Schutting Almere

Geleverd en geplaatst in heel Nederland.

Bent u op zoek naar een schutting in Almere? Bij GardenBuildings maken wij schuttingen op maat met de materialen die passen bij uw huis, tuin en smaak. Wij kunnen deze op maat maken waarbij u de keuze heeft uit verschillende schermen, houtsoorten en palen. Hier leest u meer over de verschillende soorten hout en palen waaruit u kunt kiezen.

Voordelen van een schutting in Almere

Een schutting in uw tuin in Almere biedt natuurlijk veel voordelen waaronder de meest voorkomende reden privacy is. Zit u lekker in de zon, dan is het natuurlijk niet prettig als andere mensen in de tuin kunnen kijken. Een schutting dient ook ter beveiliging. Het wordt voor inbrekers een stuk lastiger om kostbare spullen mee te nemen wanneer er een stevige schutting in de tuin staat. Mocht u huisdieren hebben dan kunt u deze veilig buiten laten lopen want de tuin is door de schutting afgeschermd zodat uw dier niet kan wegelopen.

Houten / beton schutting in Almere

De schutting in Almere bestaat uit betonpalen waartussen een betonplaat wordt geplaatst. Op deze betonplaat komt het houten scherm.

Stampbeton heeft een ruw oppervlak, op de hoeken is het scherp en het beton is poreus waardoor mos en vuil zich gemakkelijk aan het oppervlak hechten. Wij hebben er daarom voor gekozen om uitsluitend te werken met een gladde betonpaal en betonplaat. De paal is voorzien van een diamantkop en heeft een gesloten en glad oppervlak. U kunt kiezen uit verschillende kleuren beton: grijs, antraciet en gecoat. Gecoat beton zorgt voor een langer kleurbehoud en een mooie strakke afwerking.

Ook heeft u keuze uit verschillende soorten schermen en houtsoorten. Wij werken met geschaafd hout omdat dit een luxe en mooie uitstraling aan uw schutting geeft. Daarnaast kan het makkelijk schoongemaakt worden. Onze standaard houtsoorten zijn: Geïmpregneerd Grenen, Douglas/Lariks, WaxedWood en Hardhout.
Naast onze houten / beton schutting hebben wij een uitgebreid assortiment design schuttingen.

Nieuwe schutting in ons assortiment

Nieuw in Nederland: Red Class Wood schutting. Deze schitterende schutting heeft vele voordelen:

  1. Kunstmatig gedroogd voor behandeling, dus maatvaster.
  2. Tot 4 keer langer kleurbehoud t.o.v. Douglas/Lariks.
  3. Door selectie knoestvaster hout.
  4. Mooie en diepe kleur.
  5. PEFC en FSC goedgekeurd hout.
  6. Aantrekkelijke prijs.
  7. Inclusief BTW en plaatsing.
Schutting Almere

Eerder geplaatste schuttingen

Wilt u meer weten over de schuttingen die wij kunnen plaatsen? Bekijk hier eerdere schuttingen die wij hebben geplaatst zodat u wat idee├źn op kan doen. Heeft u specifieke wensen waaraan de schutting moet voldoen? Wilt u bijvoorbeeld een schutting waar een klimop tegen aan kunnen groeien? Wij hebben veel mogelijkheden. Bel, mail of vul het contactformulier hieronder in, wij beantwoorden graag uw vragen over de schutting in Almere.

    Producten: