Schutting plaatsen Zwolle

Op maat gemaakt, geleverd en geplaatst in heel Nederland.

Wilt u een schutting plaatsen in Zwolle of omgeving omdat uw huidige schutting toe is aan vervanging, uw tuin gaat renoveren of omdat u gaat verhuizen waar nog geen schutting staat? Garden Buildings is dé specialist als u een schutting wil plaatsen in Zwolle.

Schutting laten plaatsen in Zwolle van hout of beton

Wanneer u de schutting laat plaatsen in Zwolle, kunt u kiezen uit verschillende materialen. De houten/betonnen schutting bestaat uit betonpalen met daartussen aan de onderkant een betonplaat. Bovenop deze betonplaat en tussen de betonpalen komt het houten scherm.

Er zijn twee soorten betonnen palen en onderplaten:

Wij werken met gladde betonpalen en betonplaten. De paal is voorzien van een diamantkop en heeft een gesloten en glad oppervlak. Het beton kunnen wij leveren in grijs, antractiet en gecoat. Gecoat beton geeft een langer kleurbehoud en een mooie strakke afwerking.

Qua schuttingschermen en houtsoorten zijn er diverse mogelijkheden. Wij werken met geschaafd hout omdat dit een luxe en mooie uitstraling geeft aan uw schutting en daarnaast is dat makkelijk schoon te maken. Wij gebruiken hiervoor de standaard houtsoorten: Geïmpregneerd Grenen, Douglas/Lariks, WaxedWood en Hardhout. 

Nieuwe schutting in ons assortiment

Naast de bovenstaande schuttingen hebben wij een nieuwe schutting in ons assortiment: Red Class Wood schutting en daarmee zijn wij de eerste in Nederland die deze schutting plaatst. De voordelen van deze schutting zijn:

  1. Kunstmatig gedroogd voor behandeling, dus maatvaster.
  2. Tot 4 keer langer kleurbehoud t.o.v. Douglas/Lariks.
  3. Door selectie knoestvaster hout.
  4. Mooie en diepe kleur.
  5. PEFC en FSC goedgekeurd hout.
  6. Aantrekkelijke prijs.
  7. Inclusief BTW en plaatsing.

Bekijk onze soorten schuttingen op onze website.

Schutting naar wens gemaakt

Zoals u hierboven al kunt lezen, heeft u veel keuze uit de schutting die wij kunnen plaatsen in Zwolle. Heeft u specifieke wensen waaraan de schutting moet voldoen? Wilt u bijvoorbeeld een schutting met een klimop ertussen? Hiervoor hebben wij veel mogelijkheden. Inmiddels hebben wij al bij veel adressen een schutting geplaatst. Hieronder kunt u bekijken welke schutting wij kunnen plaatsen bij u en kunt u ideeën opdoen.

Tuin aanpakken?

Wilt u de hele tuin renoveren? Bekijk dan ook eens onze terrasoverkapping in Zwolle. Naast de schuttingen, ontwerpen, ontwikkelen en plaatsen wij ook terrasoverkappingen in elke soort en maat. Van een terrasoverkapping heeft u het hele jaar plezier: bij warm weer zit u lekker koel en bij regenachtige dagen zit u buiten maar wel droog.

Schakel Garden Buildings in voor de schutting plaatsen in Zwolle

Wilt u graag weten wat er mogelijk is in uw tuin? Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan. Wij denken graag met u mee voor een schutting plaatsen in Zwolle.