Houten wand overkapping

Een stijlvolle en elegante overkapping

Een houten wand overkapping is ideaal voor u als u op zoek bent naar een stijlvolle maar toch elegante overkapping. Bij GardenBuildings hebben wij jarenlange ervaring met het plaatsen van overkappingen door heel Nederland.

Kiest u ervoor om een houten wand overkapping te plaatsen, dan heeft u de keuze uit verschillende houtsoorten en afwerkingen. Naast hout is er ook de mogelijkheid om een overkapping met glazen schuif- of vaste wanden te laten plaatsen. Met een stijlvolle overkapping heeft u een elegante plek waar u tot rust kunt komen in uw eigen tuin.

Douglas overkapping met glazen (schuif)wand

Een Douglas overkapping met glazen wanden is een perfecte aanwinst voor uw tuin. Deze overkapping combineert de warme uitstraling van Douglas hout met het moderne beeld van de glazen wanden. Als u op zoek bent naar een overkapping die lang meegaat en er ook nog eens modern uitziet, dan is de Douglas overkapping met glazen wanden perfect voor u.

Geniet het hele jaar door van de natuur in uw eigen achtertuin, ook als het regent of sneeuwt. De overkapping heeft diverse toepassingen waar deze voor gebruikt kan worden, zoals zitplek, eethoek of een ruimte waar u uw hobby's kunt uitvoeren.

Veelgestelde vragen over een houten wand overkapping

Hoelaat komen jullie de overkapping plaatsen?

Brink GardenBuildings probeert altijd tussen 07.00 en 08.00 uur aanwezig te zijn. Mocht dit anders zijn, dan wordt dat met u afgestemd.

Wanneer krijg ik de factuur?

Op de dag de overkapping opgeleverd wordt, ontvangt u onze factuur per e-mail en dient u deze te voldoen bij onze werknemers. Bij voorkeur ontvangen we de betaling per pin, maar natuurlijk mag het ook in contanten. Indien u niet aanwezig kunt zijn bij de oplevering dient de factuur voor afronding van de werkzaamheden per bankoverschrijving te zijn voldaan.

Komen jullie ook plaatsen als het regent?

In principe komen we altijd. Mochten de weersomstandigheden zeer slecht zijn, zoals vorst in de grond of zware regenval, dan kan het zijn dat we het plaatsen moeten uitstellen. Indien mogelijk geven wij dit tijdig aan, anders wordt dit ter plekke overlegd.

Houten overkapping met glazen schuifwanden

Een houten overkapping met glazen schuifwanden is ideaal als u op zoek bent naar een elegante overkapping met een moderne uitstraling. Onze houten overkapping met glazen schuifwanden biedt de perfecte balans tussen het warme gevoel van het hout en de openheid van de glazen schuifwanden. Met de mogelijkheid om de glazen wanden te openen of sluiten kunt u in de zomer genieten van het lekkere weer, en in de winter alle wanden dichtdoen om lekker warm onder de overkapping te zitten.

Als u op zoek bent naar een plek om tot rust te komen buiten huis, dan is een houten overkapping ideaal voor u. Als u even de hectiek van uw huis wilt ontvluchten, kunt u rustig onder de overkapping gaan zitten.

Onze werkgebieden

Als u op zoek bent naar een overkapping, of een overkapping met houten wanden, dan kunt u ons inschakelen in Almere, Apeldoorn, Arnhem, Den Haag, Deventer, Dronten, Enschede, Leeuwarden, Lelystad, Meppel, Rijswijk, Utrecht en Zwolle.

Geïnteresseerd in een houten wand overkapping?

Bent u geïnteresseerd in het plaatsen van een houten wand overkapping? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de telefoon, e-mail of contactformulier.

Wij helpen u graag verder met het transformeren van uw tuin.

  Overkappingen maken wij op maat aan de hand van uw wensen
 
  Ruime keuze uit verschillende materialen, kleuren en houtsoorten
 
  Van het ontwerpen tot het plaatsen kunt u bij ons terecht
 
  Wij zijn dé specialist als het gaat om Houten wand overkappingen

Neem contact met ons op

    Producten: