Schutting Almere


Schuttingen plaatsen wij door heel Nederland.

Bent u op zoek naar een schutting in Almere? Bij GardenBuildings maken wij schuttingen op maat met de materialen die passen bij uw huis, tuin en smaak. Wij kunnen deze op maat maken waarbij u de keuze heeft uit verschillende schermen, houtsoorten en palen. Hier leest u meer over de verschillende soorten hout en palen waaruit u kunt kiezen.

Houten / betonnen schutting laten plaatsen


De schutting in Almere bestaat uit betonpalen waartussen een betonplaat wordt geplaatst. Op deze betonplaat komt het houten scherm. Stampbeton heeft een ruw oppervlak, op de hoeken is het scherp en het beton is poreus waardoor mos en vuil zich gemakkelijk aan het oppervlak hechten. Wij hebben er daarom voor gekozen om uitsluitend te werken met een gladde betonpaal en betonplaat. De paal is voorzien van een diamantkop en heeft een gesloten en glad oppervlak. U kunt kiezen uit verschillende kleuren beton: grijs, antraciet en gecoat. Gecoat beton zorgt voor een langer kleurbehoud en een mooie strakke afwerking. Ook heeft u keuze uit verschillende soorten schermen en houtsoorten. Wij werken met geschaafd hout omdat dit een luxe en mooie uitstraling aan uw schutting geeft. Daarnaast kan het makkelijk schoongemaakt worden. Onze standaard houtsoorten zijn: Geïmpregneerd Grenen, Douglas/Lariks, WaxedWood en Hardhout. Naast onze houten / beton schutting hebben wij een uitgebreid assortiment design schuttingen.

Voordelen van een schutting in Almere

Een schutting in uw tuin in Almere biedt natuurlijk veel voordelen waaronder de meest voorkomende reden privacy is. Zit u lekker in de zon, dan is het natuurlijk niet prettig als andere mensen in de tuin kunnen kijken. Een schutting dient ook ter beveiliging. Het wordt voor inbrekers een stuk lastiger om kostbare spullen mee te nemen wanneer er een stevige schutting in de tuin staat. Mocht u huisdieren hebben dan kunt u deze veilig buiten laten lopen want de tuin is door de schutting afgeschermd zodat uw dier niet kan wegelopen.

Nieuwe schutting in ons assortiment

Nieuw in Nederland: Red Class Wood schutting. Deze schitterende schutting heeft vele voordelen:

  1. Kunstmatig gedroogd voor behandeling, dus maatvaster.
  2. Tot 4 keer langer kleurbehoud t.o.v. Douglas/Lariks.
  3. Door selectie knoestvaster hout.
  4. Mooie en diepe kleur.
  5. PEFC en FSC goedgekeurd hout.
  6. Aantrekkelijke prijs.
  7. Inclusief BTW en plaatsing.

Eerder geplaatste schuttingen

Wilt u meer weten over de schuttingen die wij kunnen plaatsen? Bekijk hier eerdere schuttingen die wij hebben geplaatst zodat u wat ideeën op kan doen. Heeft u specifieke wensen waaraan de schutting moet voldoen? Wilt u bijvoorbeeld een schutting waar een klimop tegen aan kunnen groeien? Wij hebben veel mogelijkheden. Bel, mail of vul het contactformulier hieronder in, wij beantwoorden graag uw vragen over de schutting in Almere.

Ons werkgebied


Naast dat wij schuttingen plaatsen in Almere, kunt u ons bereiken in heel Nederland. Zo plaatsen wij ook schuttingen in Arnhem, Amersfoort, Apeldoorn, Den Haag, Deventer, Dronten, Kampen, Leeuwarden, Lelystad, Meppel, Rijswijk, Utrecht en Zwolle.

Garden Buildings voor uw schutting in Almere

Wij gaan graag aan de slag om in uw tuin in Almere een schutting te plaatsen van top kwaliteit. Neem vrijblijvend contact met ons op zodat wij voor u uit kunnen rekenen wat de kosten bedragen van een schutting. U kunt het aantal meters en gewenste materiaal in het contactformulier noteren. Wilt u graag meer weten? Bel, mail of vul het contactformulier in en wij beantwoorden uw vraag over een schutting in Almere zo snel mogelijk!

blank  Schuttingen en tuinverblijven maken wij op maat aan de hand van uw wensen
 
blank  Ruime keuze uit verschillende materialen, kleuren en houtsoorten
 
blank  Van het ontwerpen tot het plaatsen kunt u bij ons terecht
 
blank  Wij zijn dé specialist als het gaat om schuttingen en tuinverblijven

Neem contact met ons op

    Producten: