Tuinhuis Almere


Heerlijk vertoeven onder het tuinhuis met overkapping.

Wilt u een tuinhuis of blokhut met terrasoverkapping in uw tuin in Almere om er een gezellige plek van te maken of om het te gebruiken als opslagruimte? Of wilt u een veranda waar u kunt zitten onder een overkapping en waar u spullen in kunt opbergen? Bij GardenBuildings maken wij tuinhuizen op maat en in de soort zoals u het wilt. Er is ontzettend veel mogelijk!

De 5 voordelen van een veranda in Almere

Een veranda in Almere heeft veel voordelen voor u:

 1. Extra opbergruimte: een tuinhuis is erg handig om uw spullen in op te bergen. De tuinmeubelen kunnen hier in de winter worden opgeslagen zodat ze beschermd worden tegen de weersomstandigheden.
 2. Tuinsfeer: een tuinhuis brengt meer sfeer in de tuin omdat het gezellig kan worden aangekleed met leuke lampjes en andere accessoires.
 3. Op maat gemaakt: wij maken de tuinhuizen op maat zodat het elke vorm kan aannemen en passend is in uw tuin.
 4. Het hele jaar plezier: een tuinhuis met een overkapping zorgt ervoor dat u ongeacht het weer buiten kunt zitten want u zit lekker droog.
 5. Snel geplaatst: onze vakmannen zorgen ervoor dat u snel plezier heeft van uw tuinhuis. Het wordt snel en vakkundig geplaatst.
 6. Extra leefruimte: heeft u in huis geen ruimte voor een kantoor? Dan is een tuinhuis de ideale plek daarvoor.

Een tuinhuis met terrasoverkapping in Almere op maat gemaakt

Wij kunnen het tuinhuis of de blokhut in Almere op maat voor u maken in de kleur zoals u dat wilt. Het tuinhuis gaan we ontwerpen in overleg met u, daarna zullen wij het ontwikkelen en plaatsen in uw tuin. Wij hebben een eigen lijn met tuinhuizen, deze kunnen wij volledig aanpassen naar uw wensen.

Modulair tuinverblijf Maria:

 • Moderne uitstraling
 • Strak uitgevoerd met verticale wanden
 • In meerdere kleuren leverbaar
 • In elke maat leverbaar

 

Modulair tuinverblijf Monique:

 • Robuuste uitstraling
 • Verticale of horizontale wanden
 • In meerdere kleuren leverbaar
 • In elke maat leverbaar

 

Modulair tuinverblijf Marleen:

 • Robuust en modern
 • Staanders en ringbalk 20x20 cm of 15x15 cm
 • In meerdere kleuren leverbaar
 • In elke gewenste maat leverbaar
 • Verticale of horizontale wanden

Tuin renoveren?

Bent u van plan om de complete tuin aan te pakken in Almere? Wij kunnen u niet alleen helpen bij een mooie tuinhuis maar wij plaatsen ook luxe schuttingen. De schuttingen worden gemaakt van hoge kwaliteit waardoor ze lang mooi blijven en makkelijk te onderhouden zijn. Wij gebruiken hiervoor geïmpregneerd grenen, douglas/lariks, WaxedWood en hardhout.

Voor meer informatie over een tuinhuis in Almere kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen door ons te bellen, mailen of het contactformulier hieronder in te vullen.

Veelgestelde vragen over een tuinhuis in Almere


Op de dag de schutting of tuinverblijf opgeleverd wordt, ontvangt u onze factuur per e-mail en dient u deze te voldoen bij onze werknemers. Bij voorkeur ontvangen we de betaling per pin, maar natuurlijk mag het ook in contanten. Indien u niet aanwezig kunt zijn bij de oplevering dient de factuur voor afronding van de werkzaamheden per bankoverschrijving te zijn voldaan.

Dit is mogelijk, wij zijn echter niet verantwoordelijk voor de eventuele schade. Daarnaast is het mogelijk dat wij een meerprijs berekenen aangezien dit de werkzaamheden zal vertragen. Verder is het een voorwaarde dat er voldoende ruimte is om met lange en zware materialen en gereedschappen van voordeur naar achterdeur te lopen. Tot slot adviseren wij u de vloer af te dekken.

Ja, al het door ons geleverde houtwerk heeft het FSC keurmerk.

Ons werkgebied

Naast dat u in Almere bij ons terecht kan voor het plaatsen van een tuinhuis, plaatsen wij ook tuinhuizen op verschillende locaties in Nederland. Onze werkgebieden zijn AmersfoortApeldoorn, Arnhem, Den Haag,  Deventer, Dronten, Emmeloord, Kampen, Lelystad, Meppel, Utrecht en Zwolle.

Aan de slag met uw tuinhuis in Almere

Wilt u dat Garden Buildings voor u aan de slag gaat? Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op, door ons te bellen, mailen of het contactformulier in te vullen. Wij beantwoorden zo snel mogelijk uw vraag!

  Schuttingen en veranda's maken wij op maat aan de hand van uw wensen
  Ruime keuze uit verschillende materialen, kleuren en houtsoorten
  Van het ontwerpen tot het plaatsen kunt u bij ons terecht
  Wij zijn dé specialist als het gaat om schuttingen en tuinhuizen

Neem contact met ons op

  Producten: