Overkapping Leeuwarden


Op maat gemaakt, geleverd en geplaatst in heel Nederland.

In Leeuwarden kunt u vast genieten van een heerlijke maaltijd of drankje in uw tuin. Helaas kan slecht weer dit genot bederven. Daar hebben wij gelukkig een oplossing voor: een overkapping!

Wilt u een overkapping of veranda in Leeuwarden laten plaatsen? Dat begrijpen wij want de voordelen hiervan zijn eindeloos! Bij Garden Buildings bent u zeker aan het goede adres voor het laten plaatsen van een kwalitatieve overkapping. Wij maken de overkapping op maat zoals u dat wilt en wij plaatsen dit op locatie.

Voordelen van een veranda in Leeuwarden

Met een overkapping kunt u het hele jaar door van uw terras genieten, ongeacht het weer. Of het nu regent, waait of de zon schijnt, wij kunnen de overkapping zo maken zodat het u beschermt tegen alle weersomstandigheden zodat het u een comfortabele plek biedt om te kunnen zitten. Daarnaast biedt het u nog meer voordelen:

 1. Verhoogd comfort bij zonlicht: in de zomer kan het in de zon erg warm worden. Een veranda biedt schaduw en beschermt tegen direct zonlicht waardoor u langer buiten kan zitten zonder last te hebben van de warmte of vervelende zonnestralen.
 2. Meer leefruimte: een overkapping vergroot de leefruimte van uw huis en het biedt een plek waar u kunt eten, ontspannen of zelfs te werken.
 3. Waarde verhoging van uw woning: een overkapping is een toevoeging aan uw woning waardoor het de waarde van uw woning ook verhoogd.
 4. Veelzijdigheid: de overkapping kunnen wij maken in allerlei soorten stijlen, maten en materialen waardoor het altijd past bij uw smaak en woning.
 5. Toevoeging van privacy: het kan ook dienen als privacy scherm tegen directe inkijk van buren of andere voorbijgangers.
 6. Waardebehoud van tuinmeubels: de tuinmeubels staan droog en afgeschermd onder de overkapping waardoor u ze minder vaak hoeft te vervangen.

Overkapping in Leeuwarden gemaakt door Garden Buildings

Onze overkappingen worden gemaakt van hoogwaardige, onderhoudsvrije materialen en zijn ontworpen om lang mee te kunnen gaan. Wij hebben een groot aanbod in overkappingen omdat wij ze zelf op maat maken, in alle soorten. Van een eenvoudige terrasoverkapping tot een luxe veranda, wij kunnen een overkapping maken voor ieder budget en smaak.

Zo is het mogelijk om aan de veranda glazen schuifdeuren toe te voegen zodat u bij regen en wind, droog zit. In de zomer kunt u deze glazen schuifdeuren open zetten zodat u kunt genieten van het mooie weer en onder de overkapping kunt afkoelen door de schaduw.

In ons assortiment hebben wij een aantal standaard overkappingen: het tuinverblijf Maria, Monique en Marleen. Deze standaard overkappingen kunnen wij helemaal maken zoals u dat wilt, dus bijvoorbeeld met glazen schuifdeuren.

Modulair tuinverblijf Maria:

 • Moderne uitstraling
 • Strak uitgevoerd met verticale wanden
 • In meerdere kleuren leverbaar
 • In elke maat leverbaar

Modulair tuinverblijf Monique:

 • Robuuste uitstraling
 • Verticale of horizontale wanden
 • In meerdere kleuren leverbaar
 • In elke maat leverbaar

Modulair tuinverblijf Marleen:

 • Robuust en modern
 • Staanders en ringbalk 20x20 cm of 15x15 cm
 • In meerdere kleuren leverbaar
 • In elke gewenste maat leverbaar
 • Verticale of horizontale wanden

Eerder geplaatste overkappingen

Om u een beeld te geven wat er allemaal mogelijk is, kunt u hieronder een kijkje nemen bij onze eerder geplaatste overkappingen. Zit er iets bij naar uw wens? Of heeft u wat anders in gedachten? Neem vrijblijvend contact met ons op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

De hele tuin in Leeuwarden aanpakken?

Heeft u plannen om de hele tuin in Leeuwarden aan te pakken? Wij kunnen u niet alleen helpen bij een veranda maar wij kunnen ook een tuinhuis op maat maken of een opslagruimte toevoegen aan de overkapping. Daarnaast plaatsen wij ook (luxe) schuttingen in Leeuwarden. Hierbij zijn er verschillende mogelijkheden qua schermen en houtsoorten. De standaard houtsoorten die wij hiervoor gebruiken zijn Geïmpregneerd Grenen, Douglas/Lariks, WaxedWood en Hardhout. De schutting is van hoge kwaliteit en gemakkelijk te onderhouden want het is gemaakt van geschaafd hout met een gladde betonpaal en betonplaat.

Ons werkgebied

U kunt op ons vertrouwen voor het plaatsen van uw overkapping in Leeuwarden, daarnaast kunt u ons ook inschakelen voor opdrachten in andere gebieden van het land. Vanuit al onze werkgebieden helpen wij u graag met het plaatsen van uw overkapping. Onze werkgebieden zijn Almere, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Den Haag, Deventer, Dronten, Emmeloord, Enschede, Lelystad, Utrecht en Zwolle.

Neem contact op voor een overkapping in Leeuwarden

U kunt vrijblijvend een offerte bij ons opvragen. Wij nemen z.s.m. contact met u op om uw ideeën te bespreken. Heeft u vragen over een overkapping in Leeuwarden? Bel, mail of vul het contactformulier in en wij beantwoorden graag uw vragen. GardenBuildings, dé specialist voor een overkapping of veranda in Leeuwarden!

  Overkappingen en veranda's maken wij op maat aan de hand van uw wensen
 
  Ruime keuze uit verschillende materialen, kleuren en houtsoorten
 
  Van het ontwerpen tot het plaatsen van een overkapping kunt u bij ons terecht
 
  Wij zijn dé specialist als het gaat om overkappingen

Neem contact met ons op

  Producten:

  Veelgestelde vragen over een overkapping in Leeuwarden

  In principe komen we altijd. Mochten de weersomstandigheden zeer slecht zijn, zoals vorst in de grond of zware regenval, dan kan het zijn dat we het plaatsen moeten uitstellen. Indien mogelijk geven wij dit tijdig aan, anders wordt dit ter plekke overlegd.

  U bent ten alle tijde zelf verantwoordelijk voor kabels en/of leidingwerk. U dient eventuele aanwezigheid hiervan vooraf kenbaar te maken. Als u vermoed dat er kabels en/of leidingwerk aanwezig is, raden wij u aan een klic-melding te doen. Hiervoor kunt u terecht bij het Kadaster (www.kadaster.nl/klic/melding).

  Normaal gesproken ontvangt u binnen enkele minuten een bevestiging van uw aanvraag per e-mail. Hebt u geen email ontvangen, controleer dan eerst de map "spam" of "ongewenste mail".  Soms word deze email gezien als ongewenst.