Schutting Zwolle

Geleverd en geplaatst in heel Nederland.

Een schutting in uw tuin in Zwolle is onmisbaar. De meest voorkomende reden om een schutting te laten plaatsen is de privacy. De meeste mensen vinden het namelijk niet prettig als andere mensen zo in de tuin kunnen kijken. Ook dient een schutting als beveiliging. Met een schutting wordt het voor inbrekers een stuk lastiger om kostbare spullen mee te nemen. Daarnaast biedt een schutting voor mensen met dieren ook voordelen. U kunt uw dier veilig buiten in de tuin laten lopen want het terrein is afgeschermd waardoor uw dier er niet vandoor kan gaan.

Houten/betonnen schutting in Zwolle

Voor uw schutting in Zwolle zijn er diverse mogelijkheden bij GardenBuildings. Wij kiezen ervoor om met geschaafd hout te werken. Dit geeft namelijk een luxe en mooie uitstraling aan uw schutting en dit kan makkelijk schoongemaakt worden. De standaard houtsoorten die we hiervoor gebruiken zijn Geïmpregneerd Grenen, Douglas/Lariks, WaxedWood en Hardhout.

Wij werken uitsluitend met de gladde betonpaal en betonplaat. De paal is voorzien van een diamantkop en heeft een glad en gesloten oppervlak. Het beton kunnen wij leveren in grijs, antraciet en gecoat. Kiest u voor gecoat beton? Dat geeft een langer kleurbehoud en een mooie strakke afwerking.

Geplaatste schuttingen in Zwolle

Wilt u wat ideeën opdoen voor de juiste schutting in uw tuin? Bekijk hier een aantal schuttingen die wij in Zwolle en omgeving hebben geplaatst:

Tuin renoveren?

Wilt u de hele tuin aanpakken? Bekijk dan ook eens onze overkapping in Zwolle. Naast de schuttingen, ontwerpen, ontwikkelen en plaatsen wij ook overkappingen in elke soort en maat. Een overkapping in de tuin biedt vele voordelen het hele jaar door: in de zomer zit u koel in de schaduw en op regenachtige dagen zit u droog en uit de wind.

Schutting prijs berekenen in Zwolle

Wilt u de prijs van de schutting in Zwolle berekenen? In onze calculator kunt u precies uitrekenen wat het kost om de schutting in Zwolle te laten plaatsen door GardenBuildings. Hierin wordt gevraagd om uw adresgegevens zodat we de afstand kunnen berekenen, het aantal meters en de gewenste uitvoering. Mocht u nog specifieke wensen hebben, dan kunt u dit aangeven in het opmerkingen veld.

Bekijk hier wat anderen over ons zeggen

“De mannen van Brink Gardenbuildings hebben hier in 1 dag even een schutting neergezet! Naast dat het makkelijk geregeld was qua administratie, werkten de uitvoerende jongens als een trein. Ze zijn op elkaar ingespeeld en houden van aanpakken. Pauzes waren kort, maar lekkere hapjes worden gewaardeerd! 😉 En het resultaat mag er zijn!”

Hermen MuschNieuwe schutting

“Nick en Ryan waren zeer attent, buitengewoon professioneel en super snel. Ze hebben fantastisch werk geleverd. De communicatie met Brink Gardenbuildings was uitstekend, Monique heeft me zeer veel geholpen, daar ben ik heel dankbaar voor.”

Pat Bon JoviOverkapping plaatsen

“Al vanaf de offerte aanvraag dik tevreden, super snelle reactie(s) en over de plaatsing niks dan lof. In de stromende regen aan de slag zonder zeuren en een prachtig resultaat. Ik raad iedereen aan om te kiezen voor Brink schuttingbouw!”

Angelique MooijNieuwe schutting

“Mooie schutting geplaatst door Brink schuttingbouw, helemaal volgens onze wensen. Door een uitvaller ook snel aan de beurt. Problemen ter plekke in goed overleg aangepakt, harde werkers (Dominique en Ryan). De schutting stond er binnen een dag.”

Gerald en Deborah EmailNieuwe schutting

Neem contact op met GardenBuildings

Naast het plaatsen van schuttingen kunt u bij ons ook terecht voor het plaatsen van hekwerken en tuinverblijven. Wilt u graag meer informatie over de schutting in Zwolle of heeft u een vraag? Vul ons contactformulier hieronder in, bel of mail ons. Wij beantwoorden graag uw vragen over de schuttingen in Zwolle.

Ons werkgebied


Garden Buildings plaats schuttingen door heel het land, naast Zwolle plaatsen wij ook schuttingen in Almere, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Den Haag, Deventer, Dronten, Enschede, Kampen, Leeuwarden, Lelystad, Meppel, Rijswijk en Utrecht. Wij helpen u graag met het renoveren van uw tuin vanuit al onze werkgebieden.
blank  Schuttingen en tuinverblijven maken wij op maat aan de hand van uw wensen
 
blank  Ruime keuze uit verschillende materialen, kleuren en houtsoorten
 
blank  Van het ontwerpen tot het plaatsen kunt u bij ons terecht
 
blank  Wij zijn dé specialist als het gaat om schuttingen en tuinverblijven

Neem contact met ons op

    Producten: