Veranda Apeldoorn


Op maat gemaakt aan de hand van uw wensen.

Met een veranda in Apeldoorn kunt u zowel in de zomer, als in de winter heerlijk vertoeven. Door een veranda zit u bij slecht weer lekker droog en bij mooi weer heeft u een koel plekje in de zomer. Maar, een veranda heeft nog zoveel meer voordelen:

 • met een klein schuurtje aan de veranda heeft u extra opslag- en bergruimte voor uw spullen;

 • u kunt langer en meer van de zomer genieten want u zit droog en warm;

 • geen gesleep met zitkussens wanneer er een wolkbreuk ontstaat;

 • een gezellig en knus plekje;

 • in de koudere maanden maakt u het op een lekkere temperatuur door een houtkacheltje of terrasverwarming.

Veranda in Apeldoorn naar wens gemaakt

Wilt u een veranda met een klein schuurtje? Of wilt u alleen een veranda? Heeft u voorkeur voor een kleur? Hieronder ziet u een aantal foto's van onze standaard veranda's maar wij ontwerpen, ontwikkelen en plaatsen veranda's in elke soort en maat. Mocht u willen weten of uw wensen mogelijk zijn, neem vrijblijvend contact met ons op.

Modulair tuinverblijf Maria:

 • Moderne uitstraling
 • Strak uitgevoerd met verticale wanden
 • In meerdere kleuren leverbaar
 • In elke maat leverbaar

 

Modulair tuinverblijf Monique:

 • Robuuste uitstraling
 • Verticale of horizontale wanden
 • In meerdere kleuren leverbaar
 • In elke maat leverbaar

 

Modulair tuinverblijf Marleen:

 • Robuust en modern
 • Staanders en ringbalk 20x20 cm of 15x15 cm
 • In meerdere kleuren leverbaar
 • In elke gewenste maat leverbaar
 • Verticale of horizontale wanden

Hele tuin aanpakken?

Heeft u op de planning staan om de hele tuin aan te pakken? Wij kunnen u niet alleen helpen met een veranda maar ook met een (eventueel bijpassende) schutting.

De schuttingen in Apeldoorn die wij plaatsen worden gemaakt van hoge kwaliteit waardoor ze lang mooi blijven. De houtsoorten die we hier standaard voor gebruiken zijn: Geïmpregneerd Grenen, Douglas / Lariks, WaxedWood en Hardhout. Deze houtsoorten geven een luxe en mooie uitstraling en zijn daarnaast gemakkelijk schoon te maken.

Wij werken uitsluitend met een gladde betonpaal en betonplaat. De paal is voorzien van een diamantkop en heeft een glad en gesloten oppervlak. Wij kunnen dit leveren in grijs, antraciet en gecoat. Gecoat beton geeft een langer kleurbehoud en een mooie strakke afwerking.

Eerder gemaakte en geplaatste veranda's

Wilt u nog graag wat inspiratie opdoen? Bekijk onze eerder gemaakte en geplaatste veranda's in Apeldoorn en omgeving. Neem vrijblijvend contact met ons op mocht u vragen hebben of willen weten wat er mogelijk is bij u thuis.

Bekijk hier onze reviews

Wij vinden het erg belangrijk dat onze klanten tevreden zijn met de werkzaamheden die wij hebben uitgevoerd. Op onze reviews zijn wij dan ook trots! U kunt hieronder een aantal reviews bekijken.

“Eergisteren, gisteren en vandaag hebben de vakmensen van Brink Gardenbuildings onze op maat gemaakte veranda gemaakt. Wat een toppers!!! Wij zijn echt enorm blij met het resultaat. Vriendelijke vakmensen die weten wat ze doen!! Betaalbaar en echt enorm goed. Wij zijn super tevreden en enorm blij met het resultaat, en raden jullie vanaf nu aan iedereen aan. Bedankt!!! Groetjes Emiel en Suzanne Pruik”


SuzanneNieuwe veranda

Zeer tevreden over dit bedrijf dit in alle opzichten. Uitgebreide o.a. uitleg welk materiaal, suggesties, ideeën. Prettig beleefde en professionele werklieden. Erg blij met het prachtige hekwerk voor en achter. Zou andere mensen dit bedrijf zeker aanbevelen omdat men beloofd wat men zegt dus een dikke 5 sterren van mij !”


Monique KlinkNieuwe schutting

“De mannen van Brink Gardenbuildings hebben hier in 1 dag even een schutting neergezet! Naast dat het makkelijk geregeld was qua administratie, werkten de uitvoerende jongens als een trein. Ze zijn op elkaar ingespeeld en houden van aanpakken. Pauzes waren kort, maar lekkere hapjes worden gewaardeerd! 😉 En het resultaat mag er zijn!”


Hermen MuschNieuwe schutting

“Nick en Ryan waren zeer attent, buitengewoon professioneel en super snel. Ze hebben fantastisch werk geleverd. De communicatie met Brink Gardenbuildings was uitstekend, Monique heeft me zeer veel geholpen, daar ben ik heel dankbaar voor.”

Pat Bon JoviNieuwe veranda

Veelgestelde vragen over een veranda in Apeldoorn

In principe komen we altijd. Mochten de weersomstandigheden zeer slecht zijn, zoals vorst in de grond of zware regenval, dan kan het zijn dat we het plaatsen moeten uitstellen. Indien mogelijk geven wij dit tijdig aan, anders wordt dit ter plekke overlegd.

Op de dag de schutting of tuinverblijf opgeleverd wordt, ontvangt u onze factuur per e-mail en dient u deze te voldoen bij onze werknemers. Bij voorkeur ontvangen we de betaling per pin, maar natuurlijk mag het ook in contanten. Indien u niet aanwezig kunt zijn bij de oplevering dient de factuur voor afronding van de werkzaamheden per bankoverschrijving te zijn voldaan.

U bent ten alle tijde zelf verantwoordelijk voor kabels en/of leidingwerk. U dient eventuele aanwezigheid hiervan vooraf kenbaar te maken. Als u vermoed dat er kabels en/of leidingwerk aanwezig is, raden wij u aan een klic-melding te doen. Hiervoor kunt u terecht bij het Kadaster (www.kadaster.nl/klic/melding).

Aan de slag met uw veranda in Apeldoorn

Kunt u niet meer wachten met de veranda? Wij gaan graag voor u aan de slag! Wilt u graag meer informatie of heeft u vragen? Bel, mail of vul het contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Waar zijn wij te vinden?

Wilt u ook een mooie veranda? Naast dat wij in Apeldoorn werken kunt u ons ook vinden in Almere, Amersfoort, Arnhem, Den Haag, Deventer, Dronten, Emmeloord, Lelystad, Meppel, Utrecht en Zwolle voor het renoveren van uw tuin.

  Schuttingen en veranda's worden op maat gemaakt aan de hand van uw wensen
 
  Ruime keuze uit verschillende materialen, kleuren en houtsoorten
 
  Van het ontwerpen tot het plaatsen kunt u bij ons terecht
 
  Wij zijn dé specialist als het gaat om schuttingen en veranda's.

Neem contact met ons op

  Producten: