Overkapping Enschede

Op maat gemaakt, geleverd en geplaatst in heel Nederland.

Wilt u het liefst het hele jaar buiten zitten in Enschede maar kan dat niet vanwege de regen? Dan is een overkapping of terrasoverkapping misschien wel perfect voor u. Door middel van een overkapping kunt u het hele jaar door droog en comfortabel genieten van de buitenlucht in uw eigen achtertuin.

Wij bij GardenBuildings helpen u graag verder met het plaatsen van uw overkapping. Onze specialisten plaatsen al jaren overkappingen en beschikken over de juiste kennis om u verder te helpen.

Verschillende soorten terrasoverkappingen

Bij GardenBuildings hebben wij een paar standaard overkappingen die aanpasbaar zijn in maat. Onze standaard terrasoverkappingen zijn:

Modulair tuinverblijf Maria

Het modulaire tuinverblijf Maria is een terrasoverkapping met strak uitgevoerde verticale wanden. Een terrasoverkapping met een moderne uitstraling en leverbaar in verschillende kleuren en formaten.

Modulair tuinverblijf Monique

Tuinverblijf Monique is een robuuste overkapping met verticale wanden. Dit moderne tuinverblijf transformeert de uitstraling van uw tuin en is leverbaar in verschillende kleuren en formaten.                                                  

Modulair tuinverblijf Marleen

Als u op zoek bent naar iets moderns en robuusts, dan is het tuinverblijf Marleen perfect voor u. Een prachtige terrasoverkapping gemaakt van strakke horizontale wanden en leverbaar in alle maten en kleuren.                     

Waarom een overkapping in Enschede?

Een overkapping heeft naast een mooie uitstraling ook diverse voordelen waar u gebruik van kunt maken. Een groot voordeel van een overkapping is dat u ook tijdens slecht weer of regen gewoon buiten kunt genieten van de natuur. U bent niet meer afhankelijk van het weer en kunt eindeloos gebruikmaken van uw terrasoverkapping.

Een ander voordeel van een terrasoverkapping is dat deze veelzijdig is. U kunt uw terrasoverkapping gebruiken als zitplek, maar ook als opslag of een extra kamer.

Geplaatste overkappingen  in regio Enschede

Bent u nieuwsgierig geworden naar een overkapping Enschede maar wilt u nog wat ideeën op doen? Neem dan een kijkje bij projecten die wij hiervoor hebben uitgevoerd.

Onze werkgebieden

Wilt u ook graag een moderne overkapping in uw tuin, maar woont u niet in Enschede? Dat is geen probleem! Wij plaatsen onze overkappingen door het hele land. Benader ons voor overkappingen in Almere, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Den Haag, Deventer, Dronten, Emmeloord, Leeuwarden, Lelystad, Meppel, Rijswijk, Utrecht en Zwolle.

Veelgestelde vragen over een overkapping in Enschede

Als wij het hebben over een 21 planken schutting, dan bedoelen wij een scherm met 19 planken verticaal en 2 planken horizontaal. Bij het 23 planken scherm is dit 21 planken verticaal en 2 planken horizontaal. Bij hardhouten schermen word er een extra dwars plank toegepast i.v.m. torderen, dit is respectievelijk een 22 planken en 24 planken scherm.

Op de dag de overkapping opgeleverd wordt, ontvangt u onze factuur per e-mail en dient u deze te voldoen bij onze werknemers. Bij voorkeur ontvangen we de betaling per pin, maar natuurlijk mag het ook in contanten. Indien u niet aanwezig kunt zijn bij de oplevering dient de factuur voor afronding van de werkzaamheden per bankoverschrijving te zijn voldaan.

In principe komen we altijd. Mochten de weersomstandigheden zeer slecht zijn, zoals vorst in de grond of zware regenval, dan kan het zijn dat we het plaatsen moeten uitstellen. Indien mogelijk geven wij dit tijdig aan, anders wordt dit ter plekke overlegd.

Bekijk hier wat anderen over ons zeggen

“Vanmorgen is de nieuwe schutting geplaatst. Eerst leek het me grootspraak dat ze met de lunch al klaar zouden zijn. Het ging immers wel om 30 meter. Maar de mannen hebben super werk geleverd. Heel tevreden over. Dus als je een schutting nodig hebt: Brink Garden Buildings uit Zwolle.
Ook zeer tevreden met het voortraject. Nette, duidelijke offerte en een goede prijs. 's Avonds gemaild en de volgende ochtend om 8:15 al antwoord. Stuk beter dan de conculega waar we eerder mee in gesprek waren. Van te voren is beoordelen moeilijk, dus we hopen dat dit anderen helpt om voor Brink Garden Buildings te kiezen. Niets dan lof!”

Paul LamanNieuwe schutting

“Een super ervaring.

Monique en team hebben service en een prachtige schutting met poort geleverd. Wil je ook een beton-houtschutting? Dan raden wij Brink Gardenbuildings van harte aan. Het was erg gezellig met de mannen, en ze hebben keurig en keihard doorgewerkt. In een ochtend stond deze schutting. Wij zijn er erg blij mee.”

 

Familie BrandenburgNieuwe schutting met poort

“De mannen van Brink Gardenbuildings hebben hier in 1 dag even een schutting neergezet! Naast dat het makkelijk geregeld was qua administratie, werkten de uitvoerende jongens als een trein. Ze zijn op elkaar ingespeeld en houden van aanpakken. Pauzes waren kort, maar lekkere hapjes worden gewaardeerd! 😉
En het resultaat mag er zijn!”

Hermen MuschNieuwe schutting

“Afgelopen maandag en dinsdag 17 en 18 mei zijn bij ons de schuttingen geplaatst, ook bij de buren van ons.(4 huishoudens)
Maandag was het verschrikkelijk rotweer met veel regen, sneu voor de mannen!! We zijn erg blij met de snelheid en proffesionaliteit waarme Nick, Jaron en Tony de schuttingen hebben geplaatst!
Op de dinsdag zijn de deur en 2 poorten op een zeer nette manier geplaatst door Kees en Kaj. Vooral de klantvriendelijkheid, service en de precisie van Kees wil ik graag benadrukken. Chapeau!!
Zo'n medewerker mag je blij mee zijn! Alles met al kunnen wij Brink Gardenbuildings ten zeerste aanraden!
groet Eddy Stoffer”

Eddy StofferNieuwe schutting

Vraag een offerte aan

Voor meer informatie of het aanvragen van een offerte voor een overkapping kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via de mail, telefoon of contactformulier. Wij helpen u graag verder met het plaatsen van een overkapping en het transformeren van uw tuin.

  Schuttingen en tuinverblijven maken wij op maat aan de hand van uw wensen
 
  Ruime keuze uit verschillende materialen, kleuren en houtsoorten
 
  Van het ontwerpen tot het plaatsen kunt u bij ons terecht
 
  Wij zijn dé specialist als het gaat om schuttingen en tuinverblijven

Neem contact met ons op

    Producten: