Tuinhuis Utrecht met overkapping


Op maat gemaakt aan de hand van uw wensen.

Wilt u een tuinhuis met terrasoverkapping in uw tuin in Utrecht? Wij maken tuinhuizen op maat in het materiaal en de kleur zoals u dat wilt. Het tuinhuis zullen wij ontwerpen in overleg met u, na goedkeuring zullen wij dit ontwikkelen en plaatsen in uw tuin. Wij hebben een aantal standaard tuinhuizen, dit kunnen wij volledig aanpassen naar uw wensen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: geen opslagruimte of juist een grotere opslagruimte, glazen schuifdeuren of een houten hek aan de voor- en zijkant etc. Hieronder kunt u onze eigen lijn tuinhuizen bekijken:

Modulair tuinverblijf Maria:

 • Moderne uitstraling
 • Strak uitgevoerd met verticale wanden
 • In meerdere kleuren leverbaar
 • In elke maat leverbaar

 

Modulair tuinverblijf Monique:

 • Robuuste uitstraling
 • Verticale of horizontale wanden
 • In meerdere kleuren leverbaar
 • In elke maat leverbaar

 

Modulair tuinverblijf Marleen:

 • Robuust en modern
 • Staanders en ringbalk 20x20 cm of 15x15 cm
 • In meerdere kleuren leverbaar
 • In elke gewenste maat leverbaar
 • Verticale of horizontale wanden

De voordelen van een tuinhuis in Utrecht

Zit u erover na te denken om een tuinhuis met of zonder overkapping in uw tuin te laten ontwikkelen en plaatsen? Wij geven u vijf voordelen die een tuinhuis u kan bieden in uw tuin:

 1. Voor iedere tuin een passende tuinhuis: wij maken een tuinhuis op maat en in de stijl zoals u dat wil zodat het tuinhuis precies in uw tuin past.
 2. Niet weersafhankelijk om buiten te kunnen zitten: bij zowel goed als slecht weer kunt u buiten zitten. Wanneer het koud is maakt u het op temperatuur met een kacheltje of een plaid en bij hoge temperaturen is er altijd een schaduwplek.
 3. Tuinmeubels en tuinkussens kunnen buiten blijven staan: geen gesleep met het opbergen van tuinkussens wanneer er een wolkbreuk ontstaat want de tuinmeubels en tuinkussens staan droog.
 4. Extra opbergruimte: in een tuinhuis is er genoeg ruimte voor het opbergen van onder andere gereedschap waardoor de tuin mooi opgeruimd blijft.
 5. Sfeer: kleedt het aan met leuke lampjes en andere accessoires en u creëert een gezellige sfeer.

Hele tuin aanpakken?

Mocht u denken; we gaan de hele tuin aanpakken, dan kunnen wij u niet alleen helpen aan een tuinhuis maar wij plaatsen ook (luxe) schuttingen. U kunt kiezen uit verschillende mogelijkheden qua schermen en houtsoorten. De houtsoorten die wij standaard gebruiken zijn: Geïmpregneerd Grenen, Douglas/Lariks, WaxedWood en Hardhout. Wij vinden het belangrijk dat de schutting van hoge kwaliteit en makkelijk in onderhoud is daarom werken wij uitsluitend met geschaafd hout en een gladde betonpaal en betonplaat.

Aan de slag met het tuinhuis in Utrecht

Kunt u niet meer wachten met het tuinhuis in uw tuin in Utrecht? Dat snappen wij helemaal! Wij gaan dan ook graag direct voor u aan de slag. Neem vrijblijvend contact met ons op door te bellen, mailen of het contactformulier in te vullen.

blank Tuinhuisjes worden op maat gemaakt aan de hand van uw wensen
 
blank  Ruime keuze uit verschillende materialen, kleuren en houtsoorten
 
blank  Van het ontwerpen tot het plaatsen kunt u bij ons terecht
 
blank  Wij zijn dé specialist als het gaat om tuinhuisjes.

Ons werkgebied

Wilt u een tuinhuis laten plaatsen, maar woont u niet in Utrecht? Wij werken op verschillende locaties door heel Nederland. U kunt ons inschakelen in de gebieden AlmereApeldoorn, Arnhem, Deventer, Dronten, Kampen, Lelystad, Meppel, of Zwolle.

Neem contact met ons op

  Producten: