Tuinhuis Dronten


Tuinhuis met terrasoverkapping maken wij op maat aan de hand van uw wensen

Een tuinhuis of blokhut heeft ontzettend veel voordelen! Heeft u een feestje georganiseerd en begint het net te regenen? Voor u geen probleem want door het tuinhuis met terrasoverkapping zit u altijd droog. Maak het lekker warm met een terrasverwarmer en iedereen zit er lekker comfortabel bij. Daarnaast heeft een tuinhuis in Dronten nog meer voordelen want heeft u even geen zin om in de zon te zitten? Onder de overkapping van het tuinhuis heeft u een lekker koel plekje. Of wilt u graag wat meer opslagruimte? Een tuinhuis is ideaal om spullen in op te bergen.

Wij maken graag voor u een tuinhuis of blokhut op maat zodat het alles bevat wat u wenst. Bekijk hier onze mogelijkheden.

Tuinhuis met overkapping op maat gemaakt in Dronten

Wilt u het tuinhuis of blokhut met terrasoverkapping gebruiken als opslagruimte voor spullen zoals gereedschap, tuinkussens of dozen? Of wilt u van het tuinhuis een plek maken voor uzelf waar u een boek kan lezen of aan het werk kunt? Wij ontwerpen, ontwikkelen en plaatsen tuinhuizen met overkapping in iedere soort en maat zodat het tuinhuis volledig naar wens wordt.

Wij hebben een aantal standaard tuinhuizen met terrasoverkappingen die wij kunnen maken in de maat en kleur zoals u het wil. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Modulair tuinverblijf Maria:

 • Moderne uitstraling
 • Strak uitgevoerd met verticale wanden
 • In meerdere kleuren leverbaar
 • In elke maat leverbaar

 

Modulair tuinverblijf Monique:

 • Robuuste uitstraling
 • Verticale of horizontale wanden
 • In meerdere kleuren leverbaar
 • In elke maat leverbaar

 

Modulair tuinverblijf Marleen:

 • Robuust en modern
 • Staanders en ringbalk 20x20 cm of 15x15 cm
 • In meerdere kleuren leverbaar
 • In elke gewenste maat leverbaar
 • Verticale of horizontale wanden

Tuin renoveren in Dronten?

Wilt u niet alleen een tuinhuis met terrasoverkapping laten plaatsen maar eigenlijk de hele tuin aanpakken? Wij zijn ook gespecialiseerd in het plaatsen van (luxe) schuttingen in Dronten.

Wij werken met geschaafd hout. Dat geeft een luxe en mooie uitstraling aan de schutting en het is eenvoudig schoon te maken. Wij maken gebruik van verschillende houtsoorten: Geïmpregneerd Grenen, Douglas/Lariks, WaxedWood en Hardhout. Daarnaast is het ook mogelijk om design schuttingen te laten plaatsen. Een schutting heeft veel praktische voordelen maar het is natuurlijk een leuke bijkomstigheid als de schutting past bij de tuin. Daar kunnen wij voor zorgen!

Ons werkgebied

Dronten is één van de vele steden waar Garden Buildings actief is. U kunt ons vinden in Almere, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Lelystad, Kampen, Utrecht en Zwolle. Wij staan in al onze werkgebieden klaar om u te helpen met uw tuinhuis.

Schakel Garden Buildings in

Wij gaan graag aan de slag om in uw tuin in Dronten een tuinhuis of blokhut met terrasoverkapping te plaatsen. Neem vrijblijvend contact met ons op om uw wensen door te nemen. Bel, mail of vul het contactformulier in en wij reageren zo spoedig mogelijk!

blank  Schuttingen, tuinhuizen en blokhutten maken wij op maat aan de hand van uw wensen

blank  Ruime keuze uit verschillende materialen, kleuren en houtsoorten

blank  Van het ontwerpen tot het plaatsen kunt u bij ons terecht

blank  Wij zijn dé specialist in schuttingen en tuinhuizen met terrasoverkapping

Neem contact met ons op

  Producten: