Veranda Arnhem


Heerlijk vertoeven onder de veranda.

Wilt u een veranda in uw tuin in Arnhem? Bij GardenBuildings maken wij veranda’s aan de hand van uw wensen. Wij ontwerpen, ontwikkelen en plaatsen de veranda in uw tuin.

Hieronder staan een aantal veranda’s die wij standaard in ons assortiment hebben en die we kunnen aanpassen naar uw wensen:

Modulair tuinverblijf Maria:

 • Moderne uitstraling
 • Strak uitgevoerd met verticale wanden
 • In meerdere kleuren leverbaar
 • In elke maat leverbaar

 

Modulair tuinverblijf Monique:

 • Robuuste uitstraling
 • Verticale of horizontale wanden
 • In meerdere kleuren leverbaar
 • In elke maat leverbaar

 

Modulair tuinverblijf Marleen:

 • Robuust en modern
 • Staanders en ringbalk 20x20 cm of 15x15 cm
 • In meerdere kleuren leverbaar
 • In elke gewenste maat leverbaar
 • Verticale of horizontale wanden

Wat zijn de voordelen van een veranda?

De veranda in Arnhem biedt vele voordelen met zich mee waaronder een belangrijk aspect, namelijk waardevermeerdering van uw huis. Daarnaast heeft een veranda nog meer voordelen:

 1. Niet weersafhankelijk: ontstaat er een wolkbreuk? U kunt lekker droog blijven zitten en de kussens hoeft u niet te verslepen. Is er sprake van tropische temperaturen? Dan heeft u onder de veranda altijd een schaduwrijke plek.
 2. Het hele jaar door: van de veranda heeft u het hele jaar door plezier. In de herfst- en wintermaanden is het lekker vertoeven met een houtkacheltje of terrasverwarming.
 3. Extra ruimte: een veranda is een verlengstuk aan uw woning en het biedt extra opslag- en bergruimte voor gereedschappen, tuinspullen, fietsen etc.
 4. Sfeervolle plek: kleedt de veranda aan met leuke decoratie en maak er een gezellige plek van.
 5. Passend bij uw woning: de veranda’s maken wij op maat, zo kunnen wij het op maat maken en in de stijl van uw woning.

Veranda’s in Arnhem en omgeving

In Arnhem en omgeving hebben wij al meerdere veranda’s geplaatst. Hieronder kunt een aantal van deze gerealiseerde veranda’s bekijken om wellicht wat ideeën op te doen. Wilt u weten of een veranda in uw tuin ook mogelijk is? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie door ons te bellen, mailen of het contactformulier in te vullen.

Veelgestelde vragen over een veranda in Arnhem

Op de dag de veranda of tuinverblijf opgeleverd wordt, ontvangt u onze factuur per e-mail en dient u deze te voldoen bij onze werknemers. Bij voorkeur ontvangen we de betaling per pin, maar natuurlijk mag het ook in contanten. Indien u niet aanwezig kunt zijn bij de oplevering dient de factuur voor afronding van de werkzaamheden per bankoverschrijving te zijn voldaan.

Ja, al het door ons geleverde houtwerk heeft het FSC keurmerk

- Geïmpregneerd grenen is onder hoge druk en warmte geïmpregneerd hout.
- Douglas is een naaldhoutsoort dat veel natuurlijke harsen heeft en om die reden niet geïmpregneerd hoeft te worden. Het heeft de hoogste duurzaamheid klasse (klasse 3) van de Europese naaldhoutsoorten.
- Hardhout is een houtsoort die meestal uit Azië komt en vanwege de hoge transportkosten duurder is dan Europees hout. Hardhout heeft een bruine kleur en een lange levensduur.

Naast bovengenoemde schermen kan Brink Gardenbuildings ook tegen meerprijs op kleur gespoten schermen leveren.

Deze tevreden klanten gingen u voor


Wij vinden het erg belangrijk dat onze klanten tevreden zijn met de veranda en de service die wij verlenen. Op onze reviews zijn wij dan ook erg trots, neem een kijkje hieronder om een aantal reviews te bekijken:

“Onze overkapping werd in minder dan twee dagen op zeer zorgvuldige wijze geplaatst. Wat vooral opviel was de manier waarop de medewerkers omgingen met onze tuin, onze toekomstige overkapping en........met elkaar.
Vriendelijke, opgewekte, prima samenwerkende en uitermate netjes werkende mannen die een prachtig stuk werk hebben afgeleverd. Het moet nog wat verder ingericht worden en het nieuwe groen er omheen moet nog wat groeien, maar we zijn er bijzonder blij mee. En vooral ook blij dat we met dit bedrijf in zee zijn gegaan.”

Aad van der ZouwenVeranda met overkapping

“Afgelopen maandag en dinsdag 17 en 18 mei zijn bij ons de schuttingen geplaatst, ook bij de buren van ons.(4 huishoudens)
Maandag was het verschrikkelijk rotweer met veel regen, sneu voor de mannen!!
We zijn erg blij met de snelheid en proffesionaliteit waarme Nick, Jaron en Tony de schuttingen hebben geplaatst! Op de dinsdag zijn de deur en 2 poorten op een zeer nette manier geplaatst door Kees en Kaj. Vooral de klantvriendelijkheid, service en de precisie van Kees wil ik graag benadrukken. Chapeau!! Zo'n medewerker mag je blij mee zijn!
Alles met al kunnen wij Brink Gardenbuildings ten zeerste aanraden!
groet Eddy Stoffer”

Eddy StofferNieuwe schutting

Ons werkgebied

Wilt u een veranda laten plaatsen maar woont u niet in Arnhem? Maakt u zich geen zorgen Garden Buildings werkt in verschillende plaatsen door heel Nederland. Wij helpen u graag met het renoveren van uw tuin. Onze werkgebieden zijn Almere, Amersfoort, Apeldoorn, Den Haag, Deventer, Dronten, Emmeloord, Lelystad, Utrecht en Zwolle.

Heeft u vragen over de veranda in Arnhem?

Wilt u graag meer informatie over een mogelijke veranda bij u in de tuin in Arnhem? Stel vrijblijvend uw vraag door ons te bellen, mailen of het contactformulier in te vullen. Wij beantwoorden graag uw vragen!

 
  Veranda's maken wij op maat aan de hand van uw wensen
  Ruime keuze uit verschillende materialen, kleuren en houtsoorten
  Van het ontwerpen tot het plaatsen kunt u bij ons terecht
  Wij zijn dé specialist als het gaat om veranda's

Neem contact met ons op

  Producten: