Blokhut Zwolle

Op maat gemaakt, geleverd en geplaatst in heel Nederland.

In een blokhut in Zwolle kunt u het hele jaar door vertoeven. Na een lange dag werken kunt u tot rust komen in de blokhut in een lekkere stoel of loungebank. Daarnaast biedt een blok u veel voordelen, u kunt denken aan:

 • Meer opbergruimte voor onder andere fietsen, loungekussens, tuingereedschap.
 • De blokhut kunt u gebruiken voor het uitoefenen van uw hobby. In deze rustige omgeving kunt u tot rust komen in uw eigen tuin met een lekkere stoel.
 • Om in de blokhut te kunnen zitten bent u niet afhankelijk van het weer. U kunt het namelijk behaaglijk maken met een kacheltje en u zit altijd droog.

Voor welke blokhut in Zwolle kiest u?

Een blokhut kunnen wij in Zwolle op maat maken in elke soort en afmeting. Wij hebben een standaard assortiment met blokhutten maar deze kunnen wij maken in elke maat en naar uw wens:

Modulair tuinverblijf Maria:

 • Moderne uitstraling
 • Strak uitgevoerd met verticale wanden
 • In meerdere kleuren leverbaar
 • In elke maat leverbaar

Modulair tuinverblijf Monique:

 • Robuuste uitstraling
 • Verticale of horizontale wanden
 • In meerdere kleuren leverbaar
 • In elke maat leverbaar

Modulair tuinverblijf Marleen:

 • Robuust en modern
 • Staanders en ringbalk 20x20 cm of 15x15 cm
 • In meerdere kleuren leverbaar
 • In elke gewenste maat leverbaar
 • Verticale of horizontale wanden

Bekijk onze eerdere blokhutten in Zwolle

Bij GardenBuildings is veel mogelijk. Wij hebben al veel blokhutten in Zwolle en omgeving geplaatst. Met onderstaande foto’s kunt u ideeën opdoen met wat mogelijk is. Wilt u bijvoorbeeld een blokhut met een overkapping eraan vast zodat u buiten kunt zitten? Het gedeelte onder de overkapping passen we aan op uw tuin, dit is dus in iedere maat mogelijk. Ook is het mogelijk om bij de overkapping gedeelte glazen wanden te plaatsen zodat u geen last van heeft harde wind of regen bij slecht weer. Bekijk meer van onze blokhut modellen hieronder:

Tuin renoveren met GardenBuildings?

Wilt u uw tuin compleet aanpakken? Wij kunnen u niet alleen helpen aan een geschikte blokhut maar wij plaatsen ook luxe en mooie schuttingen. De schuttingen worden gemaakt van geschaafd hout. Dit staat niet alleen mooi maar het is ook makkelijk te onderhouden. Wij gebruiken geïmpregneerd grenen, douglas/lariks, WaxedWood en hardhout.

Bekijk hier wat anderen over ons zeggen

“Een super ervaring. Monique en team hebben service en een prachtige schutting met poort geleverd. Wil je ook een beton-houtschutting? Dan raden wij Brink Gardenbuildings van harte aan. Het was erg gezellig met de mannen, en ze hebben keurig en keihard doorgewerkt. In een ochtend stond deze schutting. Wij zijn er erg blij mee.

Fam. Brandenburg uit Waddinxveen”

Familie BrandenburgNieuwe schutting met poort

“Het contact verliep vanaf moment 1 erg soepel. Er werd actief met ons meegedacht en de offertes kwamen - in tegenstelling tot partijen bij wie we nu nog steeds op offertes wachten - erg vlot. Monique heeft ons vol enthousiasme geholpen en eind juni gaven we akkoord, afgelopen week is de schutting - bij 7 woningen! - geplaatst. De mannen werkte hard en hebben het geheel mooi en vakkundig geplaatst!
Wij zijn erg blij en tevreden!”

Mireille HoogNieuwe schutting

“Een hele mooie schutting geplaatst!!
We zijn zeer tevreden en er blij mee. Vakwerk. Onze oude schutting was met spoed aan vervanging toe en ze konden al op zeer korte termijn komen om een nieuwe te plaatsen,
Binnen een dag de oude schutting verwijderd en een nieuwe geplaatst!
Super dat het zo snel kon!”

Rebecca HagedoornNieuwe schutting

“Afgelopen februari '21 een nieuwe schuur met overkapping laten zetten door Brink Gardenbuildings. Daarnaast hebben zij ook een schuur bij ons mogen zetten. De mannen werken hard door en tevens is de klantenservice goed te bereiken voor vragen.

Wij kunnen dit voorjaar heerlijk genieten van onze nieuwe tuin!”

Nancy VoortmanBlokhut met overkapping

Schakel ons in voor een blokhut in Zwolle

Kunt u niet wachten tot de blokhut in uw tuin in Zwolle staat? Dat begrijpen wij helemaal, daarom gaan wij direct voor u aan de slag. Bel, mail of vul het contactformulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op over de blokhut in Zwolle.

  Schuttingen en tuinverblijven maken wij op maat aan de hand van uw wensen
 
  Ruime keuze uit verschillende materialen, kleuren en houtsoorten
 
  Van het ontwerpen tot het plaatsen kunt u bij ons terecht
 
  Wij zijn dé specialist als het gaat om schuttingen en tuinverblijven

Ons werkgebied

Voor het plaatsen van uw blokhut kunt u binnen en buiten Zwolle vertrouwen op Garden Buildings. Wij werken in verschillende gebieden door Nederland, en helpen u graag met en transformeren van uw tuin. Onze werkgebieden zijn Almere, Apeldoorn, Dronten en Lelystad.

Neem contact met ons op

  Producten:

  Veelgestelde vragen over een blokhut in Zwolle

  Hoe gaat de betaling?

  Op de dag de blokhut of tuinverblijf opgeleverd wordt, ontvangt u onze factuur per e-mail en dient u deze te voldoen bij onze werknemers. Bij voorkeur ontvangen we de betaling per pin, maar natuurlijk mag het ook in contanten. Indien u niet aanwezig kunt zijn bij de oplevering dient de factuur voor afronding van de werkzaamheden per bankoverschrijving te zijn voldaan.

  Wanneer krijg ik de factuur?

  Op de dag de blokhut opgeleverd wordt, ontvangt u onze factuur per e-mail en dient u deze te voldoen bij onze werknemers. Bij voorkeur ontvangen we de betaling per pin, maar natuurlijk mag het ook in contanten. Indien u niet aanwezig kunt zijn bij de oplevering dient de factuur voor afronding van de werkzaamheden per bankoverschrijving te zijn voldaan.

  Moet ik precies tot op de millimeter nauwkeurig meten?

  Nee, dit hoeft niet zolang er maar niet meer dan ca. 50 cm verschil in zit. Wij nemen altijd ruim voldoende materiaal mee. Bij de facturatie gaan we uit van de werkelijk aantal geplaatste meters.