Veranda Utrecht


Heerlijk vertoeven onder de veranda.

Ontdek de voordelen van een veranda in Utrecht! Naast dat de veranda een verlengstuk is aan uw woning en het daarmee zorgt voor waardevermeerdering, heeft een veranda nog meer (praktische) voordelen:

 1. U heeft extra opslag- en bergruimte voor gereedschap, tuinspullen etc. wanneer u kiest voor een veranda met een (klein) schuurtje.
 2. Zit het weer een dag niet mee? U bent niet weersafhankelijk om in de tuin te kunnen zitten want mocht er een wolkbreuk ontstaan, dan zit u lekker droog.
 3. Van de veranda kunt u met decoratie een gezellige en knusse extra plek van maken.
 4. Wilt u niet alleen in de zomer onder de veranda kunnen genieten? In de herfst- en wintermaanden kunt u met een houtkacheltje of terrasverwarming vertoeven.
 5. Wij maken iedere veranda op maat zodat ze in de juiste stijl en afmeting gemaakt kunnen worden.

Veranda op maat ontwerpen en ontwikkelen

Veranda’s in Utrecht kunnen wij in alle soorten en verschillende maten ontwerpen, ontwikkelen en plaatsen. Wij hebben een aantal standaard veranda’s in ons assortiment die wij kunnen aanpassen naar uw wensen. Wilt u bespreken wat er mogelijk is in uw tuin? Bel, mail of vul het contactformulier en wij geven u vrijblijvend advies.

Modulair tuinverblijf Maria:

 • Moderne uitstraling
 • Strak uitgevoerd met verticale wanden
 • In meerdere kleuren leverbaar
 • In elke maat leverbaar

 

Modulair tuinverblijf Monique:

 • Robuuste uitstraling
 • Verticale of horizontale wanden
 • In meerdere kleuren leverbaar
 • In elke maat leverbaar

 

Modulair tuinverblijf Marleen:

 • Robuust en modern
 • Staanders en ringbalk 20x20 cm of 15x15 cm
 • In meerdere kleuren leverbaar
 • In elke gewenste maat leverbaar
 • Verticale of horizontale wanden

Meer door ons gerealiseerde veranda’s bekijken?

Al vele andere klanten gingen u voor en genieten van een veranda in hun tuin. Van veranda's met schuifbare glazen wanden en een verhoging tot open veranda's met een opbergruimte, bij GardenBuildings is er ontzettend veel mogelijk omdat wij alles op maat maken. Bekijk hier de veranda’s die wij eerder gerealiseerd hebben.

Heeft u vragen over de veranda in Utrecht?

Wilt u graag meer informatie over een mogelijke veranda bij u in de tuin in Utrecht? Stel vrijblijvend uw vraag door ons te bellen, mailen of het contactformulier in te vullen. Wij beantwoorden graag uw vragen!

  Veranda's maken wij op maat aan de hand van uw wensen
 
  Ruime keuze uit verschillende materialen, kleuren en houtsoorten
 
  Van het ontwerpen tot het plaatsen kunt u bij ons terecht
 
  Wij zijn dé specialist als het gaat om veranda's

Ons werkgebied

Wij plaatsen veranda’s door heel het land, naast Utrecht werken wij ook in Almere, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Den Haag, Deventer, Dronten, Emmeloord, Lelystad, Meppel, Utrecht en Zwolle. Waar u ook woont wij komen u graag helpen met het plaatsen van uw veranda.

Neem contact met ons op

  Producten:

  Veelgestelde vragen over een veranda in Utrecht

  U bent ten alle tijde zelf verantwoordelijk voor kabels en/of leidingwerk. U dient eventuele aanwezigheid hiervan vooraf kenbaar te maken. Als u vermoed dat er kabels en/of leidingwerk aanwezig is, raden wij u aan een klic-melding te doen. Hiervoor kunt u terecht bij het Kadaster (kadaster.nl/klic/melding).

  Op de dag de overkapping opgeleverd wordt, ontvangt u onze factuur per e-mail en dient u deze te voldoen bij onze werknemers. Bij voorkeur ontvangen we de betaling per pin, maar natuurlijk mag het ook in contanten. Indien u niet aanwezig kunt zijn bij de oplevering dient de factuur voor afronding van de werkzaamheden per bankoverschrijving te zijn voldaan.

  Dit is mogelijk, wij zijn echter niet verantwoordelijk voor de eventuele schade. Daarnaast is het mogelijk dat wij een meerprijs berekenen aangezien dit de werkzaamheden zal vertragen. Verder is het een voorwaarde dat er voldoende ruimte is om met lange en zware materialen en gereedschappen van voordeur naar achterdeur te lopen. Tot slot adviseren wij u de vloer af te dekken.