Veranda Deventer


Heerlijk vertoeven onder de veranda.

Voor een veranda in Deventer bent u bij GardenBuildings zeker aan het juiste adres. Wij ontwerpen, ontwikkelen en plaatsen veranda’s in iedere soort en maat. Wij maken de veranda graag zoals u dat voor ogen hebt.

Voordelen van een veranda in uw tuin in Deventer

Een veranda in uw tuin zorgt voor een gezellige en droge zitplek, maar het biedt nog meer voordelen:

 1. Meer opslagruimte: met de extra ruimte kunt u spullen opbergen zoals tuingereedschap en tuinkussens zodat ze beschermd worden tegen de weersomstandigheden.
 2. Extra gezelligheid: met een veranda kunt u een gezellige zithoek en sfeer in de tuin creëren door het aan te kleden met lampjes en leuke accessoires.
 3. Naar wens gemaakt: een veranda maken wij aan de hand van wat u wilt. Het wordt volledig op maat gemaakt dus uw wensen zijn in de meeste gevallen mogelijk.
 4. Het hele jaar door een (droge) buitenplek: weer of geen weer, u zit altijd lekker droog en behaaglijk buiten onder de veranda.
 5. Snel en vakkundig: de veranda wordt door ons snel en vakkundig geplaatst zodat u op korte termijn van een veranda kunt genieten.

Veranda op maat gemaakt

Wij hebben een eigen lijn met drie standaard veranda’s. Deze standaard veranda’s kunnen wij op maat maken naar uw wensen. Er is ontzettend veel mogelijk dus mocht u wat anders in gedachten hebben, stel vrijblijvend uw vraag door ons te bellen of te mailen!

Modulair tuinverblijf Maria:

 • Moderne uitstraling
 • Strak uitgevoerd met verticale wanden
 • In meerdere kleuren leverbaar
 • In elke maat leverbaar

 

Modulair tuinverblijf Monique:

 • Robuuste uitstraling
 • Verticale of horizontale wanden
 • In meerdere kleuren leverbaar
 • In elke maat leverbaar

 

Modulair tuinverblijf Marleen:

 • Robuust en modern
 • Staanders en ringbalk 20x20 cm of 15x15 cm
 • In meerdere kleuren leverbaar
 • In elke gewenste maat leverbaar
 • Verticale of horizontale wanden

Bekijk eerder op maat gemaakte veranda’s

Inmiddels hebben wij al vele veranda’s in Deventer en omgeving geplaatst. Om wat ideeën op te doen kunt u kijkje nemen bij onze eerder opgeleverde projecten. Mocht er wat tussen zitten dat u aanspreekt, dan kunnen we altijd bespreken wat de mogelijkheden zijn om dit te realiseren in uw tuin.

Veelgestelde vragen over een veranda in Deventer

Op de dag de schutting of tuinverblijf opgeleverd wordt, ontvangt u onze factuur per e-mail en dient u deze te voldoen bij onze werknemers. Bij voorkeur ontvangen we de betaling per pin, maar natuurlijk mag het ook in contanten. Indien u niet aanwezig kunt zijn bij de oplevering dient de factuur voor afronding van de werkzaamheden per bankoverschrijving te zijn voldaan.

Op de dag de veranda opgeleverd wordt, ontvangt u onze factuur per e-mail en dient u deze te voldoen bij onze werknemers. Bij voorkeur ontvangen we de betaling per pin, maar natuurlijk mag het ook in contanten. Indien u niet aanwezig kunt zijn bij de oplevering dient de factuur voor afronding van de werkzaamheden per bankoverschrijving te zijn voldaan.

In principe komen we altijd. Mochten de weersomstandigheden zeer slecht zijn, zoals vorst in de grond of zware regenval, dan kan het zijn dat we het plaatsen moeten uitstellen. Indien mogelijk geven wij dit tijdig aan, anders wordt dit ter plekke overlegd.

Ons werkgebied

Naast dat Garden buildings veranda’s plaats in Deventer, Werken wij op meerdere plekken in Nederland. Wij plaatsen veranda’s door heel het land en transformeren daardoor de tuinen van onze klanten. Onze werkgebieden waar wij te werk gaan zijn Almere, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Den Haag, Dronten, Emmeloord, Lelystad, Utrecht en Zwolle. Wij plaatsen graag een veranda in uw tuin waar u ook wilt.

Vragen over de veranda in Deventer?

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Bel, mail of vul het contactformulier in. Wij beantwoorden graag uw vragen over de veranda in Deventer.

  Veranda's maken wij op maat aan de hand van uw wensen
 
  Ruime keuze uit verschillende materialen, kleuren en houtsoorten
 
  Van het ontwerpen tot het plaatsen kunt u bij ons terecht
 
  Wij zijn dé specialist als het gaat om veranda's

Neem contact met ons op

  Producten: