Tuinhuis met overkapping Meppel

Op maat gemaakt aan de hand van uw wensen.

Bent u op zoek naar een tuinhuis met overkapping in Meppel? Dan is GardenBuildings de juiste partij voor u. Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van tuinhuizen met of zonder overkapping. Wij maken tuinhuizen op maat naar uw wensen. Bent u op zoek naar meer opslagruimte en een plek waar u tot rust kunt komen? Dan is een tuinhuis met overkapping perfect voor u.

Modulaire tuinhuizen

Naast dat u een tuinhuis helemaal zelf kunt ontwerpen, kunt u ook gebruikmaken van een tuinhuis dat wij al standaard in het assortiment hebben. De tuinhuizen met overkapping die wij standaard in ons assortiment hebben zijn:

Modulair tuinverblijf Maria:

Een tuinverblijf met een moderne uitstraling en strak uitgevoerde verticale wanden. Dit tuinverblijf is leverbaar in verschillende maten en kleuren.                                                                                                                                                                          

Modulair tuinverblijf Monique:

Tuinverblijf Monique maakt gebruik van verticale wanden met een robuuste uitstraling. Het tuinhuis is verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten, zodat er altijd een tuinhuis is dat bij uw tuin past.                                            

Modulair tuinverblijf Marleen:

Het modulaire tuinverblijf Marleen is een modern tuinhuis met een robuuste uitstraling. Het verblijf is leverbaar in verschillende kleuren en maten. Het verblijf is opgebouwd met verticale wanden met staanders en ringbalken van 20x20cm of 15x15cm.

Bekijk eerder geplaatste tuinhuizen in de omgeving Meppel

Tuinhuizen komen in verschillende soorten en maten. Om u een beetje inspiratie te geven, kunt u een kijkje nemen bij eerder geplaatste tuinhuizen. GardenBuildings heeft hun klanten door heel Nederland blij gemaakt met verschillende soorten tuinhuizen, en nu kunt u ons ook inschakelen in Meppel.

Onze reviews waar we trots op zijn

Wij vinden het belangrijkste dat de klant tevreden is. Wij zijn dan ook trots op de leuke reviews die wij mogen ontvangen. Hieronder kunt u een aantal van onze reviews bekijken:

“Eergisteren, gisteren en vandaag hebben de vakmensen van Brink Gardenbuildings onze op maat gemaakte veranda gemaakt. Wat een toppers!!! Wij zijn echt enorm blij met het resultaat. Vriendelijke vakmensen die weten wat ze doen!! Betaalbaar en echt enorm goed. Wij zijn super tevreden en enorm blij met het resultaat, en raden jullie vanaf nu aan iedereen aan. Bedankt!!! Groetjes Emiel en Suzanne Pruik”

SuzanneNieuwe veranda

Zeer tevreden over dit bedrijf dit in alle opzichten. Uitgebreide o.a. uitleg welk materiaal, suggesties, ideeën. Prettig beleefde en professionele werklieden. Erg blij met het prachtige hekwerk voor en achter. Zou andere mensen dit bedrijf zeker aanbevelen omdat men beloofd wat men zegt dus een dikke 5 sterren van mij !”

Monique KlinkNieuwe schutting

“De mannen van Brink Gardenbuildings hebben hier in 1 dag even een schutting neergezet! Naast dat het makkelijk geregeld was qua administratie, werkten de uitvoerende jongens als een trein. Ze zijn op elkaar ingespeeld en houden van aanpakken. Pauzes waren kort, maar lekkere hapjes worden gewaardeerd! 😉 En het resultaat mag er zijn!”

Hermen MuschNieuwe schutting

“Nick en Ryan waren zeer attent, buitengewoon professioneel en super snel. Ze hebben fantastisch werk geleverd. De communicatie met Brink Gardenbuildings was uitstekend, Monique heeft me zeer veel geholpen, daar ben ik heel dankbaar voor.”

Pat Bon JoviNieuwe veranda

Ons werkgebied

Naast Meppel kunt u ons ook inschakelen in Almere, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Den Haag, Deventer, Dronten, Emmeloord, Enschede, Lelystad, Kampen, Utrecht en Zwolle. Wij helpen u graag met het transformeren van uw tuin.

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via e-mail, telefoon of het contactformulier hieronder.

Wij plaatsen graag uw tuinhuis met overkapping in Meppel

Bent u al enthousiast voor het plaatsen van een tuinhuis met overkapping in Meppel? Wij ook! De gespecialiseerde medewerkers van GardenBuildings zorgen ervoor dat uw tuinhuis er perfect uitziet en dat u er nog langdurig gebruik van kunt maken.

 Tuinhuizen met terrasoverkapping worden op maat gemaakt aan de hand van uw wensen.
 
  Ruime keuze uit verschillende materialen, kleuren en houtsoorten.
 
  Van het ontwerpen tot het plaatsen kunt u bij ons terecht.
 
  Wij zijn dé specialist als het gaat om tuinhuizen.

Neem contact met ons op

    Producten:

    Veelgestelde vragen over een tuinhuis met overkapping in Meppel

    Dit is mogelijk, wij zijn echter niet verantwoordelijk voor de eventuele schade. Daarnaast is het mogelijk dat wij een meerprijs berekenen aangezien dit de werkzaamheden zal vertragen. Verder is het een voorwaarde dat er voldoende ruimte is om met lange en zware materialen en gereedschappen van voordeur naar achterdeur te lopen. Tot slot adviseren wij u de vloer af te dekken.

    U ontvangt van ons een bevestigingsmail met daarin een samenvatting van uw aanvraag. Brink Gardenbuildings zal uw aanvraag controleren en uw een definitieve offerte per mail toe zenden.

    Op de dag de schutting of tuinverblijf opgeleverd wordt, ontvangt u onze factuur per e-mail en dient u deze te voldoen bij onze werknemers. Bij voorkeur ontvangen we de betaling per pin, maar natuurlijk mag het ook in contanten. Indien u niet aanwezig kunt zijn bij de oplevering dient de factuur voor afronding van de werkzaamheden per bankoverschrijving te zijn voldaan.