Terrasoverkapping Zwolle

Op maat gemaakt, geleverd en geplaatst in heel Nederland.

Overweegt u om een terrasoverkapping in Zwolle te laten plaatsen? Een terrasoverkapping kent veel voordelen. Op de warme dagen zorgt het voor verkoeling en een schaduwrijk terras. Mocht er onverwachts neerslag zijn, dan bent u er in ieder geval van verzekerd dat de meubels en kussens droog staan. De zijwanden van de terrasoverkapping zorgen ervoor dat u uit de wind zit.

Voor welke terrasoverkapping in Zwolle gaat u?

GardenBuildings in Zwolle ontwerpt, ontwikkelt en plaatst de terrasoverkappingen in elke soort en maat. Wij hebben een eigen lijn met terrasoverkappingen die wij kunnen aanpassen naar uw wensen:

Modulair tuinverblijf Maria:

 • Moderne uitstraling
 • Strak uitgevoerd met verticale wanden
 • In meerdere kleuren leverbaar
 • In elke maat leverbaar

Modulair tuinverblijf Monique:

 • Robuuste uitstraling
 • Verticale of horizontale wanden
 • In meerdere kleuren leverbaar
 • In elke maat leverbaar

Modulair tuinverblijf Marleen:

 • Robuust en modern
 • Staanders en ringbalk 20x20 cm of 15x15 cm
 • In meerdere kleuren leverbaar
 • In elke gewenste maat leverbaar
 • Verticale of horizontale wanden

Genieten van de voordelen van een terrasoverkapping

Naast dat een terrasoverkapping ideaal kan zijn bij verschillende weeromstandigheden, biedt een terrasoverkapping nog meer. U kunt denken aan het volgende:

 • De terrasoverkapping zorgt ervoor dat u in de schaduw kan zitten. Bij erg warme dagen is het lekker koel en u houdt vrij zicht op de tuin en de omgeving.
 • Het weer kan in Nederland erg onvoorspelbaar zijn. Denkt u lekker droog te zitten en komt er plotseling een grote bui aan? Dan bent u ervan verzekerd dat de regen langs u heen valt.
 • Met een terrasoverkapping hoeft u niet meer te sjouwen met de tuinmeubels en -kussens. Deze kunnen prima blijven liggen onder de terrasoverkapping.
 • Een terrasoverkapping gaat lang mee en blijft lang mooi. Er wordt gebruikt gemaakt van kwalitatieve materialen waardoor het weinig onderhoud nodig heeft.

Tuin aanpakken?

Heeft u plannen om de tuin aan te pakken? Bekijk dan ook eens onze schuttingen in Zwolle. Een schutting heeft een aantal functies: het biedt privacy en u maakt het inbrekers een stuk lastiger om kostbare spullen mee te nemen. Bij het plaatsen van de terrasoverkapping kunnen wij de schutting in dezelfde stijl maken.

Veelgestelde vragen over een terrasoverkapping in Zwolle

Als wij het hebben over een 21 planken schutting, dan bedoelen wij een scherm met 19 planken verticaal en 2 planken horizontaal. Bij het 23 planken scherm is dit 21 planken verticaal en 2 planken horizontaal. Bij hardhouten schermen word er een extra dwars plank toegepast i.v.m. torderen, dit is respectievelijk een 22 planken en 24 planken scherm.

Op de dag de overkapping opgeleverd wordt, ontvangt u onze factuur per e-mail en dient u deze te voldoen bij onze werknemers. Bij voorkeur ontvangen we de betaling per pin, maar natuurlijk mag het ook in contanten. Indien u niet aanwezig kunt zijn bij de oplevering dient de factuur voor afronding van de werkzaamheden per bankoverschrijving te zijn voldaan.

In principe komen we altijd. Mochten de weersomstandigheden zeer slecht zijn, zoals vorst in de grond of zware regenval, dan kan het zijn dat we het plaatsen moeten uitstellen. Indien mogelijk geven wij dit tijdig aan, anders wordt dit ter plekke overlegd.

Bekijk hier wat anderen over ons zeggen

“De mannen van Brink Gardenbuildings hebben hier in 1 dag even een schutting neergezet! Naast dat het makkelijk geregeld was qua administratie, werkten de uitvoerende jongens als een trein. Ze zijn op elkaar ingespeeld en houden van aanpakken. Pauzes waren kort, maar lekkere hapjes worden gewaardeerd! 😉 En het resultaat mag er zijn!”

Hermen MuschNieuwe schutting

“Een super ervaring. Monique en team hebben service en een prachtige schutting geleverd. Wil je ook een beton-houtschutting? Dan raden wij Brink Gardenbuildings van harte aan. Het was erg gezellig met de mannen en ze hebben keurig en keihard doorgwerkt. In een ochtend stond deze schutting. Wij zijn er erg blij mee.”

Familie BrandenburgNieuwe schutting

“Vanmorgen is de nieuwe schutting geplaatst. Eerst leek het me grootspraak dat ze met de lunch al klaar zouden zijn. Het ging immers wel om 30 meter. Maar de mannen hebben super werk geleverd. Heel tevreden over. Dus als je een schutting nodig hebt: Brink Garden Buildings uit Zwolle.
Ook zeer tevreden met het voortraject. Nette, duidelijke offerte en een goede prijs. 's Avonds gemaild en de volgende ochtend om 8:15 al antwoord. Stuk beter dan de conculega waar we eerder mee in gesprek waren. Van te voren is beoordelen moeilijk, dus we hopen dat dit anderen helpt om voor Brink Garden Buildings te kiezen. Niets dan lof!”

Paul LamanNieuwe schutting

“Afgelopen februari '21 een nieuwe schuur met overkapping laten zetten door Brink Gardenbuildings. Daarnaast hebben zij ook een schuur bij ons mogen zetten. De mannen werken hard door en tevens is de klantenservice goed te bereiken voor vragen.

Wij kunnen dit voorjaar heerlijk genieten van onze nieuwe tuin!”

Nancy VoortmanTerrasoverkapping met schuur

Ons werkgebied

Naast Zwolle kunt u ook in andere gebieden in Nederland gebruik maken van het vakmanschap van Garden Buildings. Wij hebben verschillende werkgebieden vanuit waar wij onze klanten helpen met het renoveren van hun tuin. De gebieden waar wij te werk gaan zijn AlmereApeldoorn, Arnhem, Den Haag, Deventer, Dronten, Enschede, Leeuwarden, Lelystad, Meppel en Utrecht.

Offerte aanvragen voor de terrasoverkapping in Zwolle op maat

Ziet u het al voor u? Een heerlijke terrasoverkapping in Zwolle waar u de zomer doorbrengt? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij maken graag een voorstel op maat voor u. Bel, mail of vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  Schuttingen en tuinverblijven maken wij op maat aan de hand van uw wensen
 
  Ruime keuze uit verschillende materialen, kleuren en houtsoorten
 
  Van het ontwerpen tot het plaatsen kunt u bij ons terecht
 
  Wij zijn dé specialist als het gaat om schuttingen en tuinverblijven

Neem contact met ons op

  Producten: