Tuinhuis Arnhem met overkapping


Heerlijk vertoeven onder het tuinhuis met overkapping.

Wilt u in Arnhem een tuinhuis met overkapping op maat laten maken en laten plaatsen? Wij gaan graag voor u aan de slag! Bij Brink GardenBuildings hebben wij drie standaard tuinhuizen die wij volledig kunnen aanpassen naar uw wensen. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van wanden aan beide kanten van de overkapping, glazen schuifdeuren, een hekje aan de voor- en zijkant, een opbergruimte etc. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om te kiezen voor alleen een tuinhuis, zonder overkapping.

Bekijk hieronder de tuinhuizen met overkapping die wij standaard in ons assortiment hebben en kunnen aanpassen naar uw wens:

Modulair tuinverblijf Maria:

 • Moderne uitstraling
 • Strak uitgevoerd met verticale wanden
 • In meerdere kleuren leverbaar
 • In elke maat leverbaar

 

Modulair tuinverblijf Monique:

 • Robuuste uitstraling
 • Verticale of horizontale wanden
 • In meerdere kleuren leverbaar
 • In elke maat leverbaar

 

Modulair tuinverblijf Marleen:

 • Robuust en modern
 • Staanders en ringbalk 20x20 cm of 15x15 cm
 • In meerdere kleuren leverbaar
 • In elke gewenste maat leverbaar
 • Verticale of horizontale wanden

De voordelen van een tuinhuis

Een tuinhuis met overkapping biedt veel voordelen voor u:

 1. Onder de overkapping zit u droog en bent u niet afhankelijk van het weer waardoor u er het hele jaar door plezier van kunt hebben. Is het wat kouder? Dat probleem is snel opgelost met een kacheltje of lekker plaid.
 2. Mocht er een wolkbreuk ontstaan dan liggen de kussens droog, dat scheelt weer een hoop gesleep!
 3. Een tuinhuis dient als extra opslagruimte zodat u daar spullen in kunt opslaan, zoals gereedschap, tuinspullen, fietsen etc.
 4. Naast een extra opslagruimte, kunt u een tuinhuis ook gebruiken als een kantoor of zitplek met een lekkere stoel om een goed boek te kunnen lezen.
 5. De tuinhuizen met of zonder overkapping maken wij op maat dus alle maten en vormen zijn mogelijk. Heeft u een smalle maar diepe tuin? Of juist een brede tuin? Wij zorgen ervoor dat het perfect past in uw tuin.

Eerder geplaatste tuinhuizen in Arnhem en omgeving

Om wat ideeën op te kunnen doen voor een tuinhuis in uw tuin, zou eens een kijkje kunnen nemen bij de eerder geplaatste tuinhuizen in Arnhem en omgeving. U ziet hier verschillende soorten overkappingen wat wellicht ook mogelijk is in uw tuin. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken door ons te bellen of te mailen.

Veelgestelde vragen over een tuinhuis in Arnhem

Dit is mogelijk, wij zijn echter niet verantwoordelijk voor de eventuele schade. Daarnaast is het mogelijk dat wij een meerprijs berekenen aangezien dit de werkzaamheden zal vertragen. Verder is het een voorwaarde dat er voldoende ruimte is om met lange en zware materialen en gereedschappen van voordeur naar achterdeur te lopen. Tot slot adviseren wij u de vloer af te dekken.

Op de dag de overkapping of tuinverblijf opgeleverd wordt, ontvangt u onze factuur per e-mail en dient u deze te voldoen bij onze werknemers. Bij voorkeur ontvangen we de betaling per pin, maar natuurlijk mag het ook in contanten. Indien u niet aanwezig kunt zijn bij de oplevering dient de factuur voor afronding van de werkzaamheden per bankoverschrijving te zijn voldaan.

Brink GardenBuildings probeert altijd tussen 07.00 en 08.00 uur aanwezig te zijn. Mocht dit anders zijn, dan wordt dat met u afgestemd.

Ons werkgebied

Naast dat wij u graag helpen in Arnhem met het plaatsen van uw tuinhuis, Werken wij op verschillende locaties in het land. Wij helpen u graag met het plaatsen van uw tuinhuis. Onze werkgebieden zijn Almere, Amersfoort, Apeldoorn, Den Haag, Deventer, Dronten, Emmeloord, Kampen, Lelystad, Meppel, Utrecht en Zwolle.

Aan de slag met GardenBuildings

Wilt u een tuinhuis met of zonder overkapping in uw tuin in Arnhem? Bel of mail ons vandaag nog en wij gaan voor uw aan de slag. Heeft u nog vragen of wilt u graag meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij geven persoonlijk advies.

  Tuinhuizen maken wij op maat aan de hand van uw wensen
 
  Ruime keuze uit verschillende materialen, kleuren en houtsoorten
 
  Van het ontwerpen tot het plaatsen kunt u bij ons terecht
 
  Wij zijn dé specialist als het gaat om tuinhuizen met of zonder overkapping

Neem contact met ons op

  Producten: