Sedumdak Deventer

Werkt isolerend, zorgt voor biodiversiteit en een beter rendement van zonnepanelen.

Sedumdak in Deventer

Bent u van plan om een sedumdak in Deventer te plaatsen? Garden Buildings is gespecialiseerd in het plaatsen van sedumdaken door heel het land. Een sedumdak is een duurzame dakbegroeiing die bestaat uit vetplanten die u zelf kunt uitkiezen. Naast dat een sedumdak er mooi uitziet verduurzaamt u hiermee ook uw eigen huis of gebouw.

De voordelen van een sedumdak in Deventer

Voordelen van een sedumdak in Deventer
Het laten plaatsen van een sedumdak in Deventer heeft verschillende praktische en financiële voordelen. De voordelen die u kunt ervaren met het aanleggen van een sedumdak zijn:

1. Goede isolatie: Een voordeel van het laten plaatsen van een sedumdak is de goede isolatie dat deze dak begroeiing biedt. Sedumdaken staan erom bekend dat ze warmte opnemen in de winter en weer afstoten in de zomer, dit zorgt ervoor dat u minder vaak de airco of de verwarming hoeft aan te doen.


2. Recht op subsidies: Door het plaatsen van een sedumdak verduurzaamt u uw huis of gebouw. Gemeentes door heel het land stimuleren mensen om hun huis/gebouw te verduurzamen dit doen zijn doormiddel van het aanbieden van subsidies. Hierover later meer.


3. Duurzaamheid: Een sedumdak heeft veel voordelen voor u en de natuur om u heen. Het laten plaatsen van een sedumdak bevorderd de biodiversiteit in de buurt en zorgt voor een schone lucht rond uw huis. De vetplanten die worden gebruikt op sedumdaken filteren slechte deeltjes uit de lucht, dit zorgt ervoor dat u schone gefilterde lucht inademt.


4. Goede waterafvoer: bij het plaatsen van een sedumdak wordt de waterafvoer van uw dak verbeterd om ervoor te zorgen dat het water en vuil goed van uw dak afloopt.

Sedumdak kosten

De kosten voor het plaatsen van een sedumdak in Deventer kunnen erg verschillen, dit komt door de keuze van planten, ondergronden en het formaat van uw dak. Het daarom lastig voor ons om u een concrete prijs te geven. Heeft u vragen over de prijs van een sedumdak dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen voor een meer informatie.

Subsidies voor sedumdaken

Een sedumdak is een duurzame manier om uw huis of gebouw te verduurzamen en dat vinden de meeste gemeentes in Nederland ook. Vele gemeentes stimuleren het verduurzamen van gebouwen, dit doen zijn door het aanbieden van subsidies. Elke gemeente heeft andere eisen en regels voor het in aanmerking komen van subsidies. Het aanvragen van deze subsidies kan ingewikkeld zijn, Garden Buildings neemt dit proces graag voor u uithanden.

Heeft u vragen over de subsidies van sedumdaken neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

Veelgestelde vragen over een sedumdak in Deventer

Komen jullie ook plaatsen als het regent?

In principe komen we altijd. Mochten de weersomstandigheden zeer slecht zijn, zoals vorst in de grond of zware regenval, dan kan het zijn dat we het plaatsen moeten uitstellen. Indien mogelijk geven wij dit tijdig aan, anders wordt dit ter plekke overlegd.

Ik heb geen bevestiging per e-mail ontvangen

Normaal gesproken ontvangt u binnen enkele minuten een bevestiging van uw aanvraag per e-mail. Hebt u geen email ontvangen, controleer dan eerst de map "spam" of  "ongewenste mail".  Soms word deze email gezien als ongewenst.

Wanneer krijg ik de factuur?

Op de dag het sedumdak wordt opgeleverd, ontvangt u onze factuur per e-mail en dient u deze te voldoen bij onze werknemers. Bij voorkeur ontvangen we de betaling per pin, maar natuurlijk mag het ook in contanten. Indien u niet aanwezig kunt zijn bij de oplevering dient de factuur voor afronding van de werkzaamheden per bankoverschrijving te zijn voldaan.

Sedumdak laten plaatsen in Deventer

Voor het plaatsen van een sedumdak in Deventer is het belangrijk dat uw dak er geschikt voor is. Wij controleren een paar vereisten aan uw dak en gebouw, zoals de draagsterkte van uw dak. Als u dak geschikt is voor plaatsing van een sedumdak dan beginnen wij met het plaatsen van drainage materiaal om voor een goede waterafvoer te zorgen. Hierna gaan wij over tot plaatsing van de door u gekozen planten en ondergrond.

Ons werkgebied

Bent u geïnteresseerd in het plaatsen van een sedumdak maar woont u niet in Deventer? Dat is geen probleem, Garden Buildings plaats sedumdaken door heel het land. U kunt ons inschakelen voor het plaatsen van uw sedumdak in Amersfoort, Arnhem, Apeldoorn, Den Haag en Utrecht.

Heeft u vragen over groen dak of sedumdak in Deventer?

Heeft u vragen over het groen dak? Of wilt u hier meer informatie over? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij voorzien u graag van alle informatie over de groen daken.

  Van het ontwerpen tot het aanleggen kunt u bij ons terecht.
 
  Wij zijn dé specialist als het gaat om groen daken.
 
  Snelle reacties zodat u op korte termijn kunt profiteren van betere isolatie.

Neem vrijblijvend contact op

    Producten: