Overkapping Deventer

Op maat gemaakt, geleverd en geplaatst in heel Nederland.

Wilt u een overkapping laten plaatsen in Deventer? Dan helpen wij u graag verder. Bij GardenBuildings plaatsen wij al jaren overkappingen en terrasoverkappingen door heel Nederland. Onze gespecialiseerde werknemers beschikken over de juiste ervaring om u te helpen met het ontwerpen en plaatsen van uw overkapping.

Schakel ons in voor het plaatsen van uw nieuwe overkapping, en samen transformeren wij uw tuin.

Voordelen van terrasoverkapping in Deventer

Als u van plan bent om een terrasoverkapping te plaatsen in Deventer, dan kunt u gebruikmaken van de vele voordelen die een overkapping te bieden heeft. De voordelen die een overkapping te bieden heeft zijn onder andere:

 1. Rustgevend: Door middel van een terrasoverkapping heeft u een plek waar u tot rust kunt komen in uw tuin. Als u even aan alle hectiek van uw huis wilt ontsnappen, dan kunt u in uw terrasoverkapping gaan zitten en weer tot rust komen.
 2. Uitbreiding van leefruimte: Met een terrasoverkapping verlengt u de bruikbare ruimte van uw huis. De overkapping kunt u gebruiken voor diverse toepassingen zoals opslag, hobbykamer of een rustgevende zitplek.
 3. Altijd droog: Het grootste voordeel van een terrasoverkapping is dat u altijd droog zit, ook wanneer het regent. U bent niet meer afhankelijk van het weer en kunt genieten van de natuur wanneer u dat wilt.
 4. Verhoog de waarde van uw woning: Door het plaatsen van een terrasoverkapping verhoogt u ook de waarde van uw huis. Potentiële kopers zien een overkapping vaak als een aantrekkelijk kenmerk bij het aanschaffen van een huis.

Verschillende soorten overkappingen

Wij hebben een divers assortiment van standaard overkappingen die wij plaatsen. Onze standaard overkappingen zijn beschikbaar in verschillende stijlen, formaten, kleuren en afwerkingen. Door ons diverse assortiment is er altijd een overkapping die voldoet aan uw voorkeuren en smaak. Hieronder staan een 

Hieronder staan enkele overkappingen die wij in ons standaard assortiment hebben.

Als er in het standaard assortiment niets tussen zit wat voldoet aan uw smaak, dan het altijd mogelijkheid om een overkapping op maat te laten maken. Met een overkapping op maat kunt u uw wensen en eisen laten verwerken in het ontwerp.

Modulair tuinverblijf Maria:

 • Moderne uitstraling
 • Strak uitgevoerd met verticale wanden
 • In meerdere kleuren leverbaar
 • In elke maat leverbaar

Modulair tuinverblijf Monique:

 • Robuuste uitstraling
 • Verticale of horizontale wanden
 • In meerdere kleuren leverbaar
 • In elke maat leverbaar

Modulair tuinverblijf Marleen:

 • Robuust en modern
 • Staanders en ringbalk 20x20 cm of 15x15 cm
 • In meerdere kleuren leverbaar
 • In elke gewenste maat leverbaar
 • Verticale of horizontale wanden

Eerder geplaatste overkappingen

Om u een beeld te geven wat er allemaal mogelijk is, kunt u hieronder een kijkje nemen bij onze eerder geplaatste overkappingen. Zit er iets bij naar uw wens? Of heeft u wat anders in gedachten? Neem vrijblijvend contact met ons op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Veelgestelde vragen over een overkapping in Deventer

In principe komen we altijd. Mochten de weersomstandigheden zeer slecht zijn, zoals vorst in de grond of zware regenval, dan kan het zijn dat we het plaatsen moeten uitstellen. Indien mogelijk geven wij dit tijdig aan, anders wordt dit ter plekke overlegd.

U bent ten alle tijde zelf verantwoordelijk voor kabels en/of leidingwerk. U dient eventuele aanwezigheid hiervan vooraf kenbaar te maken. Als u vermoed dat er kabels en/of leidingwerk aanwezig is, raden wij u aan een klic-melding te doen. Hiervoor kunt u terecht bij het Kadaster (www.kadaster.nl/klic/melding).

Op de dag de overkapping of tuinverblijf opgeleverd wordt, ontvangt u onze factuur per e-mail en dient u deze te voldoen bij onze werknemers. Bij voorkeur ontvangen we de betaling per pin, maar natuurlijk mag het ook in contanten. Indien u niet aanwezig kunt zijn bij de oplevering dient de factuur voor afronding van de werkzaamheden per bankoverschrijving te zijn voldaan.

Ons werkgebied

GardenBuildings plaatst naast Deventer ook overkappingen in andere plaatsen door heel Nederland. Als u hulp nodig heeft met uw terrasoverkapping, dan kunt u ons inschakelen in Almere, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Den Haag, Dronten, Emmeloord, Enschede, Leeuwarden, Lelystad, Meppel, Rijswijk, Utrecht en Zwolle.

Ons werkgebied

GardenBuildings plaatst naast Deventer ook overkappingen in andere plaatsen door heel Nederland. Als u hulp nodig heeft met uw terrasoverkapping, dan kunt u ons inschakelen in Almere, Apeldoorn, Arnhem, Den Haag, Dronten, Enschede, Leeuwarden, Lelystad, Meppel, Rijswijk, Utrecht en Zwolle.

Neem contact op voor een overkapping in Deventer

Bent u geïnteresseerd in het plaatsen van een overkapping in Deventer? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de mail, telefoon of contactformulier. Voor vragen over overkappingen of een offerteaanvraag helpen wij u graag verder.

  Overkappingen en veranda's maken wij op maat aan de hand van uw wensen
 
  Ruime keuze uit verschillende materialen, kleuren en houtsoorten
 
  Van het ontwerpen tot het plaatsen van een overkapping kunt u bij ons terecht
 
  Wij zijn dé specialist als het gaat om overkappingen

Neem contact met ons op

  Producten: