Veranda Den Haag


Heerlijk vertoeven onder de veranda.

Wilt u een veranda in Den Haag laten plaatsen waar u zowel in de zomer, als in de winter heerlijk kunt vertoeven? Met een veranda heeft u het hele jaar door een fijne en droge plek in uw tuin waar u tot rust kunt komen. Hiernaast heeft een veranda nog zoveel meer voordelen:

Voordelen van een veranda in uw tuin in Den Haag

 1. Extra bergruimte: kiest u voor een veranda met tuinhuis of blokhut? Dan biedt u dat extra opslagruimte voor onder andere tuingereedschap, zitkussens, schoonmaakartikelen en buitenproducten.
 2. Altijd verzekerd van een droge plek: aangezien de zomers in Nederland wisselvallig kunnen zijn, is het fijn om verzekerd te zijn van een droge plek wanneer u een tuinfeest gepland heeft. Ook hoeft u de tuinkussens niet te verplaatsen bij een wolkbreuk.
 3. Gezelligheid in de tuin: een veranda kan aangekleed worden met leuke accessoires zoals een vloerkleed en verlichting zodat u meer sfeer kunt creëren in de tuin.
 4. Snelle plaatsing: onze vakmannen gaan snel en vakkundig te werk zodat u niet lang hoeft te wachten om te genieten van de veranda.
 5. Op maat gemaakt: heeft u specifieke wensen voor uw veranda? Bij GardenBuildings is alles mogelijk. Wij maken de veranda’s op maat naar uw wens.

Veranda in Den Haag op maat gemaakt

Gaat uw voorkeur uit naar een veranda zonder opslagruimte? Of heeft u er liever wel een opslagruimte bij? Wij maken de veranda volledig op maat door ze zelf te ontwerpen, te ontwikkelen en vervolgens te plaatsen. Hieronder ziet u een aantal van onze standaard veranda’s die wij kunnen maken met uw specifieke wensen:

Modulair tuinverblijf Maria:

 • Moderne uitstraling
 • Strak uitgevoerd met verticale wanden
 • In meerdere kleuren leverbaar
 • In elke maat leverbaar

 

Modulair tuinverblijf Monique:

 • Robuuste uitstraling
 • Verticale of horizontale wanden
 • In meerdere kleuren leverbaar
 • In elke maat leverbaar

 

Modulair tuinverblijf Marleen:

 • Robuust en modern
 • Staanders en ringbalk 20x20 cm of 15x15 cm
 • In meerdere kleuren leverbaar
 • In elke gewenste maat leverbaar
 • Verticale of horizontale wanden

Neem een kijkje bij de eerder geplaatste veranda

Wij hebben al veel klanten blij kunnen maken met een veranda in Den Haag en omgeving. Neem een kijkje bij onze eerder geplaatste veranda’s zodat u ideeën op kunt doen. Wilt u graag weten wat er bij u mogelijk is? Wij denken graag met u mee. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Ons werkgebied

Veranda’s worden naast Den Haag ook op andere plekken in Nederland geplaatst. Garden Buildings Werkt in verschillende gebieden waaruit zij tuinen transformeren door heel het land. U kunt ons inschakelen voor uw veranda in Almere, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Lelystad, Utrecht en Zwolle.

Reviews waar wij blij van worden

Ons uitgangspunt is dat onze klanten tevreden zijn met het door ons uitgevoerde werk. Wij worden dan ook erg blij van de positieve reviews die wij mogen ontvangen. Hieronder kunt u een aantal van deze reviews bekijken:


“Heel positief en uiterst correct team van Brink dat bij ons een prachtige overkapping heeft neergezet. De overkapping is nog mooier geworden dan we ons hadden voorgesteld. Super bedankt!”


Martin van den HeuvelNieuwe veranda

“Onze overkapping werd in minder dan twee dagen op zeer zorgvuldige wijze geplaatst. Wat vooral opviel was de manier waarop de medewerkers omgingen met onze tuin, onze toekomstige overkapping en........met elkaar.
Vriendelijke, opgewekte, prima samenwerkende en uitermate netjes werkende mannen die een prachtig stuk werk hebben afgeleverd. Het moet nog wat verder ingericht worden en het nieuwe groen er omheen moet nog wat groeien, maar we zijn er bijzonder blij mee. En vooral ook blij dat we met dit bedrijf in zee zijn gegaan.”


Aad van der ZouwenNieuwe veranda

Vragen over de veranda in Den Haag?

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Bel, mail of vul het contactformulier in. Wij beantwoorden graag uw vragen over de veranda in Den Haag.

blank  Veranda's maken wij op maat aan de hand van uw wensen
 
blank  Ruime keuze uit verschillende materialen, kleuren en houtsoorten
 
blank  Van het ontwerpen tot het plaatsen kunt u bij ons terecht
 
blank  Wij zijn dé specialist als het gaat om veranda's

Neem contact met ons op

  Producten: