Sierhekwerken


Exclufence Sierhekwerken

Exclufence beschikt over een ruim assortiment sierhekwerk modellen wat door een innovatieve productie proces op maat leverbaar is. Het assortiment is opgedeeld in 2 categorie├źn. Er zijn verticale hekwerken en de horizontale hekwerken. Duurzaam en veilig hekwerk voor iedereen. Hieronder een greep uit het assortiment. Op de pagina van Exclufence Sierhekwerken, vind u alle modellen en mogelijkheden.

Malachite

Sierhekwerk model Malachite is een strak sierhekwerk met een grotendeels gesloten uitstraling. Het eenvoudige ontwerp zorgt er voor dat het model in vrijwel iedere omgeving past. Door de variatie in transparantie kan het sierhekwerk geheel naar eigen wens worden aangepast. 

Sierhekwerk Opal

Het model Opal is een tijdloos hekwerk met verticale en horizontale spijlen. Het sierhek is voorzien van 3 horizontale liggers. Tussen de 2 bovenste liggers, in het midden van het segment wordt een sier-ornament geplaatst. De vormgeving van het sierhek Opal zorgt voor en luxueuze uitstraling.

Sierhekwerk Beryl

Het model Beryl is een modern sierhekwerk dat zich kenmerkt door de horizontale spijlen als lamellen. Het unieke moderne hekwerk biedt veel privacy waardoor het model Beryl als snel een geliefd type hekwerk is geworden.
Een patroon dat lichtheid combineert met een stevige structuur. Een ondoorzichtig hekwerk met een minimalistische uitstraling, gemaakt van plaatstaal in de vorm van een lamel garandeert de privacy van de woning/tuin en draagt bij aan het karakter. Beryl past in zowel een traditionele als moderne omgeving.