Tuinhuis Apeldoorn


Een heerlijke zomerplek onder het tuinhuis met overkapping

Een tuinhuis of blokhut met terrasoverkapping in Apeldoorn zorgt voor extra opslagruimte voor onder andere tuingereedschap, fietsen, zitkussens, eventueel buitenspeelgoed van kinderen etc. Aan het tuinhuis kunt u een overkapping maken zodat u naast opslagruimte, ook een schaduwrijk terras heeft. GardenBuildings maakt de tuinhuizen in elke soort en maat. U kunt dus zelf bepalen hoe de tuinhuis eruit moet komen te zien!

Wat zijn de voordelen van een tuinhuis in Apeldoorn?

Een tuinhuis met terrasoverkapping in Apeldoorn zorgt voor vakantiegevoel in uw eigen tuin en het biedt u meer voordelen:

 1. Een tuinhuis of blokhut is erg makkelijk als extra opslagruimte maar een tuinhuis hoeft u niet alleen te gebruiken voor het opslaan van spullen, want u kunt het ook gebruiken als plek om tot rust te komen of voor een gezellige zitplek op regenachtige zomerdagen. Een tuinhuis is in te richten met een lekkere stoel en een gezellig vloerkleed. Het resultaat wordt een fijne zitplek.
 2. De zomers in Nederland zijn erg wisselvallig, het kan veel regenen en koud zijn. Een tuinhuis met terrasoverkapping zorgt ervoor dat u langer van de zomer kan genieten omdat u droog en warm zit.
 3. De tuinmeubelen gaan een stuk langer mee doordat ze overdekt staan. De zitkussens kunnen blijven liggen want u hoeft hier niet te slepen wanneer er een wolkbreuk ontstaat.
 4. In veel tuinen kan een tuinhuis of blokhut geplaatst worden. Wij maken ze op maat dus alle vormen zijn mogelijk. Heeft u een smalle, diepe tuin of wilt u juist een tuinhuis die over de volledige breedte van de tuin komt te staan? Wij maken het tuinhuis zodat dit perfect in uw tuin staat.

Voor welke tuinhuis met overkapping in Apeldoorn gaat u?

Voor een tuinhuis in Apeldoorn is er ontzettend veel mogelijk. Wij hebben onze eigen lijn, deze kunnen wij helemaal aanpassen naar uw wensen. Dat kan zijn zonder of juist met een terrasoverkapping, alleen een opslagruimte of een groot zitgedeelte:

Modulair tuinverblijf Maria:

 • Moderne uitstraling
 • Strak uitgevoerd met verticale wanden
 • In meerdere kleuren leverbaar
 • In elke maat leverbaar

 

Modulair tuinverblijf Monique:

 • Robuuste uitstraling
 • Verticale of horizontale wanden
 • In meerdere kleuren leverbaar
 • In elke maat leverbaar

 

Modulair tuinverblijf Marleen:

 • Robuust en modern
 • Staanders en ringbalk 20x20 cm of 15x15 cm
 • In meerdere kleuren leverbaar
 • In elke gewenste maat leverbaar
 • Verticale of horizontale wanden

Bekijk onze eerder geplaatste tuinhuizen in Apeldoorn

Al veel tuinhuizen en blokhutten in Apeldoorn gingen u voor. Bekijk hieronder onze eerder geplaatste projecten zodat u wat ideeën op kunt doen. Wilt u graag weten wat er bij u mogelijk is? Bel, mail of vul het contactformulier vrijblijvend in. Wij denken graag met u mee over een perfecte tuinhuis in Apeldoorn.

Waar kunt u ons vinden?

U kunt ons altijd vinden in Apeldoorn, Daarnaast werken wij ook op andere locaties door heel Nederland. Onze werkgebieden zijn Almere, Arnhem, Deventer, Dronten, Kampen, Lelystad, Meppel, Utrecht en Zwolle. Vanaf al onze locaties helpen wij u graag met uw tuinhuis.

Stel uw vraag

Naast het plaatsen van tuinhuizen met een overkapping kunt u bij ons ook terecht voor het plaatsen van hekwerken en schuttingen in Apeldoorn. Wilt u graag meer informatie of heeft u een vraag? Vul ons contactformulier in, bel of mail ons. Wij beantwoorden graag uw vragen over de tuinhuis in Apeldoorn.

blank  Tuinhuizen maken wij op maat aan de hand van uw wensen
blank  Ruime keuze uit verschillende materialen, kleuren en houtsoorten
blank  Van het ontwerpen tot het plaatsen kunt u bij ons terecht
blank  Wij zijn dé specialist in tuinhuizen met of zonder terrasoverkapping

Neem contact met ons op

  Producten: