schutting met poort geleverd. Wil je ook een beton-houtschutting? Dan raden wij Brink Gardenbuildings van harte aan. Het was erg gezellig met de mannen, en ze hebben keurig en keihard doorgewerkt. In een ochtend stond deze schutting. Wij zijn er erg blij mee.”

 

Familie BrandenburgNieuwe schutting met poort

“De mannen van Brink Gardenbuildings hebben hier in 1 dag even een schutting neergezet! Naast dat het makkelijk geregeld was qua administratie, werkten de uitvoerende jongens als een trein. Ze zijn op elkaar ingespeeld en houden van aanpakken. Pauzes waren kort, maar lekkere hapjes worden gewaardeerd! 😉
En het resultaat mag er zijn!”

Hermen MuschNieuwe schutting

“Afgelopen maandag en dinsdag 17 en 18 mei zijn bij ons de schuttingen geplaatst, ook bij de buren van ons.(4 huishoudens)
Maandag was het verschrikkelijk rotweer met veel regen, sneu voor de mannen!! We zijn erg blij met de snelheid en proffesionaliteit waarme Nick, Jaron en Tony de schuttingen hebben geplaatst!
Op de dinsdag zijn de deur en 2 poorten op een zeer nette manier geplaatst door Kees en Kaj. Vooral de klantvriendelijkheid, service en de precisie van Kees wil ik graag benadrukken. Chapeau!!
Zo'n medewerker mag je blij mee zijn! Alles met al kunnen wij Brink Gardenbuildings ten zeerste aanraden!
groet Eddy Stoffer”

Eddy StofferNieuwe schutting

Meer informatie over overkapping Den Haag

Wilt u meer informatie over overkappingen in Den Haag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de mail, telefoon of ons contactformulier. Wij helpen u graag verder met het transformeren van uw tuin.

  Schuttingen en tuinverblijven maken wij op maat aan de hand van uw wensen
 
  Ruime keuze uit verschillende materialen, kleuren en houtsoorten
 
  Van het ontwerpen tot het plaatsen kunt u bij ons terecht
 
  Wij zijn dé specialist als het gaat om schuttingen en tuinverblijven

Neem contact met ons op

  Producten: