Tuinhuis Deventer met overkapping


Op maat gemaakt aan de hand van uw wensen.

Voor een tuinhuis met terrasoverkapping in Deventer moet u bij Brink GardenBuildings zijn. Wij maken tuinhuizen op maat aan de hand van uw wensen. Dat kan bijvoorbeeld zijn met een opslagruimte of alleen een overkapping gedeelte, de overkapping met een hekje of met glazen schuifdeuren, bij ons is er veel mogelijk. Het tuinhuis met terrasoverkapping zullen wij ontwerpen, en na akkoord zullen wij dit ontwikkelen en bij u in de tuin plaatsen.

Wij hebben een aantal standaard tuinhuizen in ons assortiment die wij kunnen aanpassen naar uw wensen, dit kunt u hieronder bekijken:

Modulair tuinverblijf Maria:

 • Moderne uitstraling
 • Strak uitgevoerd met verticale wanden
 • In meerdere kleuren leverbaar
 • In elke maat leverbaar

 

Modulair tuinverblijf Monique:

 • Robuuste uitstraling
 • Verticale of horizontale wanden
 • In meerdere kleuren leverbaar
 • In elke maat leverbaar

 

Modulair tuinverblijf Marleen:

 • Robuust en modern
 • Staanders en ringbalk 20x20 cm of 15x15 cm
 • In meerdere kleuren leverbaar
 • In elke gewenste maat leverbaar
 • Verticale of horizontale wanden
Tuinhuis Deventer

Waarom een tuinhuis in uw tuin in Deventer?

Zit u erover na te denken om een tuinhuis in uw tuin in Deventer te realiseren? Wij geven u aantal voordelen:

 1. Niet weersafhankelijk: om buiten te kunnen zitten bent u niet meer weersafhankelijk want als het regent zit u droog en als het warm is er altijd een schaduwrijke plek.
 2. Geen gesleep met tuinmeubelen en tuinkussens: de tuinkussens liggen droog dus mocht er een wolkbreuk ontstaan dan hoeft u de tuinkussens niet te verplaatsen.
 3. Extra opslag- en bergruimte: om spullen op te bergen is een tuinhuis een ideale ruimte. Onder andere in de wintermaanden kunnen er tuinkussens worden opgeslagen of gereedschappen en overige tuinspullen.
 4. Snelle plaatsing: wilt u graag op korte termijn genieten van een tuinhuis met terrasoverkapping? Bij ons is er veel mogelijk en het tuinhuis wordt snel en vakkundig geplaatst.
 5. Op maat gemaakt: doordat de tuinhuizen op maat gemaakt worden is er veel mogelijk en is het passend in uw tuin.

Bekijk eerder geplaatste tuinhuizen in Deventer en omgeving

Om wat ideeën op te kunnen doen en te bekijken wat er mogelijk is in uw tuin, kunt u een kijkje nemen bij de eerder geplaatste tuinhuizen. Mocht er wat tussen zitten dat u ook wat lijkt dan kijken wij graag met u mee naar de mogelijkheden.

Veelgestelde vragen over een tuinhuis met terras overkapping in Deventer

Hoe gaat de betaling?

Op de dag de schutting of tuinverblijf opgeleverd wordt, ontvangt u onze factuur per e-mail en dient u deze te voldoen bij onze werknemers. Bij voorkeur ontvangen we de betaling per pin, maar natuurlijk mag het ook in contanten. Indien u niet aanwezig kunt zijn bij de oplevering dient de factuur voor afronding van de werkzaamheden per bankoverschrijving te zijn voldaan.

Ik heb een offerte aangevraagd via de websitecalculator wat is de volgende stap?

U ontvangt van ons een bevestigingsmail met daarin een samenvatting van uw aanvraag. Brink Gardenbuildings zal uw aanvraag controleren en uw een definitieve offerte per mail toe zenden.

Komen jullie ook plaatsen als het regent?

In principe komen we altijd. Mochten de weersomstandigheden zeer slecht zijn, zoals vorst in de grond of zware regenval, dan kan het zijn dat we het plaatsen moeten uitstellen. Indien mogelijk geven wij dit tijdig aan, anders wordt dit ter plekke overlegd.

Onze reviews waar we trots op zijn

Wij vinden het erg belangrijk dat onze klanten tevreden zijn met de diensten die wij hebben geleverd. Wij vinden het dan ook leuk als we positieve reviews mogen ontvangen. Hieronder kunt u een aantal van deze reviews bekijken:

Helemaal blij met onze nieuwe schutting. Snel een offerte ontvangen, afspraak gemaakt en ja hoor "ze" waren conform afspraak vroeg en op tijd. Vakmensen zijn het. Zeer tevreden.

Tonny
Nieuwe schutting

Wij zijn heel blij met onze carport die Brink Gardenbuildings vakkundig heeft gebouwd voor een betaalbare prijs. De communicatie verliep ook heel fijn.

Bauke
Nieuwe Carport

Onze overkapping werd in minder dan twee dagen op zeer zorgvuldige wijze geplaatst. Wat vooral opviel was de manier waarop de medewerkers omgingen met onze tuin, onze toekomstige overkapping en........met elkaar.
Vriendelijke, opgewekte, prima samenwerkende en uitermate netjes werkende mannen die een prachtig stuk werk hebben afgeleverd. Het moet nog wat verder ingericht worden en het nieuwe groen er omheen moet nog wat groeien, maar we zijn er bijzonder blij mee. En vooral ook blij dat we met dit bedrijf in zee zijn gegaan.

Aad
Tuinhuis met overkapping

We zijn super tevreden over de service. Ze waren zeer vriendelijk. Ze werken goed en snel! Binnen 5 uurtjes (rondom) zaten we van open tuin naar beschutte tuin.
Ze staan je via de telefoon/mail snel te woord!
Ik raad hun zeker aan!

JR Kornel
Nieuwe schutting

Wij gaan graag voor u aan de slag!

Kunt u niet meer wachten met het tuinhuis in uw tuin in Deventer? Dat snappen wij helemaal! Wij gaan dan ook graag direct voor u aan de slag. Neem vrijblijvend contact met ons op door te bellen, mailen of het contactformulier in te vullen.

Ons werkgebied


Wilt u een tuinhuis buiten Deventer laten plaatsen? Dat is geen probleem, Garden Buildings plaatst tuinhuizen op verschillende plaatsen in Nederland. De werkgebieden waar u ons kunt inschakelen zijn Almere, Apeldoorn, Arnhem, Dronten, Kampen, Lelystad, Meppel, Utrecht en Zwolle.
 Tuinhuisjes worden op maat gemaakt aan de hand van uw wensen
 
  Ruime keuze uit verschillende materialen, kleuren en houtsoorten
 
  Van het ontwerpen tot het plaatsen kunt u bij ons terecht
 
  Wij zijn dé specialist als het gaat om tuinhuisjes.

Neem contact met ons op

  Producten: