Tuinhuis Dronten


Tuinhuis met terrasoverkapping maken wij op maat aan de hand van uw wensen

Een tuinhuis of blokhut heeft ontzettend veel voordelen! Heeft u een feestje georganiseerd en begint het net te regenen? Voor u geen probleem want door het tuinhuis met terrasoverkapping zit u altijd droog. Maak het lekker warm met een terrasverwarmer en iedereen zit er lekker comfortabel bij. Daarnaast heeft een tuinhuis in Dronten nog meer voordelen want heeft u even geen zin om in de zon te zitten? Onder de overkapping van het tuinhuis heeft u een lekker koel plekje. Of wilt u graag wat meer opslagruimte? Een tuinhuis is ideaal om spullen in op te bergen.

Wij maken graag voor u een tuinhuis of blokhut op maat zodat het alles bevat wat u wenst. Bekijk hier onze mogelijkheden.

Tuinhuis met overkapping op maat gemaakt in Dronten

Wilt u het tuinhuis of blokhut met terrasoverkapping gebruiken als opslagruimte voor spullen zoals gereedschap, tuinkussens of dozen? Of wilt u van het tuinhuis een plek maken voor uzelf waar u een boek kan lezen of aan het werk kunt? Wij ontwerpen, ontwikkelen en plaatsen tuinhuizen met overkapping in iedere soort en maat zodat het tuinhuis volledig naar wens wordt.

Wij hebben een aantal standaard tuinhuizen met terrasoverkappingen die wij kunnen maken in de maat en kleur zoals u het wil. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Modulair tuinverblijf Maria:

 • Moderne uitstraling
 • Strak uitgevoerd met verticale wanden
 • In meerdere kleuren leverbaar
 • In elke maat leverbaar

 

Modulair tuinverblijf Monique:

 • Robuuste uitstraling
 • Verticale of horizontale wanden
 • In meerdere kleuren leverbaar
 • In elke maat leverbaar

 

Modulair tuinverblijf Marleen:

 • Robuust en modern
 • Staanders en ringbalk 20x20 cm of 15x15 cm
 • In meerdere kleuren leverbaar
 • In elke gewenste maat leverbaar
 • Verticale of horizontale wanden

Tuin renoveren in Dronten?

Wilt u niet alleen een tuinhuis met terrasoverkapping laten plaatsen maar eigenlijk de hele tuin aanpakken? Wij zijn ook gespecialiseerd in het plaatsen van (luxe) schuttingen in Dronten.

Wij werken met geschaafd hout. Dat geeft een luxe en mooie uitstraling aan de schutting en het is eenvoudig schoon te maken. Wij maken gebruik van verschillende houtsoorten: Geïmpregneerd Grenen, Douglas/Lariks, WaxedWood en Hardhout. Daarnaast is het ook mogelijk om design schuttingen te laten plaatsen. Een schutting heeft veel praktische voordelen maar het is natuurlijk een leuke bijkomstigheid als de schutting past bij de tuin. Daar kunnen wij voor zorgen!

Veelgestelde vragen over een tuinhuis in Dronten

Zit er een FSC keurmerk op jullie houten delen?

Ja, al het door ons geleverde houtwerk heeft het FSC keurmerk

Wanneer krijg ik de factuur?

Op de dag de veranda opgeleverd wordt, ontvangt u onze factuur per e-mail en dient u deze te voldoen bij onze werknemers. Bij voorkeur ontvangen we de betaling per pin, maar natuurlijk mag het ook in contanten. Indien u niet aanwezig kunt zijn bij de oplevering dient de factuur voor afronding van de werkzaamheden per bankoverschrijving te zijn voldaan.

Mijn tuin is niet bereikbaar via de achterzijde; er zal door het huis geleverd moeten worden. Kan dat?

Dit is mogelijk, wij zijn echter niet verantwoordelijk voor de eventuele schade. Daarnaast is het mogelijk dat wij een meerprijs berekenen aangezien dit de werkzaamheden zal vertragen. Verder is het een voorwaarde dat er voldoende ruimte is om met lange en zware materialen en gereedschappen van voordeur naar achterdeur te lopen. Tot slot adviseren wij u de vloer af te dekken.

Ons werkgebied


Dronten is één van de vele steden waar Garden Buildings actief is. U kunt ons vinden in AlmereApeldoorn, Arnhem, Deventer, Lelystad, Kampen, Meppel, Utrecht en Zwolle. Wij staan in al onze werkgebieden klaar om u te helpen met uw tuinhuis.

Schakel Garden Buildings in

Wij gaan graag aan de slag om in uw tuin in Dronten een tuinhuis of blokhut met terrasoverkapping te plaatsen. Neem vrijblijvend contact met ons op om uw wensen door te nemen. Bel, mail of vul het contactformulier in en wij reageren zo spoedig mogelijk!

  Schuttingen, tuinhuizen en blokhutten maken wij op maat aan de hand van uw wensen

  Ruime keuze uit verschillende materialen, kleuren en houtsoorten

  Van het ontwerpen tot het plaatsen kunt u bij ons terecht

  Wij zijn dé specialist in schuttingen en tuinhuizen met terrasoverkapping

Neem contact met ons op

  Producten: